"ЦРВЕНКОВСКИ САКА ДА ПОЧНЕМЕ ВОЈНА ЗА ДА ЈА УРНЕ ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ И ДПА"

jon

Член од
20 јуни 2007
Мислења
287
Поени од реакции
0
Фокус е списание кое има за цел да им оствари плата на своите газди и вработени и остатокот да оди во развој.
Нормално е да пишува бомбастични наслови и текстови со „екслузивни содржини“, затоа што тоа „народот“ најмногу го сака.
Младенов досега барем 10 пати пишувал за фирми или личности што ги познавам и 100% знам дека не е вистина напишаното или тоа што го напишал е пола така, пола филување за да изгледа поинтересно, барем за луѓево што ги знам, а прилично е широк во опфаќањето на теми и фирми.
Ама секаде има Yellow Pages и нив целта им е преку екслузивни информации да им се продава весникот, а лично право е да се верува во тоа или не.
И уште нешто во врска со ова, две лица што се нарекуваа обавештајци шетаа пред 1.5 години со неколку ливчиња - т.н. swiftovi од AMEX во Zurich прво по сите дневни весници, а после и по неделните за да им ги објават инфромациите.
Само Фокус се одлучи да ги објави тогашните сознанија за тајни сметки на Бранко и Хари и после човекот си ја зголеми продажбата на дупло.:helou:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Aleksandar, ne e do slepo veruvanje prijatele, imaat interesi lugjeto, vakvi ili onakvi. Ako za poslednive 17 godini ne se razbudi narodot, so site krazhbi i razgraduvanja, ne znam koga i pod kakvi uslovi bi mozhel. Jas sepak mislam deka ne e slepo veruvanje vo prashanje - barem ne kaj mnozinstvoto, tuku povekje se raboti "od potreba ."
Pa toa e ocigledno site ovie godini ...PAVLOVIOT EFEKT e dozivotna navika, taka da uste prilicno vreme ke ja imame ovaa situacija. Strasnoto e sto onie od kontra nisto racionalno ne PONUDUVAT, nesto sto bi mozelo barem edna ocigledna ILUZIJA da pobie....tolku se tnki....

A Mladenov...pq coveko si pravi biznis...OCIGLEDNO MNOOGU DOHODOVEN koga onaka od tepka plaka soleni odsteti :):) probaat i drugi da go kopiraat , ama coveceto si stvori veke soliden BREND....

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Само за да им стане јасно на „ограничените лица“ на форумов: Се работи за писмо од Јануари 2001 - месец дена пред да почне војната со инцидентот во Танушевци!
За да им се разјасни и на оние неограничените треба да се потсетат каде беше Б.Ц. во таа 2001.Сигурно на терен со волците и им земаше по 100 марки.Значи беше назначен од Киро или ЛуБчо за караулите во тој регион како главен раководител на секторот кој за Доста беше територија која не ја интересира.Зошто на ваквото писмо не реагирал соодветно ДПМНЕ ќе остане и ден-денес нејасно,или тоа е најмалку битно кога се бара начин да се спичкаат(читај да се поделат помеѓу министрите на ЛуБчо)оние пари од Телекомот што пресно беше продаден.

jon

Член од
20 јуни 2007
Мислења
287
Поени од реакции
0
За да им се разјасни и на оние неограничените треба да се потсетат каде беше Б.Ц. во таа 2001.Сигурно на терен со волците и им земаше по 100 марки.Значи беше назначен од Киро или ЛуБчо за караулите во тој регион како главен раководител на секторот кој за Доста беше територија која не ја интересира.Зошто на ваквото писмо не реагирал соодветно ДПМНЕ ќе остане и ден-денес нејасно,или тоа е најмалку битно кога се бара начин да се спичкаат(читај да се поделат помеѓу министрите на ЛуБчо)оние пари од Телекомот што пресно беше продаден.
Ама и ти си изгледа од ограничените.
Писмото го немале Доста и Љубчо 2001-ва, него житељи села Танушевци си го чувале и му го дале на Младенов во вторник и тоа во PDF откако претходно го пуштиле на селскиот скенер l, за да го објави во петок, колку што јас го разбрав текстов.:wink:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Писмото го немале Доста и Љубчо 2001-ва, него житељи села Танушевци си го чувале и му го дале на Младенов во вторник и тоа во PDF откако претходно го пуштиле на селскиот скенер l, за да го објави во петок, колку што јас го разбрав текстов.:wink:
Е,тоа фрла ново светло на целата работа.:)

jon

Член од
20 јуни 2007
Мислења
287
Поени од реакции
0
И уште две нејаснотии зошто секогаш ги земам со резерва Yellow Pages.

