аа брат лошо ти е тоа.. од сеа само на хи5 да се глеаш или на мајспејс (ако имаш) ако не мене да ме глеаш барем поубаФ сум х) (мада не сум те вишол ама ја сум боље х))Уште од сабаље малер ќе ми биде бе металец видоф(се опулив в огледало)
Абе само ко четврт? Коа ќе стигнеш до 3 пити да се јавиш! х)Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!
Лол абе ја коа идам кај другари не соблакам патики од шо ми смрдат ногите... ама стварно х)Абе јас носам 45 број чевли ама ми смрдат ко за 50
Ама нарцис си бил ти бе томи
Абе брат олади, кулирај, се заебаваме само :helou:Не знам дали ви смрдат чорапите, ама иронијава дефинитивно почна радиоактивно да ви смрди.
Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.Абе брат олади, кулирај, се заебаваме само :helou:
ШТЕТНИЦИ :pos2::pos2::pos2:Абе не само наркомани бре и пианици и арамии и убијци бре за празници јадат живо човечко месо бе се капат во крфта на невини души
блјак
Konecno posle 15 stranici eden asalen post na temava...Не знам дали ви смрдат чорапите, ама иронијава дефинитивно почна радиоактивно да ви смрди.
хехехехеххехехехехШТЕТНИЦИ :pos2::pos2::pos2:
Аууу, значи затоа се распаднале Celtic Frost...У Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)
Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.
Види што убаво кажа господинот Лет3Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“
Абе кај ви истекнуваат вакви глупостиУ Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)