Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Уште од сабаље малер ќе ми биде бе металец видоф(се опулив в огледало)
аа брат лошо ти е тоа.. од сеа само на хи5 да се глеаш или на мајспејс (ако имаш) ако не мене да ме глеаш барем поубаФ сум х) (мада не сум те вишол ама ја сум боље х))
Лелеее не сум се искупал 2 месеца. Косава ми е мрсна ка чеврт бурек!
Абе само ко четврт? Коа ќе стигнеш до 3 пити да се јавиш! х)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Абе јас носам 45 број чевли ама ми смрдат ко за 50
Ама нарцис си бил ти бе томи

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе јас носам 45 број чевли ама ми смрдат ко за 50
Ама нарцис си бил ти бе томи
Лол абе ја коа идам кај другари не соблакам патики од шо ми смрдат ногите... ама стварно х)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
ами и јас бре(заебанција:и оти ми се партал чорапите)

U

UnholY

Гостин
Не знам дали ви смрдат чорапите, ама иронијава дефинитивно почна радиоактивно да ви смрди.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Абе брат олади, кулирај, се заебаваме само :helou:
Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
У Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
У Швајцарија нема металци пошо тамо владата издвојува пари од буџето за борба против таја болест и секоја година по два пати, еднаш на пролет и еднаш на есен со авиони ја запрашуваат цела Швајцарска со препарати против металци (истио препарат ја убива и компировата златица и зелкината ѓонѓола)
Аууу, значи затоа се распаднале Celtic Frost...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Не е темава ставена во хумор. Значи, тука треба да се дискутира за стереотипите кои постојат за металот и „металците“.
Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Па брат ние само го пишуваме тоа шо они го зборат за нас.. нивните стереотипи за нас, “металците“
Види што убаво кажа господинот Лет3

Абе кај ви истекнуваат вакви глупости

Kajgana Shop

На врв Bottom