Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене најубава плажа е Лагадин, убаво средена водата е чиста услуга супер.
Од ноќен живот би ви препорачал Hemingway ново отворено се наоѓа наспроти кадмо.
Тоа "елитно" е релативна работа ваму кај нас во МК и Охрид.Ако си решен веќе да идаш накај Охрид не се замарај со најелитни работи.Едноставно дојди и супер ќе си поминиш.Ако ме покани некоја Охриѓанка, би дошол.
Туку кажи сега кои се најелитните 2-3 ресторани?!
Скопје-Охрид не мојш со воз да дојш па камоли со авион.:helou:Колку чини авионска карта Скопје-Охрид, а колку автобуска?
Лагадин е многу широк поим. Постојт Лагадин 9, Лагадин 10, под Лагадин се подразбират и плажана наспроти хотелот Два Бисера. Така да имаш три плажи, две под концесија, една "дива", зависит сеа на која мислиш.
Хаха, демек целион простор од Корали до Метропол (Лагадин) е истo уреден и добарКако и да е Лагадин си е Лагадин![]()
Еве јас те поканувам повелиАко ме покани некоја Охриѓанка, би дошол.
Туку кажи сега кои се најелитните 2-3 ресторани?!
Не пуштаат бидејќи има многу гужва. А ако си имаш резервација, ќе те пуштет.Едни деца ми велеа дека во Охрид вака на лето не пуштале многу машки во дискотеките и кафичите пример двајца од друштво најмногу, ако си 5 6 души нема шанси да влезиш. Вистина е ова ?
Зборувам за попознатите места не за некој забатален кафич кај шо не оди никој.
Едни деца ми велеа дека во Охрид вака на лето не пуштале многу машки во дискотеките и кафичите пример двајца од друштво најмногу, ако си 5 6 души нема шанси да влезиш. Вистина е ова ?
Зборувам за попознатите места не за некој забатален кафич кај шо не оди никој.