1.Писмото е напишано со одличен граматички и лексички контекст, почисто е од 90% постови на форумов.
2. Потписот е : „Со потпис ж - граѓани на с.Танушевци“

Малку е симптоматична „граѓанскава иницијатива“ на граѓаниве што уште немаат ЕМБГ 99% од тој крај.

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
И уште две нејаснотии зошто секогаш ги земам со резерва Yellow Pages.

1.Писмото е напишано со одличен граматички и лексички контекст, почисто е од 90% постови на форумов.
2. Потписот е : „Со потпис ж - граѓани на с.Танушевци“

Малку е симптоматична „граѓанскава иницијатива“ на граѓаниве што уште немаат ЕМБГ 99% од тој крај.
Дечки, секоја ви чест за дискусијава!:) You made my day!:)

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Фокус е списание кое има за цел да им оствари плата на своите газди и вработени и остатокот да оди во развој.
Нормално е да пишува бомбастични наслови и текстови со „екслузивни содржини“, затоа што тоа „народот“ најмногу го сака.
Младенов досега барем 10 пати пишувал за фирми или личности што ги познавам и 100% знам дека не е вистина напишаното или тоа што го напишал е пола така, пола филување за да изгледа поинтересно, барем за луѓево што ги знам, а прилично е широк во опфаќањето на теми и фирми.
Ама секаде има Yellow Pages и нив целта им е преку екслузивни информации да им се продава весникот, а лично право е да се верува во тоа или не.
И уште нешто во врска со ова, две лица што се нарекуваа обавештајци шетаа пред 1.5 години со неколку ливчиња - т.н. swiftovi од AMEX во Zurich прво по сите дневни весници, а после и по неделните за да им ги објават инфромациите.
Само Фокус се одлучи да ги објави тогашните сознанија за тајни сметки на Бранко и Хари и после човекот си ја зголеми продажбата на дупло.:helou:
Tocno,mada ima razlika megju nego i koleskite mu.Nikoloce lazi za pari,a tie od sto tolku im seci.

Za Tanusevc,
postoi pismoto...
Smislata mu e dzabe nie Pdsh ova-ona,ko vojna pak ce ima...
Normalno BC e kriviot...

Na kraj steta sto gore ne zaginaa i pojce selani i pojce dzandari...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Tocno,mada ima razlika megju nego i koleskite mu.Nikoloce lazi za pari,a tie od sto tolku im seci.

Za Tanusevc,
postoi pismoto...
Smislata mu e dzabe nie Pdsh ova-ona,ko vojna pak ce ima...
Normalno BC e kriviot...

Na kraj steta sto gore ne zaginaa i pojce selani i pojce dzandari...
Имаше индиции дека за Швајцарските сметки на Б.Ц. и не лаже баш толку.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:)ma ni skotland jard neim e ramen:)hahaha edino inspektor kemal moze da se drzi do niv:) poznata e onaaa izreka i mnogu dobro kaj nas pominuva.kadija te tuzi kadija te sudi .drzavnik treba da znaes da mozes:))ama aj poleka i nemu kemu dojde denot ke fakja ribi na slatinsko esero.mu treba zabrana za sekakvo politicko rabotenje. :pos2: nasiot precednik otide duri do irak :pos2: i na koncert vo belgrad ako nese lazam na:pos2: ceca.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ех што би било убаво вака на јавно да искочи вистината за 2001ва :) ..ај ај, уше малце.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Koja bre vistina rymz?????, onaa sto ja znat i malku poinformiranite vrapci , ili onaa notornata deka na ovie prostori ziveat DOLGOUSI MAGARINJA tolku mutavi sto uste pomutavi,drogirani,pijani i so tapija ludi bagabonti gi prevedoa zedni preku voda i gi namestija u geriz od koj kako mi se gleda ke cekaat da se isusi i stvrdne, pred da mozat da izlezat od nego....mnooogu e lizgav i ljigav vakov kakov e sega....baska sto postojano nekoj go dopolnuva so novi sranja.....

Kajgana Shop

На врв Bottom