Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
... и Господ рече "нека биде турбофолк", и металците му рекоа "е неможе" !
Јас си одам по улица така знаеш облечен фино онака како кремац и иди едно бате и ми се џари право у очи.И другиот ден го гледам на плаката умрело од неиздржлива куроболка затоа што наместо мочка почнала да му излегува солна киселина.За два дена умрела и мајкаму пошо фатила рак на дојките(и го пренел баксузот).А татко му се самоубил(Тоа не беше од мојот баксуз туку проблем со неговиот мозок)Ja еднаш иам пресечено пат на црна мачка и наредниот момент таа доби клоца у фаца и заврши у трендафилите у дворот на кинг бургер х) ама 6 пати се сврте... иначе... мими... нема да бидат вицови коа се тоа е вистина...
ne ceca ni Buba Mara nego Ferid Avdic, Sinan Sakic, Mahir Burekovic, Ado Gegaj, Kemal Malovcic,nervozni postar...Металците се фолираат и се јаки на уста само на форум, иначе потајно слушаат Цеца.
za vkusovi ne se spori, tebe ti e smesno nekomu ne.Темава нажалост почна да наликува како на оние од Чек Дис Аут. Инаку, најетикетирани металци се блекерите, најмногу заради идеологијата и corpsepaint-от. Искрено, корпспеинтот ми е најсмешно нешто поврзано со метал стилот.![]()
Corpsepaint is SO emoТемава нажалост почна да наликува како на оние од Чек Дис Аут. Инаку, најетикетирани металци се блекерите, најмногу заради идеологијата и corpsepaint-от. Искрено, корпспеинтот ми е најсмешно нешто поврзано со метал стилот.![]()
земи си Боргир, немој CRADLE зш типката шо пее И МЕНЕ МЕ НЕРВИРА!!!абе мене ме нервира у блекот клавијатурата не корпспејнтот![]()
Е сеа ги најде најблекерите...земи си Боргир, немој CRADLE зш типката шо пее И МЕНЕ МЕ НЕРВИРА!!!
(и башка у БОРГИР имаш негде и тупа тупа)
Земи Immortal,Gorgoroth,Moonsorow,Morok и др да видиш што е музика...абе мене ме нервира у блекот клавијатурата не корпспејнтот![]()
Па да, најчесто корпспеинт ставаат дечиња кои сакаат да изгледаат пострашно на сцена. Баш тоа шминкањето е специфично за емоФците. Кај блекерите тоа дури е и поистакнатоCorpsepaint is SO emo![]()
И јас се смеам на таквите ретарди. Слушам блек метал, ама шминкањето е апсурдно. Знам дека не треба да ги судиме луѓето по надворешниот изглед, ама ова веќе е претеризам.Кога ќе видиш некој така нашаран, ОД ДАЛЕКУ ЌЕ ГО ПОЗНАЕШ ДЕКА Е МЕТАЛЧУГА.
Последен пат кога видов еден тип, умрев од смеа. Изгледаше поприлично глупо![]()