naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.016
- Поени од реакции
- 5.681
И им додаваш +3 од картитеГи собираш сите оценки од сите предмети што ти се положени и ги делиш со бројот на предметите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И им додаваш +3 од картитеГи собираш сите оценки од сите предмети што ти се положени и ги делиш со бројот на предметите.
Фала многуГи собираш сите оценки од сите предмети што ти се положени и ги делиш со бројот на предметите.
знае ли некој кој беше начинот за пресметување на просек за оценки од на факултет? нешо се множеше, делеше, додаваше...?
Od kaj zakluci jebote...deka sum na elektro?На електро си и незнаеш просек да пресметаш?
My bad :smir: Мислев дека бев во Електро темата:/Od kaj zakluci jebote...deka sum na elektro?
Која општина дава стипендии бе?Да се пофалам дека добив стипендија од општината во вредност од 4000 денари месечно! Прва година ја земам, а втора нема да имам просек на електро за да ја продолжам :smrc:
Од времето кога бев на Правен, знам дека некои к олеги кои имаа двајца невработени родители бараа да им се намали партиципацијата. Тигаш беше околу 600 евра, па им намалуваа. Сега секако е намалена, ама пробај си на факс, и прашај дали со молба ќе ти дадат да ја намалиш барем партиципацијата.Дали е можно да се земе некаков вид на стипендија заради невработеност на двајцата родители ?
Кој те лажел бе братЛуѓе што биде со конкурсот? Лани бил на 15 октомври, а сега сеуште ни трага ни глас.. Да не знае некој нешто?