Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за xpПа ти даде Корун програма, викаш не е таа затоа викам што точно бараш, за кој ОС...
P.S. ОС= оперативен систем
знам дека е расипано.Инаку под Windows имаш мноооогу добра алатка за форматирање флопи дискови.Ако не можеш со неа да форматираш, расипано ти е флопито и правец во канта.
знам дека е расипано.
таква ми е матичната плоча и кога го форматирам ми бара цд и флопи...Ако ти е расипано, зошто тогаш бараш програма ?
Купи си ново флопи 300 денари, башка незнам кој веќе користи такво нешто![]()
Drugari, Vistava sp1 za 1-den mesec kolku MB zima za da se nagraduva ?
таква ми е матичната плоча и кога го форматирам ми бара цд и флопи...
Na koja strana mozam da najdam golemi temi za Vista. Dobri temi.![]()
таква ми е матичната плоча и кога го форматирам ми бара цд и флопи...
Drugari, Ako stavam na konfiguracijava uste 1GB Ram 800MHz
- MB:MSI P45 Neo, FSB1600 OC Jumper, lga775
- VGA:ECS EliteGroup N9800GT 512MB DDR3 256bit Dual CPU 650/1500/1900-Dual
- RAM:Apacer 2GB 800Mhz DDR2 ( 2*1GB )
- HDD: 250GB WD 7200, Serial ATA II, 16MB WesterDigital
- CPU: Intel Core 2Duo E8400 3.08Ghz 6MB L2
- Ke ima li neko e zgolemuvanje na brzinata na PC-vo, ili ke ima nekoe nesoglasuvanje na Ram-ovite. Nekoj mi kaza deka 3 Rama po 1GB ne bilo dobro ???????
Trebalo da mi ostanat ovi e 2rama po 1GB ili ako sum staval, da sum stavam 4GB od 2*2GB ili 4*1GB. ???????
Стај уште еден GB, таман ќе ти дојде. Ако ставиш уште 2х1, така најдобро, зашто максимално ќе ја користиш dual channel технологијата, и рамот ќе ти е значително побрз, побрзо ќе се внесува и чита од него.
А тоа дека нечини 3 GB, те лажел некој т.е. чул од некој нешто, па ти кажал, али незнае он
А инаку, поубаво е на пример 4х1 GB одколку 2x2 GB.