Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно после информатичарите, бидејќи попрво беше објавен конкурсот за информатичари па после за обичните, така според мене или до крајот на неделата или од наредната треба да има :toe::toe:
Ама информатичарите веќе претходно примија неколку рати, додека кај нас ниедна немаат пуштено, или грешам?

Од обичните нема досега ништо пратено, и баш пред еден час бев до банка, проверив и уште немаше ништо...

Пратија на информатичарите... на оние кој ги продолжија т.е старите корисници ?

Што зборите бе, луѓе? За тип А, јас само што проверив, три рати (12000) се пуштени :je:Кај и да е, и вашите ќе стигнат, без гајле :smir:

Ама информатичарите веќе претходно примија неколку рати, додека кај нас ниедна немаат пуштено, или грешам?

За информатичарите незнам, така слушнав, можеби е така како што ти викаш... :salut:

Што зборите бе, луѓе? За тип А, јас само што проверив, три рати (12000) се пуштени :je:Кај и да е, и вашите ќе стигнат, без гајле :smir:

Па тоа и јас викам, зошто еве на сите му пуштија па така да и на нас ќе ни пуштат во скоро време

:salut:

Јас сум од старите корисници...досега имам добиено 3рати...значи почнува исплатата на останатите рати на старите корисници...

За новите корисници???? Сериозно????????? :vozbud: не омрсија и нас??

Проверено е, нема пуштено стипендии сеуште...ааааааа некој не за.бава нас тука :tapp:

Стасана е 4та рата од обичните стипендии, стар корисник сум :aplauz:

Луѓе мислам дека има разлика и до банките, ќе стигнат брзо :)

јас сум на стопанска и ми е стигната 1 рата... од старите корисници сум...изгледа денес стигнала :D по реден број оваа е 4тата

Ја сум на стопанска од новите уште нема ништо...има ли стварно некој од новите што му има стигнато или кур ташак си играете?

корисник: стар | банка: НЛБ Тутунска | пристигната поединечна сума: 3630 ден | број на рата: 4 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom