"ЦРВЕНКОВСКИ САКА ДА ПОЧНЕМЕ ВОЈНА ЗА ДА ЈА УРНЕ ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ И ДПА"

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Фокус донесува ексклузивен наслов во кој се откриваат поразувачки детали за војната и вмешаноста на дестабилизирачки елементи во државните институции. Граѓаните на Танушевци очајнички упатувале пораки за мизерниот живот и тортура кои ги трпеле, а по се изгледа ништо од тоа не било случајно, туку однапред смислено. Колку и да изгледа грдо, мора да се соочиме со вистината. Во Македонија има сеуште сили кои се обидуваат да ја држат целата држава и македонските граѓани како заложници на нивните лични интереси. Инсталациите на Бранко и СДСМ се во сите пори на институциите. Уште еден доказ дека СДСМ е најобична криминогена матрица преоблечена како политичка партија.

„Некои војници платеници таканаречени 'волци' кои се наоѓаат во овој граничен појас пo се' изгледа дека мy служат нa Бранко Црвенковски и се просрпски елементи, кои пo секоја цена сакаат паѓање нa оваа актуелна влада, неизбирајќи никакви средства да дојдат до ексцеси и нереди. Овие господа мене исто така присwлно мe приведоа и од караулата мe однесоа во полициската станица во Мирковци каде ми ги украдоа и 14 илјади денари. Исто така и нa Халит Шаќири (My зедоа - н.з.) 100 германски марки, за кои и ден денеска немаме никаков одговор за нашите пари и документи. Затоа Be молам да избегнувате секаков контакт со нив...“

Само кога ќе се потсетам дека на свечената седница пред 16 години „Државникот“ беше тој кој си отседна со вкрстени раце додека сите стоеја на свечено интерпретирање на химната - а вчера збори за нашата државотворност...:nerv:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
I sea????.......pa se kupi novo avionce...sega ni ostanuva samo da cekame...ili da jademe burek po forumi :):)!!!

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Фокус донесува ексклузивен наслов во кој се откриваат поразувачки детали за војната и вмешаноста на дестабилизирачки елементи во државните институции. Граѓаните на Танушевци очајнички упатувале пораки за мизерниот живот и тортура кои ги трпеле, а по се изгледа ништо од тоа не било случајно, туку однапред смислено. Колку и да изгледа грдо, мора да се соочиме со вистината. Во Македонија има сеуште сили кои се обидуваат да ја држат целата држава и македонските граѓани како заложници на нивните лични интереси. Инсталациите на Бранко и СДСМ се во сите пори на институциите. Уште еден доказ дека СДСМ е најобична криминогена матрица преоблечена како политичка партија.

„Некои војници платеници таканаречени 'волци' кои се наоѓаат во овој граничен појас пo се' изгледа дека мy служат нa Бранко Црвенковски и се просрпски елементи, кои пo секоја цена сакаат паѓање нa оваа актуелна влада, неизбирајќи никакви средства да дојдат до ексцеси и нереди. Овие господа мене исто така присwлно мe приведоа и од караулата мe однесоа во полициската станица во Мирковци каде ми ги украдоа и 14 илјади денари. Исто така и нa Халит Шаќири (My зедоа - н.з.) 100 германски марки, за кои и ден денеска немаме никаков одговор за нашите пари и документи. Затоа Be молам да избегнувате секаков контакт со нив...“

Само кога ќе се потсетам дека на свечената седница пред 16 години „Државникот“ беше тој кој си отседна со вкрстени раце додека сите стоеја на свечено интерпретирање на химната - а вчера збори за нашата државотворност...:nerv:

ABE FOLIRANTU... im zemale 100 germanski marki... pa markite be gi nema veke nad 5 godini u optek ... znaci koga lazete Vie partiski vojnichinja od obete strani toas toa go praite tolku neinteligentno znachi chudo edno

100 marki mu zemale be :pos2:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Дали овој над мене е стварно до толку глуп или мене само ми се причинува тоа? :toe:

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
100 marki mu zemale be :pos2:
Добра забелешка!:)
Мене ми падна во очи од каде потекнува доказот за информацијата... Писмо од граѓаните на Танушевци!? Јак доказ, нема што!!!

