А1 Македонија (VIP)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
пред некој ден на бројот на тато од Vip му стигна оваа порака:

"Драг кориснику, Ве одбравме за нашата специјална понуда. Дополнете 100 или повеќе денари во следните 5 дена и ќе добиете дополнителни 300 денари во наредните 3 месеци."

надополни 100 ден,ама тие 300 ден. никаде:toe:

дали и на некој друг VIP корисник му стигна оваа порака?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312

"Драг кориснику, Ве одбравме за нашата специјална понуда. Дополнете 100 или повеќе денари во следните 5 дена и ќе добиете дополнителни 300 денари во наредните 3 месеци."

Да,на мајка ми.И тоа не 300 туку 500 денари :) Само што стави стотче одма и стигнаа плус уште 500 :smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас ВИП картица купив уште во месецот кога почнаа со работа, меѓутоа никогаш повторно не надополнив кредит.

Тогаш нели имаше понуда 7ден/мин (тогаш велеа дека е вечна, ама не ми се верува уште да ја држат), а во тоа прирачникот имаше скриена порака дека после таа една фамозна минута, тарифирањето е по секунда. :tapp:
така да, одма ги одбацив.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ми стигна и на мене иста таква порака...ама право да ти кажам, не знам дали ми стигнаа и пари...затоа што надополнив одма, и после тоа излезе тоа со 0 ден за со пријатели, а затоа што имам токму 3 со број на вип, за со нив си користам на вип бројот и сметката ми се нема намалено цел месец:wink:

него, за тоа пукот што прашував...случајно најдов дека на веб сајтот на т-мобиле го пишува...така да, деновиве си го префрлам бројот од 070 на вип, па да ме види господ :smir:

п.с. да не знае некој колку пари зимаат? мислам од т-мобиле? затоа што вика дека од вип е без пари, ама пари ќе ти земе сегашниот оператор, и тоа од сметката...па да знам колку да ставам пред тоа?:helou:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.821
Поени од реакции
1.580

Тие стигаат во наредните три месеци - значи по 100 денари во наредните три месеци = 300 денари.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75

И кај мене стига таква порака но кај мене е со 500 денари, и секако идат во наредните месеци, кај мене ова е втор пат вака што иде ваква порака и само ја реактивирам со 100 тче и во наредните месеци сум обезбеден :) , а и супер му е услугата 3 омилени броја за 0 денари :)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Вака, во врска со понудата 0 ден 500мин. Го активирав тоа, но ги потрошив сите минути дури и парите што ги имав, сега ако надополнам 100 ден, дали пак ке имам 500 мин за зборување во мојот круг.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Вака, во врска со понудата 0 ден 500мин. Го активирав тоа, но ги потрошив сите минути дури и парите што ги имав, сега ако надополнам 100 ден, дали пак ке имам 500 мин за зборување во мојот круг.
Мислам дека не, тие минути ти се за во следните 30 дена.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Мислам дека не, тие минути ти се за во следните 30 дена.
Фала. знам дека е за 30 ден ама јас ги потрошив на брзина. Инаку на еден другар му стигнаа 100 ден од Вип, но сепак не може да ја активира таа понуда

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Фала. знам дека е за 30 ден ама јас ги потрошив на брзина. Инаку на еден другар му стигнаа 100 ден од Вип, но сепак не може да ја активира таа понуда
Можеби зашто не е на таа промотивна тарифа, најфино јавете се на 1234 и зборнете директно со оператор.

Член од
8 јуни 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Promocijata se aktivira so nadopolnuvanje, a ne so bonusot koj go dava vip. Stvarno, javete se na 1234, tamu znaat se :)) :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom