и... дали си задоволен.. колку ги зема.. дај детали :helou:Ај дајте предлог за добри слушалку утре да земам и пишете по можност цена:smir:
Едит: Ги зедов овие на А4 Tech:
Рефразирај си го прашањето. Што точно сакаш да направиш, за какво напајање се работи и што сакаш да му направиш на напајањето?сакам да правам нешто за компјутерот, и планирам за напојување да ги земам 5те волти stand by што се, гледав на напојувањето пишува 2А дека може најмногу. тоа што сакам да го правам нема да троши повеќе од 100mA(a може и помалце од 50mA да троши), па се чудам дали може некако да се зафркне напојувањето и воопшто работата на компјутерот...и ве молам кој знае нека помогне, а не некој што незнае што значи тоа А па да прашува:helou:...
1. Каков/кој рутер го имаш?ај ако знае некој како се поставува статична ip адреса преку рутер нека објасни и како да постаам tcp,udp порти? - зошо торентов ми иде споро и ми го бара ова односно овие порти за побрзо превземање... фала однапред
А еророт е????Koga ke instaliram igra na pr:gta iv,wolf 3,pes10,cod5 i dr vo instalirajneto eror mi izlegvit,pprobav na dr pc ok si e,go zedov cdromot go kladov kaj dr pc pak ok si e,mislam deka e od procesorot deka sekakvi windowsi kladov i zafrkavat pak.Imam intel Pentium D 3ghz,aj ppomagajte.!!!