Само ќе кажам за тие луѓе што сите металци ги прават наркомани...Знаењето е благослов... Не збори за нешто што незнаеш.
ОК...фала богу дека има некои металци наркомани, ама тоа е гледано од сосема друг аспект не од музички. Сепак мислам дека до стилот на носењето и музиката е, те. не мислам туку тврдам дека сите нели знаеме дека металски стил на носење не е нешто најчист на изглед (јбг) за разлика на пример еве од рап или било кој друг, епа тоа некои необразовани особи си го асоцираат на нешто погрешно.
Душичке, дај ти размисли прво дали незнам па само лупам глупости или сум размислила два-три пати повеќе од тебе за ова.
Оти не го правам тоа обично.
Нема логика да јадеш гомна ако не си сигурен во тоа што го збориш на форум со премногу народ.
Едноставно, ставот ќе ти биде лесно проѕрен дека е фарса и ќе бидеш лесно изеден.
Не реков дека сите буквално
се.
Јас сум пречесто етикетирана, мразам стереотипи без врска, поради нив често ми снемува воздух кога ќе сфатам дека не можам да живеам како што сакам, а сеуште не сум ни економски независна за да можам да пробуткам некако ако го направам тоа.
Па што, тоа не ме спречува реално да се изјаснам на темава.
И нема да ги бранам само бидејќи се мое друштво.
Но, да се правиме сега светци, не ни држи вода.
Можда пред народот кој не размислува воопшто со своја глава, да, ќе успееме да го убедиме дека металчињата се чувај боже најчисти души по ова прашање во денешно време, ама барем на форумов дај малце реален муабет.
И, ако се дружиш со металци, како што најверојатно изјавуваш, би сфатил веднаш на што мислам, и не би ми дробел волку многу, за џабе.
:smir: