Cappie
Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 1.914
- Поени од реакции
- 307
фала:helou:Оди во Т-Мобиле побарај си го ПУК кодот тие ти го имаат. Земи си и лична карта.
фала:helou:Оди во Т-Мобиле побарај си го ПУК кодот тие ти го имаат. Земи си и лична карта.
Да,на мајка ми.И тоа не 300 туку 500 денарипред некој ден на бројот на тато од Vip му стигна оваа порака:
"Драг кориснику, Ве одбравме за нашата специјална понуда. Дополнете 100 или повеќе денари во следните 5 дена и ќе добиете дополнителни 300 денари во наредните 3 месеци."
надополни 100 ден,ама тие 300 ден. никаде
дали и на некој друг VIP корисник му стигна оваа порака?
Тие стигаат во наредните три месеци - значи по 100 денари во наредните три месеци = 300 денари.пред некој ден на бројот на тато од Vip му стигна оваа порака:
"Драг кориснику, Ве одбравме за нашата специјална понуда. Дополнете 100 или повеќе денари во следните 5 дена и ќе добиете дополнителни 300 денари во наредните 3 месеци."
Незнам дали се најбољи не сум ги пробал нивните услуги.Можеби понатаму.VIP se najbolji i jas gi koristam
И кај мене стига таква порака но кај мене е со 500 денари, и секако идат во наредните месеци, кај мене ова е втор пат вака што иде ваква порака и само ја реактивирам со 100 тче и во наредните месеци сум обезбеденпред некој ден на бројот на тато од Vip му стигна оваа порака:
Мислам дека не, тие минути ти се за во следните 30 дена.Вака, во врска со понудата 0 ден 500мин. Го активирав тоа, но ги потрошив сите минути дури и парите што ги имав, сега ако надополнам 100 ден, дали пак ке имам 500 мин за зборување во мојот круг.
Фала. знам дека е за 30 ден ама јас ги потрошив на брзина. Инаку на еден другар му стигнаа 100 ден од Вип, но сепак не може да ја активира таа понудаМислам дека не, тие минути ти се за во следните 30 дена.
Можеби зашто не е на таа промотивна тарифа, најфино јавете се на 1234 и зборнете директно со оператор.Фала. знам дека е за 30 ден ама јас ги потрошив на брзина. Инаку на еден другар му стигнаа 100 ден од Вип, но сепак не може да ја активира таа понуда