Sledniot sto ke odi off topic, sto ke kaze navredlivo zborce kon drug clen ili namerno ke lae za da unisti tema ke odi na podolgotraen ban.
ve predupredi Strumix, dovolno bese.
JASNO!
Јас ја отворив темата и друг учесник ми испрати навреда без никаков повод, нормално кога модераторот не го брише , некаков одговор сепак треба да следи.
Така што станува збор за еднина, нема потреба и моите постови да се бришат, јас никого никогаш не сум напаѓал со навреди или пак намерно да рушам тема, ниту пак ќе го правам тоа.
Инаку јас хостирам и сум модератор на Маекдонски IT форум (еден од ретките) кој нема оволкава посетеност, малку се IT-a, но не сум од вчера во оваа проблематика, па не би ни сакал да бидам посочуван како да сум некое дерле што знае само да лае од она што го научил со другарчињата.
No nikako ovie nasive novinari "istrazuvaci" da otkrijat kako toa bratot na Dzemail Iseni so crevata vo race stignal do bolnicata vo Kosovo. Kako mozat da ispustat od vid takva spektakularna rabota deka Kriptoncite se sepak megu nas.... drugo objasnuvanje nema....smrten covek toa ne moze da go napravi.
I neobicno e i toa sto EXPERTITE na NASA ne go odnele toa Fordot od dvorot vo Vaksince. kako do sega ne go zabelezale faktot deka se raboti za maskiran vo Ford NLO. Kolku znam Fordovite ne se Dorco t.e. ne znaat sami da si dojdat doma vo dvorot.....?????
Соопштението беше дека додека Ладата се возела со тројца полицајци, се разминале со Фордот кој се вратил , од кој е испалена зоља која ја погаѓа Ладата. Од Ладата иако еден убиен и двајца ранети се возвраќа на огнот, убиваат двајца што не се баш на самото место каде што е првиот инцидент, а третиот тешко ранет бега во Косово (Косово не е остров и не се нарекува со „на“

), каде што успева да стигне до Гњилане и да го уапси Косовска полиција чиј портпарол незнае како стигнал до таму.
Вероватно имало доста паљба таму и доста друго и вероватно нема само ова да остане вака. Верувам дека DPA не сака Али да ги заебе по втор пат како во 2001 , ама па и Али е секогаш е во кондиција.
Ќе видиме следно што ќе следи.