Ја мислам дека многу луѓе немаат дигитрони, ама затоа ќе земат телефон со дигитрон за 0 денари. Али тогаш касно е.Давајте 3000 денари секој месец**, ќе ви дадат телефони. Ако немате дигитрони, нека ве лажат.
**не го сфаќајте напишаново за Вас лично.
Е ајде де и мене ми се виде интересно сите телефони за 0, ама кога видов со која тарифа глава ме заболе. Ама има луѓе што се лажат.Затоа и прашав овде. И некако нелогична ми е понудава не знам што е то ексклузивно што го најавуваат?
Абе за тие шо си прат олкава сметка таман им е, гага телефон.Давајте 3000 денари секој месец**, ќе ви дадат телефони. Ако немате дигитрони, нека ве лажат.
**не го сфаќајте напишаново за Вас лично.
Баш е логична понуудата, незнам шо очекувате со 300 денари месечно да ви дадат телефон од 500 евраЗатоа и прашав овде. И некако нелогична ми е понудава не знам што е то ексклузивно што го најавуваат?
Абе за тие шо си прат олкава сметка таман им е, гага телефон.
Баш е логична понуудата, незнам шо очекувате со 300 денари месечно да ви дадат телефон од 500 евра
Муабетите беа за 3000, не за 300. Една нула на дигитронот повеќе, машко.Абе за тие шо си прат олкава сметка таман им е, гага телефон.
Баш е логична понуудата, незнам шо очекувате со 300 денари месечно да ви дадат телефон од 500 евра
Муабетите беа за 3000, не за 300. Една нула на дигитронот повеќе, машко.
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=188 6000 ке ти излезе ама вредикој модел ми препорачувате да земам до 5000 денари на минималниот пост-пејд пакет од ВИП ?
Јави се на 12345 и таму ќе ги кажеш броевите
Треба да ти стаса смс дека си на новата тарфиа, и јас така еб*в 60 денари ко ја активирав картичката мислев дека сум на новата тарифа автоматски.Пред малку го направив првиот разговор од нова сим картичка и ми наплати 9ден/мин а нели ако си нов корисник автоматски ти ја дава онаа тарифа со 2.5 ден/мин? пробав да се снајдам преку контакт центарот ама е преполно со промоции..
Ке бидете љубезни да пишете како да се префрлам на таа со 2.5ден/мин ?
Вала :helou: