Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти се придружам во барањето помош. Мене ми излезе исто едно копче сосе пластичен механизам и едно мало ситно црно топче. Се работи за Дел лаптоп. Никако да ги спојам. Пробував и по шеми и цртежи од нет...decki mi izleze edno kopce od tastatura(bukvata A) i vidov deka mehanizmot od dolu e skrsen.daj kazete sto da pravam kaj se prodava kopce samo da ne menuvam cela tastatura.za na hp laptop zboruvam btw...
Minimum 600w. primer imas Cooler Master 620W Real Power i ke vozis bez problemi.Ama jas bi ti preporacal da si zemes 1 KW Cooler Master za da ne mu ja mislis podolgo vreme zasto mozebi ponatamu ke sakas SLI i CF...Може некој да препорача напојување за следнава конфигурација(ќе треба да има 60А на +12V и 4x 6pin pci-e приклучоци, а на thermaltake psu calc-от ми вика околу 750 W se na recommended i CA 40%) :
MB:GA-EX58-UD5
GPU:2xGalaxy GTX 260+ SLI MOD
CPU:Core i7 920 2.66 GHz
Case:CoolerMaster Mystique 632
HDD:1TB Samsung 32MB
MEM:6GB(3x2) 1066 MHz DDR3 RAM (mislam deka imase vakov vo Vortex, a inace moze li so Core i7 920 1333MHz ram mislam deka ne?!)
Predlog neso da promenam?
Minimum 600w. primer imas Cooler Master 620W Real Power i ke vozis bez problemi.Ama jas bi ti preporacal da si zemes 1 KW Cooler Master za da ne mu ja mislis podolgo vreme zasto mozebi ponatamu ke sakas SLI i CF...
I neznam od kaj toj muabet deka ne moze 1333Mhz ramot ti ako imas pari stavi i na 1600Mhz, jas koristam ram na 1333Mhz kloknat mi e na 1520Mhz so i7 cpu.I nemoj drupat vakvi muabeti zasto nekoj ke ti se smee..
Pozz
Minimum 600w. primer imas Cooler Master 620W Real Power i ke vozis bez problemi.Ama jas bi ti preporacal da si zemes 1 KW Cooler Master za da ne mu ja mislis podolgo vreme zasto mozebi ponatamu ke sakas SLI i CF...
I neznam od kaj toj muabet deka ne moze 1333Mhz ramot ti ako imas pari stavi i na 1600Mhz, jas koristam ram na 1333Mhz kloknat mi e na 1520Mhz so i7 cpu.I nemoj drupat vakvi muabeti zasto nekoj ke ti se smee..
Pozz
Abe ali si frlili tolku pari pa sega 1000, 2000den plus ne igraat mnogu uloga ama barem znae zavrsil rabota za edno 7,8 godini moze i vise...За 260ките немора 1kW, доволни се 700-800W
Abe ali si frlili tolku pari pa sega 1000, 2000den plus ne igraat mnogu uloga ama barem znae zavrsil rabota za edno 7,8 godini moze i vise...
нЕ знаев кај да прашам,валда овде е во ред.
вака сеа,ја чистев тастатрата и малце умре.
коа стискам на едно копче,3 се стискаат,бекспејс и ова / се праат ко исто,а=таб...
С=КАПС ЛОК
сеа пишувам со он скрин тастатура...
еве ке го напишам истово само на тастатура да видите шо се дешава
не знев ѓк д пшиѓпшч,вЛ ОДЕВ Е .
ВЃК се ѕј шч/иѓСРТФЕВ РТФсртфсРТФУЅРТРТФ ИЃ МЛЦЕМ УЅМРТЕ.
ЃКО РТФИЃсѓкм едно ѓкопшшче ж 3 сЕ РТФИЃС...............
помогнете миии
Tolku se cenite a so 1kW se otvora prostor mozda za blu-ray rezac za vo idnina.Edinstveno ostana da prasam dali ramot od 1333MHz bez problem ke raboti ili mora nekoj nezabelezitelen overclock da se napravi?I ako ne mora da se overclockuva na sto se dolzi toa(maticnata mozda)?Па не се баш 2000ки, ако 750W е накај 8000 денари а 1кw околу 14000. Цениве од тепка, ама мислам дека толку беа.
decki mi izleze edno kopce od tastatura(bukvata A) i vidov deka mehanizmot od dolu e skrsen.daj kazete sto da pravam kaj se prodava kopce samo da ne menuvam cela tastatura.za na hp laptop zboruvam btw...
Да ти се придружам во барањето помош. Мене ми излезе исто едно копче сосе пластичен механизам и едно мало ситно црно топче. Се работи за Дел лаптоп. Никако да ги спојам. Пробував и по шеми и цртежи од нет...
dobro od tolku forumdzii nikoj poim nema za resenie na nasite baranja? :S