Елф
of Northern Mirkwood
- Член од
- 31 јануари 2008
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali moze nekoj da mi kaze kako da go defragmentiram C? koga go defragmentiram po izvesno vreme prestanva i mi kazva deka nekoj fajlovi nemozat da se defragmentiraat i hard diskot ne mi raboti ubavo i koci.
dali moze nekoj da mi kaze kako da go defragmentiram C? koga go defragmentiram po izvesno vreme prestanva i mi kazva deka nekoj fajlovi nemozat da se defragmentiraat i hard diskot ne mi raboti ubavo i koci.
еве вака ако може некој да ми каже како да напраам 24-25 процеси на стартуп да имам викаат дека било најдобро така а моментално имам 38 ај ако може и да ми каже некој зошто кога ке го упалам компјутерот чекам 1 минута за да ми се пушти све дали треба рам уште еден да додадам? или пак до друго е проблемот?
еве вака ако може некој да ми каже како да напраам 24-25 процеси на стартуп да имам викаат дека било најдобро така а моментално имам 38 ај ако може и да ми каже некој зошто кога ке го упалам компјутерот чекам 1 минута за да ми се пушти све дали треба рам уште еден да додадам? или пак до друго е проблемот?
пробав така несака а иначе користам нод 32Прва работа, иди Start>Run и пиши msconfig па иди startup и види таму кои се процеси не ти требаат кога ќе го подигнеш компјутерот, после тоа инсталирај си еден добар antivirus и antimalware, јас ти го препорачувам a-squared.
Ај еден скриншот од таск менаџер
пробав така несака а иначе користам нод 32
еве ти![]()
![]()
можеби имаш вирусАбе имам еден проблем.Го уклучувам компјутерот се нормално и ми покажуе таскот CPU Usage 100%.Процеси само 1/9 од меморајата на цел процесор зафаќат?Послето рестарт.Само Eset Nod 32 antivirus sistem и толку.Укопуе на тоа.И на третиот пат се уклучи ама нов е компјутерот уште го немам ни 1 месец.Не е некое старо аро па да речиш.