Г
Грејвдигер
Гостин
Имаше некој кајганџија што полагаше денес „Информациско - комуникациски технологии“ на ФОН да каже како беше? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За сите:baeh:Дојдена е рата за стипендии за тие што земаат првпат или има и за нас другите?
е конечно :baeh:
За сите:baeh:
Кај мене нема ништо пуштено :nenene:Исплатени 3 рати од студентските кредити, редно беше и ние да живнеме![]()
Денес проверив и нема ништо и кај мене. А, слушам некои колеги од факултет добиле рата. До кога да чекаме?Кај мене нема ништо пуштено :nenene:
Просекот од 7.5 треба да ти биде само од втора год.другари, да ве прашам нешто, али нека одговори тој што е 100% сигурен во одговорот.
прашањево ми беше... јас сум сеа втора при крај, и за да продолжам да зимам студентски кредит и во трета, треба да имам просек од втора година над 7.5 или над 7.5 да изнесува просекот со собрани сите оцени и од прва и од втора година? ако се пресметува просекот според првиот начин сум го јадел :S според договорот ќе треба да го вратам одма кредитот :S
фала однапред
поздрав
Сега ти го видов мислењето. Јас полагав. Не беше ништо тешко. Си отидов онаку у шетање, без спремање, без повторување, па дури и без пенкало. Се изненадив кога девојчето до мене почна да вади линијари, шестари, тетратки. Се осетив како голтар. Морав да барам пенкало за име и презиме.Имаше некој кајганџија што полагаше денес „Информациско - комуникациски технологии“ на ФОН да каже како беше?![]()
просекот се собира од двете години, да имаш над 7.5, не само од една.другари, да ве прашам нешто, али нека одговори тој што е 100% сигурен во одговорот.
прашањево ми беше... јас сум сеа втора при крај, и за да продолжам да зимам студентски кредит и во трета, треба да имам просек од втора година над 7.5 или над 7.5 да изнесува просекот со собрани сите оцени и од прва и од втора година? ако се пресметува просекот според првиот начин сум го јадел :S според договорот ќе треба да го вратам одма кредитот :S
фала однапред
поздрав
друже ти викаш така, и многу истото го кажуваат, али доста кажуваат и дека само од втора треба да биде просекот над 7.5 :Sпросекот се собира од двете години, да имаш над 7.5, не само од една.![]()
100% ти гарантирам дека се собира просекот од двете години.:helou:друже ти викаш така, и многу истото го кажуваат, али доста кажуваат и дека само од втора треба да биде просекот над 7.5 :S
ова е тоа што ме копка :S и затоа пишав ако може, да каже некој којшто е 100% сигурен![]()