Како оформувате мислење за останатите членови?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Е што зборуваат аватарите и потписите?

Јас на пример не ги земам нив во предвид затоа што не ми играат некоја посебна улога...
Што знам, зависно... како кај кого, некои сакаат да стават или напишат нешто што им е на душа.

Еве јас лично...аватарите постојано ги менувам и ми се сосема различни, од крајност во крајност, и што можеш од тоа да заклучиш?

Хиперактивна си, жива, може и збунета... и сакаш да збунуваш. :)

Прво ги замислувам голи, па со хулахопки, па со гаќички, па со градници...

Порано се трудев да ги анализирам, потешко одеше. Сo тек на време се испраксирав и далеку полесно оди. Едноставно се навикнав на повеќето членови па иако лично не ги познавам, сепак можам да речам дека ги знам. По постовите се разбира, по она што го кажуваат и она што не го кажуваат.:icon_cool

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
И не мора да биде проверена теорија.
На форумов сите сме добри, позитивни, воспитани, културни. Не може тоа така. Се знае дека во стварноста, така не стојат работите. :)

Тоа е факт и е проверена теорија со точност од 94,67%. Остатокот е исклучок кој мора да биде тука за да го потврди правилото. Кој мисли поинаку, не го симнал превезот.

Јас за другите членови... хм, мислам дека реплицирав еднаш на темава ама во моментов мислам... два збора и сликата е конструирана. Ситници и детали покажуваат веднаш за каков човек се работи.

Како оформувам мислење? Многу лесно и едностано. Натерај го човекот преку одредени постапки сам да ја открие својата вистинска личност пред тебе. Многу лесно може да се одреди љубомората, зависта, омразата со само една акција. Иако никој не е совршен, пробајте да имате разговор кој ќе биде малце поприватен, запознајте го одвнатре за да можете да оформите мислење. Инаку, мислењето не се оформува наеднаш. Оној прв впечаток што го зборат сите дека не сакаме да биде лош и слично е чиста глупост. Многу пати јас лично се имам уверено во спротивното. Скоро никој не може од прво гледање или од прв разговор да оформи мислење за некој.

Мислење за членовите не можам да оформам според аватар или потпис....Може само преку постовите, на кои теми најчесто пишува и слично...Сепак ни според тоа не може да имаш точна слика за личноста, друго е преку форум, друго е личноста да ја запознаеш во живо...
Се согласувам со MaRyJaNe-poison.Да оформиш мислње за некој можиш само делумно преку форум.Најмногу преку постовите,како се однесува во дискусии и сл.,но сепак не е тоа тоа.Треба лично да го запознаеш некој.А преку аватар или потпис мислам дека не се дознавм многу.

Факт: првиот впечаток секогаш е погрешен, затоа и се нервирам што сеуште ми е критериум :nesum:

abe na forumov ima mn zakon luge samo sto poveketo se iskompleksirani debili koi tuka lecat komplexi i se kurcat na sve zivo! nesposobni da iskocat da se soocat so svetot na svoj nacin na forumov tuka sozdavaat nekoj svoj imaginaren lik koj go ziveat za da izbegaat od stvarnosta! najcesto se nikakvi grdi bubalici propaliteiti na koi nikoj ne im obrnuva vnimanie i koi nikoj ne gi zabelezuva deka postojat! ke go zemam za primer Dolphin koj na forumov se pretstavuva kako nekoj Kazanova i se obiduva da se prikaze kako neverojaten ljubovnik koj uspeal da ja dovede sekoja cura do 40-50 orgazmi vo edna vecer! pateticnooo:tapp:

Ne mozam da steknam mislenje za nikoj,moze samo da mi se dopadne napisanoto,stilot na izrazuvanje,segata koja sponatano se napravila..za da ocenis nekogo treba licno da se znaes ma da i toa ne e pravilio imas ti luge koi cel zivot se so maska na lice,a i iskreno ne se opteretuvam so toa.Mi se dopaga stavot na nekoj me tera da se zamislam go razgleduvam od poveke aspekti,citam temi za koi nikad ne mi padnalo na pamet vo drustvo da gi razg;eduvame ili razgovarame,ucam novi momenti sto e najbitno,a da steknuvam mislenja za nekogo nemam potreba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom