Како оформувате мислење за останатите членови?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
На форум секој може да се претстави како прекрасна личност, паметна, духовита и полна со муабет.
Или пак како фраер шо знај да ремети и да заебава други личности, а во живо да не знај да гугни.

На форум секој може да се престави онаков каков што е, само што поентата е во тоа дека сите тука си ги преставуваат позитивните страни.

Ако некој не ти зборува кога си го запознала немора да значи дека е морално и интелектуално туп, изопачен и дека не знај да гугни, едноствно несака... верувам дека има луѓе кои што не заслужуваат човек со нив да зборува.

Он топик:
од аватар и потпис скоро никогаш ама не е безвезе, туку од поголемиот дел на постовите и комуникација надвор од форумот.

Оти викате дека од аватар и потпис не можат баш никакви информции да се донесат за некој член . Ако става розеви аватарчиња не си помислувате дека е шмизли4ка, ако става тажни4ки дека е емо и слично? *провокација*.
Друго...Има конзервативен потпис “некоја релевантна филозофска мисла“ . Не кажуваме за овие членови во психоанализите: Ти си лојална,сериозна личност со цврсти ставови, која во минатото била повредена и сега... *иронија*
Уште поголема предрасуда -никови: Ако им знакчиња, ѕвездичиња и слично, ние “старците“ се потресуваме. Одма етикета: неозбилен форумџија и автомтски му кажуваме дека нема право да учествува во седамдесет отсто од темите. *шега*.

Постовите, и тоа како со нив се однесуваат спрема другите, употребата на навреди макар проткаени во тежок сарказам, потоа од аватарите се дознава доста мислам доколку аватарот прикажува некоја експлицитна слика, пред се пак ќе речам псотовите се битен фактор, не е важно дали некој цело време ќе се обидува да се прикажува во најпозитивно светло, кога и да е ќе попушти и ќе дозволи и она никаквото од него да исплива на површина.... потоа темите во кои творат, стилот со кој пишуваат кажува доста, и обраќањето спрема другите членови. Никот како ник често пати претставува како што можам да се уверам грешна слика за личноста 60% од форумџиите би си го промениле никот кога би можеле.

Па според темите, начинот на кој што пишува, сериозноста во постовите или смеата која ја предизвикува. Аватарот и потписот ми се привремено некако зашто 60 посто од членовите ги менуваат во зависност од тоа како се чувствуваат. Долго оформувам мислење за некој зашо од еден пост неможе да се види или ако пишува само во играчница тоа па ич. Гледам на кои теми најмногу го сретнувам, односно целокупно се се гледа за да се оформи некое мислење за некого. Така и реално кога некого видам, оставам простор да си каже што си има, а не само од една тема да го изанализирам, можеби е во тажен период и го нервира се и пишува лошо за се во светот.:helou:

Оти викате дека од аватар и потпис не можат баш никакви информции да се донесат за некој член . Ако става розеви аватарчиња не си помислувате дека е шмизли4ка, ако става тажни4ки дека е емо и слично? *провокација*.
Друго...Има конзервативен потпис “некоја релевантна филозофска мисла“ . Не кажуваме за овие членови во психоанализите: Ти си лојална,сериозна личност со цврсти ставови, која во минатото била повредена и сега... *иронија*
Уште поголема предрасуда -никови: Ако им знакчиња, ѕвездичиња и слично, ние “старците“ се потресуваме. Одма етикета: неозбилен форумџија и автомтски му кажуваме дека нема право да учествува во седамдесет отсто од темите. *шега*.

Ете јас имам „ѕвездички“ во никот. Тоа значи дека не знам да размислувам и дека не знам да направам сериозен муабет на некоја посериозна тема?
Нема врска..
Не се согласувам воопшто паше.

Според постовите, никот, аватарот, а најмногу мислам членот го оцртуваат потписот и тајтлот.

Ете јас имам „ѕвездички“ во никот. Тоа значи дека не знам да размислувам и дека не знам да направам сериозен муабет на некоја посериозна тема?
Нема врска..
Не се согласувам воопшто паше.
Тамарче, затоа коментарот ми беше ироничен, се однесуваше на предрасудите кои ги имаме... оценуваме предвреме. :)

Тамарче, затоа коментарот ми беше ироничен, се однесуваше на предрасудите кои ги имаме... оценуваме предвреме. :)

А извини, погрешно сум го прочитала постот.

Се согласувам со тебе.
Се извинувам за грубоста. :back:

Arogancija...
Ima aroganti, i tie se dobri, i ima nearogantni i tie mozat da bidat se i seshto:)

Се трудам да не оформувам мислење... Да не ја утнав темата? :kesa:

Мислење за членовите не можам да оформам според аватар или потпис....Може само преку постовите, на кои теми најчесто пишува и слично...Сепак ни според тоа не може да имаш точна слика за личноста, друго е преку форум, друго е личноста да ја запознаеш во живо...

Само преку постовите, иако тоа не значи дека и во живо ќе го добијам истиот впечаток. Многумина се разликуваат виртуелно:)

од аватарот не може воопшто да се оформи мислење, но од мислењата дефинитивно да....само на тој начин може и да се формира некое мислење, иако сепак е мн поразличнмо ако лично ја познаваме личноста, па тоа мислење нормално би било најоправдано..:pipi:

си оформувам слика врз основа на нивните постови...како на примероние кои што секое мислење поразлично од нивното не е точно или пак оние шо се премногу арогантни

:helou:Само преку постовите . Искрена сум во моите постови и мислам дека и вие сте исто така .Кога сакам некој за пријател обично му ги читам постовите и донесувам суд односно мислење каков е . Не можам да се носам со Вас ,веке Ви признав дека ме изненадувате со длабочината на мислења и образованост,а и технички не сум многу обучена на пример незнам како да ви давам поени или да си го променам потписот кој е на латиница . Сега се спремам за сите мои пријатели да дадам моја психоанализа, ама се нешто ми искрснува и не можам подолго да се посветам на таа работа ,а и местото кај што ми е компјутерот ми е многу топло но таа задачата стои пред мене ,многу Ве поздравувам бидете добри:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom