А1 Македонија (VIP)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
А дали ова со бесплатните минути во странство важи само за новите корисници или и старите можат да го активираат. договорот ми е склучен во октомври

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.475
Поени од реакции
18.492
Не ги гледам новиве понуди на страната на вип, исто што е ова со бесплатни разговори кон другите национални мрежи.
Кој тарифи ќе го имаат тоа.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Не ги гледам новиве понуди на страната на вип, исто што е ова со бесплатни разговори кон другите национални мрежи.
Сите тарифи имаат бесплатни минути кон национални мрежи. Најефтината од 240 има 35, момциве се лудило, просек секој ден минута кон шо-сакаш, а кон Вип колку сакаш... :) Алал да му е...

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Новите тарифи излегоа и на сајтот на VIP

Новина се бесплатните меѓународни разговори но само за тарифите над 990 денари, а новина е и тоа што парите кои се даваат за претплата се преточени во бесплатни минути кон другите оператори (не можат да се користат за смс и интернет).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ова од 390 е топ.
Сеа сум на припејд, да ми понудат добар телефон за ефтина цена ќе се префрлам на пост пејд.

T

Tetro

Гостин
Ова од 390 е топ.
Сеа сум на припејд, да ми понудат добар телефон за ефтина цена ќе се префрлам на пост пејд.
Како може да се види на сајтот кои телефони ги нудат по која цена за некоја тарифа?
Глупо е да кликаш на секој телефон посебно, многу несреден сајт имаат.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Новите корисници претплатата ќе може да ја користат само како вклучено време за разговор кон сите национални мрежи што значи само разговор, додека СМС и интернет ќе се наплаќаат посебно. Во основа чекор назад на ВИП, изгледа постигнаа зедоволително ниво на корисници па малку ретерираат. Али сепак сеуште се најдобри.

--- надополнето ---

Како може да се види на сајтот кои телефони ги нудат по која цена за некоја тарифа?
Глупо е да кликаш на секој телефон посебно, многу несреден сајт имаат.
Среден е ама треба да џирнеш подобро повели http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
Новите тарифи излегоа и на сајтот на VIP

Новина се бесплатните меѓународни разговори но само за тарифите над 990 денари, а новина е и тоа што парите кои се даваат за претплата се преточени во бесплатни минути кон другите оператори (не можат да се користат за смс и интернет).
чек сега ова важи само за нови корисници или ? а тие што се на пола месечна претплата како имаат разговори кон другите оператори, ? и како што гледам све исто е само што сега се укинати смс пораките другото е исто освен тие мегународни повици , али тие важат за поголемите тарифи,

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Тарифите што ги вадат се ѕверски. Кога зимав број со пола претплата бев ептен задоволен за разлика од претходните тарифи, сега сум веќе незадоволен бидејќи излегоа нови уште подобри...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Само безвеза е тоа што неможеш да користиш од претплатата и за интернет. Јас пример сум нон-стоп закачен на интернет и ова не ми користи баш.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Додуша моментно плакам 590 денари претплата (продолжен предходен договор, фатив промоција за пола претплата), минутата ми е 4.5 денари кон сите мрежи и 1000 минути кон Вип. Претплатата МОЖАМ да ја трошам и за интернет и за СМС.

Овие новиве тарифи што му ги гледам во споредба со сегашната што ја имам и не ми се допаѓаат баш. :)

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Jas sum prezadovolen od VIP, samo ocekuvam tarifi kako vo Srbija, so ceni so vkluceni minuti, mb i sms :)) togas mislam deka ke bidat the best, inaku niakd vise t-mobile - ocekuvam da propadne ovaa firma :)) pozzzzzzz site na VIp

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Jas sum prezadovolen od VIP, samo ocekuvam tarifi kako vo Srbija, so ceni so vkluceni minuti, mb i sms :)) togas mislam deka ke bidat the best, inaku niakd vise t-mobile - ocekuvam da propadne ovaa firma :)) pozzzzzzz site na VIp
Т мобајл нема НИКАД да пропадне затоа што имаат многу корисници кои не се откажуваат од нив. П.С ова вип ја не ги разбирам... мрежава им е катастрофално лоша!!! у скопје нема мрежа а камо на аплите к на рекламана шо им е... катастрофа невидена

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Чекај нешто не сфаќам, имаш минути кон вип и минути кон др национални мрежи, и тоа е се? а тие пари од претплатата остануваат само за тие минути? не можеш да ги трошиш и тие а? незнам 390 денари колку минути праат во национален разговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom