Ако ти е скапо 1 денар, тогаш оди во Оне. Еве ти ги цените
5.5 денари/минута за говорни и видео повици кон сите мрежи
5.5 денари/SMS кон сите мрежи
5.5 денари/MMS кон сите мрежи
Или т-мобиле:
Најефтината понуда Easy Talk
Кон T-Mobile 8,9
Кон останати мрежи 11,3
Кон Мојот круг 7,7
SMS порака 5,8
Во Easy SMS 11,7 денари ти е минута, а во Easy Internet пакет 16,6.
Сеа ви изгледа скапо 1 минута = 1 денар?
И старите цени по 2.5 денари и минута и смс се прилично џабе.
Само криво ми е што нема ВИП фамилијарен пакет, тоа им фали. Кога ќе има скрос ќе го баталам монополскиот т мобиле.
се до тука си горе доле во право освен што испушташ една работа: МОЛИМ ТЕ НЕ ГИ ЗАБОРАВАЈ НИКОГАШ
3,5 ДЕНАРИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ ИЛИ СТАРТ.. тука е финтата... тука лежи зајакот... тука е мамецот... со ситни букви доле на дното од листот ти го пишува ова... значи не е само 1 денар минута туку е плус 3,5 за секој повик... и сега одма на кантар лугево ставаат дека за 200 денари имаат 200 минути разговор т.е. 200 повици.. е мало сутра 200 повици... во просек се околу 40 повици а не 200...
гледајте убаво пред да се залетате, секогаш читејте го и она со малите букви...
бј д веј, и јас не сум љубител на ОНЕ и чекам да ми истече договорот со нив за да не плаќам пенали за откажување и да се префрлам на ВИП, ама роамингот на ОНЕ во моментов е 11,9 денари со се ддв од незнам тамо колкава троцифрена бројка низ светов... или кон сите мрежи во МК ми е 5,1 денар минута, а за позиви кон оне ми е 4 денари минута,
БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ ИЛИ СТАРТ како што во вип земаат 3,5 денари и итн....
јас незнам од каде ги ископа цениве поголеми 10, па 11 па 14 па дури и до 16,6 денари стигна по минута...? молам објаснување.... јас имам детална сметка и на нејзе фино си пишува... плус кон мои три броја имам цена подоле од 0,5 денари по минута, плус имам втор број на иста претплата (на времето беше космо тим сега незнам како се вика ваљда оне тим ќе биде) а во вип нема такво ешто, значи и за мене и за жена ми ке треба две претплати да се плаќаат И ЦЕЛИОТ ОВОЈ МУАБЕТ Е ЗА 200 ДЕНАРИ ПРЕТПЛАТА а и тие 200 ги имаме на трошење како први, па одкога ке ги потрошам почиња тарифирање... како што реков, детална сметка ми стига и писмено и на е-маил па секогаш имам увид во цени, тарифи и потрошено...
?????????????????????