- Член од
- 3 јануари 2009
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 3
Не е возможно. Барем не засега
Ке го врзеш акаунтот со дебитна виза картичка и ке ти стигнат таму.Zdravo imam pari na moneybookers. Dali moze da mi kaze nekoj kako mozam da gi podginam ????
ODNAPRED FALA !!
Kako prvo treba da imas 18+Ке го врзеш акаунтот со дебитна виза картичка и ке ти стигнат таму.
Јас купував преку ибеј без проблем со испорака до македонија.Сеуште нема ништо ново или веќе има начин за купување преку ebay со достава до Македонија?
Сo paypal може одамна. Треба Visa Electron од NLB (може и со картички од други банки, ама оваа ја користам).Сеуште нема ништо ново или веќе има начин за купување преку ebay со достава до Македонија?
Што внесуваш како држава кај пејпал? Уствари напиши што се треба да се внесе, оти имам NLB Visa Electron, а би сакал функционален пејпал акаунт.Сo paypal може одамна. Треба Visa Electron од NLB (може и со картички од други банки, ама оваа ја користам).
Словенија. Подетално тукаШто внесуваш како држава кај пејпал? Уствари напиши што се треба да се внесе, оти имам NLB Visa Electron, а би сакал функционален пејпал акаунт.
Кај мене функционираше и со Бугарија, ама повеќето внесуваат Словенија.Што внесуваш како држава кај пејпал? Уствари напиши што се треба да се внесе, оти имам NLB Visa Electron, а би сакал функционален пејпал акаунт.
За регистрација тука па потоа за тоа каде што вели да ја одбереш од листа Visa Electron ќе се логираш на истата страна и ќе одбереш и на крај последниот линк е во Аналитика горе кај трансакции треба да биде последната транскакција од Paypal.стајте ги и линковите, пошто у постот ги нема. Јас чув дека со Visa Electron-от идеш у Тутунска и они ти средуваат.