My Neighbour's Ladies!:-D

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
UPDATE:
Леле типов е луд...Станувам сабајле и гледам дошол кај татко ми на забар и неговото познато MY LADIES си го "истетовирал" и на веспата кај предниот фар.Ќе сликнев ама тука беше,чекаше ред,срам ми беше.Него,ќе му го начекам и моторот кај и да е..:pos2:
А тој да не ти фрлил тебе око? Да не игра на карта „ако ме сака ќе биде љубоморна за другите жени и ќе ми се јави да се бори за мене“?
Ај на автомобилот што напишал, ама па истото и на веспата со која дошол на забар кај татко ти.
Смислено сакал да забележиш ти.

:raz:

Апдејтирај ти, па ќе видиме дали има некоја задна намера типов.

Се рекламира чоекот бе. Ништо ново. Ова барем е бесплатно. :kafe:

А тој да не ти фрлил тебе око? Да не игра на карта „ако ме сака ќе биде љубоморна за другите жени и ќе ми се јави да се бори за мене“?
Ај на автомобилот што напишал, ама па истото и на веспата со која дошол на забар кај татко ти.
Смислено сакал да забележиш ти.

:raz:

Апдејтирај ти, па ќе видиме дали има некоја задна намера типов.
Fortune,мрдни се од место,хаха!
Типов има негде околу 50 и нешто години.Инаку,тој е бивши затвореник.Беше во затвор поради проституција,беше макро.Сегашната жена му е од "поранешните вработени",a бившата жена му живее у истата куќа со него и со сегашната само што е преградена куќата и дворот:pos2:.
Комедии живи!:pos2:
Него може син му сака да продужи бизнис па си шарка такви работи по превозните средства:pos2::pos2::pos2:.

:pos::pos::pos:
Ништо ко така.
Круша под круша паѓа. Гарант синот сака семејниот бизнис да го разбуди.

леле,ја имам видено колава негде..се прснав од смеење кога ја видов..типов мора да е очаен,али колава е..:pos2::pos2::pos2:хахаха,закон,хахах:pos2::pos2::pos2:

Ко шо би МНОГУ рекле:
ДУДЛАЧ...

да? или?:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom