А1 Македонија (VIP)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.175
Поени од реакции
18.245
Треба да ти стаса смс дека си на новата тарфиа, и јас така еб*в 60 денари ко ја активирав картичката мислев дека сум на новата тарифа автоматски.

Или поедноставно речено ова ти е една од педерските финти на ВИП. За среќа се случува само еднаш кога ќе ја активираш картичката, ама сепак остава МНОООООООГУ лош прв впечаток за операторот.

Така да не знам што се глупираат овие од ВИП со тоа, ама ајде нека му биде.
Мене па ми се уклучи некоја тарифа денар минута кон сите оператори.Не знам дали е така правилно за сите или имам некој попуст дека се префрлив кај нив од друг оператор,знам дека имаш попусти така. :toe:

П

Паган-др

Гостин
Од денес корисник на ВИП. Се надевам добро ќе се покажат. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пред малку го направив првиот разговор од нова сим картичка и ми наплати 9ден/мин а нели ако си нов корисник автоматски ти ја дава онаа тарифа со 2.5 ден/мин? пробав да се снајдам преку контакт центарот ама е преполно со промоции..

Ке бидете љубезни да пишете како да се префрлам на таа со 2.5ден/мин ?

Вала :helou:
стај 100 ден кредит, ќе имаш 1ден/мин кон сите мрежи

П

Паган-др

Гостин
Како се мења тарифа? Сакам да се стаам на VIP Top. Неможам да се снајдам.

П

Паган-др

Гостин
abe samo staj 100 denari samo ke ti se napraj na 1den minuta kon site mrezi :D
Сега видов порака.

Активирана е Вип 1 опцијата. Отсега зборуваш за 1 ден/мин кон сите мрежи во следните 7 дена. (воспоставување повик 3.5 денари) Вип

Добро е и вака. :)

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Зашто ми се прекинува разговорот кога ке стигнам до 30.00 мин ?

С

Спенсер

Гостин
Број за проверка на сметка (пост пејд) на вип?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Зашто ми се прекинува разговорот кога ке стигнам до 30.00 мин ?
И мене не ми е до крај јасно,тоа е од нив направено да прекинува автоматски најверојатно како некаков сигурносен протокол.

Член од
6 мај 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Од денес и јас во ВИП поспејд ,само незнам како да ги ставам броевите од моите три омилени пријатели за да разговарам бесплатно со нив молам некој да ми одговори поздрав

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Од денес и јас во ВИП поспејд ,само незнам како да ги ставам броевите од моите три омилени пријатели за да разговарам бесплатно со нив молам некој да ми одговори поздрав
Oтвори гугл www.google.com
впиши
Вип пријатели
и кажи шо ќе ти излезе

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Зошто на ВИП не можам да уклучам да ми стигнуваат пораки од ФБ на мобилен??? Кога бев на Т-мобиле се беше ок, сега кога се префрлив, испраќам порака со текст F (како што пишува во упатството на FB) на 32665 и не ми стигнува повратен код. После испратени 3 пораки ми стигнува порака испратете FB на истиот број... испратив и тоа и пак ништо. Некој со истиот проблем?

Kajgana Shop

На врв Bottom