TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Амин!жалосно е што луѓе кои одлучиле да бегаат од нивната татковина, солат памет на луѓе кои останаа да се борат за подобро утре.
Амин!жалосно е што луѓе кои одлучиле да бегаат од нивната татковина, солат памет на луѓе кои останаа да се борат за подобро утре.
Како и да е, на целиот случај треба да му се даде етикета. Борба против криминалот има секаде во светот, престрлки при апсење на криминалци има сегдека во светот, и при престрелки настрадуваат луѓе од двете страни. Case closed нема етнички проблеми, паравата на етникумите им се загарантирани со Охридскиот договор, и согласно со него малите разлики во толкувањето имаат простор самод асе решат во политичките институцуи по пат на политички дијалог, простор зо воорушено спортивставуање е спротивстаување на охридскиот договор и уставот што значи спротивставување на гаранциите за правата на етничките малцинства.
И да во реалност не е така, под таа парола треба да се третира секој случај ако сакаме да имаме мир во куќа и развој на економијата за благосотојба на целото население без разлика на ниваната националан припадност.
Само ако некој е глуп или ако не и мисли добор на државава ќе прави девијации на погоренапишаниот став.
Srecence! :smir: Se ubiv od smeenje GG! bravo!Pa be druze jas rekov koi smetam deka spored mene se MAKEDONCI ... ZA DRUGITE ne mora da zanci deka ne se Makedonci ... znaci ne rekov drugite se predavnici ili se bilo sto drugo ... samo ne gi staviv u spisok koj po mene e realen
Ima i nekoi zabludeni , nekoi idat kon toa da stanat Makedonci ( po moi kriteriumi ) zatoa ne vadi zaklucok od nesot sto ne sum kazal...
A za toa sozivot i gluposti pak reci ke ti dadam negativno oti mislam deka takvo nesto e farsa posle sve sto se sluci i mackanje oci... kazi nesto sto misalm deka e ok odma davam pozitivno mislenje - ma ko da sum pa ja biten be sto mislam daj molim te ...
A sto se tice intelektualci - pravite intelektualci eptem elitata ko mene NIKOGAS nema da vlezat vo POLITICKI VODI ... samo mozat da kazuvaat vaka po forumi za da im bide interesno i polesno na dusata za sve sto se desava u Makedonija
ete taka
Srecence! :smir: Se ubiv od smeenje GG! bravo!
Btw, ne da ima dim u Makdeonija nego celata e vo pozar:
FACT-50 dushi momentalno chitaat politika na forumov- ne se desilo nikad do sega(barem ne odkoga sum jas ovdeka)
Na lugevo im gori pod noze, vie si igrate igrachiki, LUGE ne se pishuva se i seshto ovdeka, ima deca shto go chitaat toa! ALOO![]()