Фанови на Том и Џери

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Баш прееска барав по нетов дали можам негде да ги симнам сите цртани од Том и Џери и ми текна на YouTube и ги најдов сите.

И решив да ги споделам овде со вас. :vozbud: Мене искрено омилен цртан филм ми е.

cheese1024x768_s.jpg

Кајганџии гледајте Том и Џери и не се замарајте со шпански серии. :pos:

КЛИК

Прати виц:
Отишол некој турчин на печалба во ЈуЕсЕј. Ама кутриот, англиски тапа. И со мимики некако се разбрале со газдата на станчето за ќирија, некое станче два на три и пол квадрати. И само шо легнал овој да се одмори од патот, гледа глувци излезени низ станчето оро играат, гајле си немаат. И си вика, ќе му јавам на газдава, шо му ебем матер.
Ама како шо реков, англиски дрвце. Му се јавува, и му вика: Gud afternun. И газдава: Oh yes, how are you? Do you need something? Турчинов: Du ju nou Tom end Jeri? Газдава, малце изненаден: Yes, yes, I know Tom and Jerry. И турчинов. Е па Џери тука, Џери!

Хехехе, го знам вицов бе. :) Од на BusHav колекцијата. Фолдер: цртани. :pos:

Господ здравје да ти даде водчуле!
Без разлика што сум ги гледала сите, секогаш ми се добредојдени за релаксирање:vozbud:

Повеќе фан на Џери отколку на Том... У секој случај еден од најдобрите цртани, ги имам глеано сите:smir:

Од каде тоа дека ги имате гледано сите? 0_о
Јас,имам гледано мноооогу цртани со том и џери,но еднаш у неколку месеци се погодува на телевизија да даваат некој премногу стар,или премногу нов(немам видено дали има нови епизоди) што не сум го гледал(нормално може некој ги има сите сезони,со сите епизоди,ама што знам :toe:)
Како и да е,јас многу ги обожавам и бидејќи сум поголем фан на Том сакам да направат една епизода каде што ќе го победи на Џери,или пак нека не победи,ама нека му иде се лошо на џери у целата епизода,само да има крајна сцена каде што џери пак победуе. А не,сите епизоди се му оди добро на џери,па дури и еднаш нешто лошо да му се случи на џери,потоа том добива 100 пати полошо од неговото. Малку ми е претерано тоа ама сепак,несомнено е дека е еден од најдобрите цртани :)

Инаку една од најинтересните епизоди ми беше кога Џери у сон го напаѓаше на Том. Ваљда овие што ги имаат гледано сите епизоди ќе се сетат :)

не обожавам цртани али том и џери увек ги гледам,е тоа беа цртани а не сега што ги направија колежи ово оно крвои на телевизија па децана биле нападни и издеформисани,со шугави мисли у глава,па биле

Како мал ги обожавав Том и Џери, имав и касета од нив. :vozbud: Чекај, уште ми стои дома, ќе си ја изгледам после. :pos:

Јас сум фан на Џери, Том го јаде нон-стоп. :)

Фала за цртаниве, баш ќе се релаксирам со нив.:vozbud:

Нај закон цртани посебно оние епизоди со кучето најсмешни се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom