Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KORUN need heLp sakam da si go prikLucam pc-to so TV ali otkako ke go prikLucam neke da izvadi sLika na tv care..
VGA nVidia 9400GT
probav neke da dade sLika na tv:S samo malku dava 2 sec i posle se gubi1) Control panel
2) NVIDIA control panel
3) Set up multiple displays
Расчепкај тука би требало да се снајдеш, лесно е.
probav neke da dade sLika na tv:S samo malku dava 2 sec i posle se gubi
thnxx ke probam utre oti ke me ubie tatko mi so igram so tv-to...Намести таму излезот да ти е S-Video, пробај така.
Пробај ги сите можни опции и комбинации, една ќе ти фати
Дечки ај малце помош, пробувам да форматирам лап топ на еден другар (Dell Inspiron 1525) и коа ке го boot-не цедето место да почне се као шо треба вика Setup did not find any hard disk drives....бла бла бла... шо е проблемот? првпат вака ми се дешава... до сеа иам форматирано милион компјутери али ова ми се нема десено...претпоставувам нема драјвер во цедето за тој hdd ама не сум сигурен...ако може помош.....фала однапред...
PS. ок си работи лап топот само има мн. вируси и затоа сакаме да го форматираме...:smir::helou::helou::helou:
Графичка на агп слот фх5600 и 6600 кој е напонот 3.3 или 1.5 ?
Vaka ke naprais ke go isklucis sata nativ mode na hardiskot go znam tocno koj model na laptop stanuva zbor samo namesti go na IDE i resen problemДечки ај малце помош, пробувам да форматирам лап топ на еден другар (Dell Inspiron 1525) и коа ке го boot-не цедето место да почне се као шо треба вика Setup did not find any hard disk drives....бла бла бла... шо е проблемот? првпат вака ми се дешава... до сеа иам форматирано милион компјутери али ова ми се нема десено...претпоставувам нема драјвер во цедето за тој hdd ама не сум сигурен...ако може помош.....фала однапред...
PS. ок си работи лап топот само има мн. вируси и затоа сакаме да го форматираме...:smir::helou::helou::helou:
Druze probaj so cccliner od tep. fajlovi ti e toa a posle ke mu napravis edno popravanje na registri i treba da bide ok pozdravна секој 15/20 минути се појавува ова, напиња, како да го средам
![]()
Компјутерот ми е стар 4 години и дојде ред да го сменам, е сега сакам да заштедам па затоа прашањето ми е дали може да го сменам само кукиштето а мониторот да остане исти и се друго? Исто колкава би била цената на кукиштето?
Компјутерот ми е стар 4 години и дојде ред да го сменам, е сега сакам да заштедам па затоа прашањето ми е дали може да го сменам само кукиштето а мониторот да остане исти и се друго? Исто колкава би била цената на кукиштето?