И сето тоа е причина за Фокус да објави: “Ексклузивен наслов во кој се откриваат поразувачки детали за војната и вмешаноста на дестабилизирачки елементи во државните институции“.

N

n/a

Гостин
Pa oni i sega igraa na istata karta...
Zatoa go pustija onoj Hodza da jade burek od planina...:toe:
ona...demek jas sum ovde sef i nikoj ne mi moze nishto,jasno?
Ako ne...vi ebav mater na site...:vozbud: hehehe
Pa posle toa istiot toj Branko vika:
A be mora da reagirame direktno i bezkompromisno u zacuvuvanjeto na teritorijalniot integritet.
I se o.k...ama Branko be...pile moe...pa i kaj decata ne pominuva edna ista prikazna dva pati....ne pa kaj cel narod!
I sega ljut e i kenja....posto ne mu proshla zakackata.
A i onoj `padarot` Hodza e jalnash...mu e jasno sega deka ke go jade...samo malku vreme...i op...hehehe...ete go u mreza ko krapce.
p.s Ne se isplati u brzo vreme ni da go hapsi covek u.p.m.
Branko ke go pomiluva...:toe:
Nek projde malku vreme pa `na toplo` i dvajcata za podolg period...da si evociraat spomeni za nivnite...pajtashki denovi!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Само за да им стане јасно на „ограничените лица“ на форумов: Се работи за писмо од Јануари 2001 - месец дена пред да почне војната со инцидентот во Танушевци!

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Па на сите им е јасно кој ја почна војната и зошто нема тука лажење, незнам само како има уште толку глупи луѓе кој им веруваат на таквите како Бране и компанија, па уште и за претседател гоизгласавме ц ц ц, :tapp:

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Па на сите им е јасно кој ја почна војната и зошто нема тука лажење, незнам само како има уште толку глупи луѓе кој им веруваат на таквите како Бране и компанија, па уште и за претседател гоизгласавме ц ц ц, :tapp:
Бате не го изгласавме ние они сами си го изгласаа и си го поставија за претседател.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Бате не го изгласавме ние они сами си го изгласаа и си го поставија за претседател.
Абе донекаде е така, ама има и многу кој го гласаа и сеуште му веруваат еве ти примери и по форумов тука можеш да видиш

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
И на куче коска коа ќе му фрлиш се по тебе ќе иде.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Aleksandar, ne e do slepo veruvanje prijatele, imaat interesi lugjeto, vakvi ili onakvi. Ako za poslednive 17 godini ne se razbudi narodot, so site krazhbi i razgraduvanja, ne znam koga i pod kakvi uslovi bi mozhel. Jas sepak mislam deka ne e slepo veruvanje vo prashanje - barem ne kaj mnozinstvoto, tuku povekje se raboti "od potreba ."

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
100 marki

Само за да им стане јасно на „ограничените лица“ на форумов: Се работи за писмо од Јануари 2001 - месец дена пред да почне војната со инцидентот во Танушевци!
Slusaj ti neelokventen , ne vredjaj ... sto kur ne si stavil deka ova datira od 2001 va togas ????

Normalno deka ke mislam deka sega se raboti cim nema data ... tvoj propust ne moj !

Ja li treba te ucam kako se propagira ?

I sea koa pojasni kakva ima vrska ova so BC sega ? Imas nekoj nov dokaz aktuelen vo segasnava politicka situacija ... ili vleces analogija od nastanite koi patem receno ne mozat da bidat dokaz ... ke ti dadam ja dokaz sega deka Grujo se pisal deka e kvin of ingland potpisan od selo Belimbegovo...

Daj be malce porealno ... ok kazi mu odgovara vojna , mislam deka taka saka da se vrati na vlast ama insinuacii od vakov tip proagaat samo kaj nepismeni ... germanski marki be

Kajgana Shop

На врв Bottom