Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Епа ако остане иста боље ке останам на соло 15 а не да се влечам уште година време со офф.нет за едни еба*ни 15 гига плус...
Абе како и да е јас чекам законов за мењавање броеви после идам онтел extreme неограничен нет со брзина 10мбс аууууууууууу јакооооо ќе е

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
А за договорот. Јас потпишав веќе и договорорт ми го ресетираа само на една година ништо друго. Па и работата е иста како да ставаш нов интернет 6 гига ќе ти биде. Па и вие сега ви зголемуваат нет и неблагодарни сте ај не зезајте луѓе
А што ако искочи нешто што е петпати побрзо и петпати поевтино за следните три месеци, после ќе се каеш зашто си го продолжил договорот. Тоа не е зголемување на нет, тоа е префрлување на друг пакет со истата цена, но притоа си го продолжуваш договорот.
И ај не ги фали многу, во Македонија се намалени цените, но не онолку колку што треба да бидат. Исти цени имаме како со американците, а на нив колкав им е стандардот...

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
DUO FLAT=10mb, neogranicen soobrakaj i vklucen ONTEL paket=1758den

НАЈОФИЦИАЛНО ОЧЕЈУВАЈТЕ НАКАЈ 15ТИ август

Pa sega sme 21 i uste nisto nema novo od on net

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
DUO FLAT=10mb, neogranicen soobrakaj i vklucen ONTEL paket=1758den

НАЈОФИЦИАЛНО ОЧЕЈУВАЈТЕ НАКАЈ 15ТИ август

Pa sega sme 21 i uste nisto nema novo od on net
Има ама не е покриено во целост. Барем колку што знам Центарот е целосно покриен....

...па ај ваљда и ние од Ченто ќе дочекаме:pipi:

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
ma mislam deka od septemvri ce pocne bitka za korisnici na internet vo MK i T-home i on net spremaat novi paketi pa da vidime

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
СЕ НЕРВИРАМ БИДЕЈЌИ ОН НЕТ СО МЕСЕЦИ НИ СО ПРСТ НЕ МРДНУВА!!
ПЛАЌАМ ПО 600 ДЕНАРИ ЗА 3 ГБ И ОБИЧНО НАДМИНУВАМ И ТОА Е 160 ДЕНАРИ ПО ГИГА!! ДУРИ И МАКС АДСЛ ОД НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ ЌЕ ДАВА ПО 10 ГБ ЗА 600 ДЕНАРИ!

ДАЛИ СЕ ТОЧНИ ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА СОЛО 6????

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
mislam deka se sprema nesto i vo on net vo skoro vreme ( najverojatno od septemvri ce bide )

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
maestro13, не се 160, туку 106 :) Ама добро, тука е :)

Јас најсериозно чекам нешто конкретно од овие, инаку “давам отказ“ и ќе седам без Интернет, бидејќи стварно е за без коментар. Сите ми викаат “абе како може толку да ти се троши сообраќај, јас и спотови глеам и на Hi5 одам па едвај 30-тина MB ми зема“. Башка како што го делам со сестра ми, таа мене ми вика јас сум трошел многу, јас нејзе и викам, и така взаемно си викаме и мене после главата ми чури.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276

Јас најсериозно чекам нешто конкретно од овие, инаку “давам отказ“ и ќе седам без Интернет, бидејќи стварно е за без коментар. Сите ми викаат “абе како може толку да ти се троши сообраќај, јас и спотови глеам и на Hi5 одам па едвај 30-тина MB ми зема“. Башка како што го делам со сестра ми, таа мене ми вика јас сум трошел многу, јас нејзе и викам, и така взаемно си викаме и мене после главата ми чури.
И јас исто, чекам да понудат нешто подобро зошто во спротивно го прекинувам договорот барам алтернатива а ако ја нема останува со празни раце се додека не дојде некоја конкретно интересна понуда.

Искрено не ми е јасно само како може од секојдневно нормално прелистување на страници да потрошам 5ГБ, некако и он.нет ми изгледаат како да се школо на Македонски Телокомуникации.
Ама уште после ќе им порачам: :pusk:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
И јас исто, чекам да понудат нешто подобро зошто во спротивно го прекинувам договорот барам алтернатива а ако ја нема останува со празни раце се додека не дојде некоја конкретно интересна понуда.

Искрено не ми е јасно само како може од секојдневно нормално прелистување на страници да потрошам 5ГБ, некако и он.нет ми изгледаат како да се школо на Македонски Телокомуникации.
Ама уште после ќе им порачам: :pusk:
Соло 3 и Соло 15 можат да се сменат во Соло 6 и Соло 30, по стара цена

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Соло 3 и Соло 15 можат да се сменат во Соло 6 и Соло 30, по стара цена
Иста цена ке биде али не знам дали се прават нови договори на една година или си остануваат старите Соло договори да си важат?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Точкест, официјално е тоа? Каде пишува?
Треба нешто пак договори, ова-она?

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17

Тоше ако користиш рутер брале имаш статистики на самиот рутер или побарај некое програмче на нет за статистики на конекција. А тоа што ти викаат дека спотови 30-тина MB ми зема те лажат. На youtube еден спот од 4мин е минимум 9мб. Па ако гледаш цел ден или ако се заборавиш како што сите се забораваме на ден може до 2гб да направиш само од youtube. Друго провери антивирус види дека порано имаше проблеми со Norton Antivirus дека нонстоп прави Updates и краде многу bandwith. Имав комшија кој имаше проблеми со него. Сепак ти препорачувам да седнеш ти и со тој што ја делиш и асален муабет да направиш.

Член од
4 март 2008
Мислења
261
Поени од реакции
10
Иста цена ке биде али не знам дали се прават нови договори на една година или си остануваат старите Соло договори да си важат?
Нови договори, само уместо до нова година (Декември), ке трае договорот до Август. Цената е иста, како што сте биле до сега, само за 3 добивате 6 г. за тоа со 15 не знам!!! :vozbud:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Нормално се продолжува договорот:)

Точкест, официјално е тоа? Каде пишува?
Треба нешто пак договори, ова-она?
Он.нет ти е на нецели 6 минути пешки од дома, ако не ми веруваш отиди и прашај:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom