Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
On.net не заслужува да има корисници. Јас сум им многу лут бидејќи се изживуваа над своите корисници и уште го прават истото. ...
Не би рекол, сосема друго е решението кај таа инфраструктура.
По таа логика, и МТ Нет би требало да рикне од преоптеретеност, исто е.
Каде каде и од тој ќе се изгорат луѓето ама ај
8Х повеќе паѓање
како и да е ако не денес утре правам договор со он.нет и да баталам ова бабава од интернет што ја имам
Принципот : ))))))Различен е принципот кај МТ.НЕТ, мислев дека знаеш за тоа :helou:
Потполно си во правоА демек со новиве пакети на мтпттнет ќе нема паѓање?Каде каде и од тој ќе се изгорат луѓето ама ај
8Х повеќе паѓање
како и да е ако не денес утре правам договор со он.нет и да баталам ова бабава од интернет што ја имам
![]()
Друже зашто сумљиви, работава е ЗА ИНАТ НА ШИТНЕТДо нова година ке бидам на телекабел, ке оставам да "легнат" понудите и тогаш ке се одлучам. Иначе иако кабелскиот има сеа за сеа полоша понуда од новиве на Шитнет и Оффнет, сеуште останува фактот дека е без договор и можам да им раскинам кога сакам. Иначе трпев 2 години на Шитнет, потпишав у Мај, 2 месеци подоцна стигна соопштението за лимитот од 4 гига, немате појма колку сум ја мавал глаата од ѕид. Never again, NEVER AGAIN!!! Оффнет ми се сумљиви некако со понудава.
да пукнат од маки...искрено баш до сега се распрашував за он.нет интернетот и сите што ги прашав значи некои 15 другари не ми се пожалија на конекцијата
и за паѓањето колку што знам не е секогаш провајдерот виновен, сепак има и некој над нив нели
A ti mislish deka oni se vo konkurenciska vojna so paketive ???Друже зашто сумљиви, работава е ЗА ИНАТ НА ШИТНЕТда пукнат од маки...искрено баш до сега се распрашував за он.нет интернетот и сите што ги прашав значи некои 15 другари не ми се пожалија на конекцијата
и за паѓањето колку што знам не е секогаш провајдерот виновен, сепак има и некој над нив нели
![]()
Принципот : ))))))
Во што е разликата?
Телефонска линија (иста инфраструктура), АДСЛ технологија. Ќе бидеш љубезен да го објасниш фамозниот принцип? : )