Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едноставно нема да реплицирам и нема да се повторувам....Јас си го кажав моето мислење, и 90% ме подржаа....Само ти и уште еден не ме подржавте...Али боже мој, тоа е сите имаме спротиставени ставови и готово....Најдобро ке биде Венгер да одлучи...Али за тоа дека јас сум ваков или таков, тоа не ти е на место...И плус не сум дете имам 21 година, и веке 4 година на Високо Образование...Не сакам да се фалам за мене, со просеци и други глупости, но не треба да си толку нападен и вулгарен кон фан клубов...Има и деца на него....Толку од мене за тебе...(Neki_Coc ili Cec како и да е).....

Респект

Респект брату

Проблемот ке биде сега неговата склоност кон повреди....Додека да имаме правилно окостување на местото каде е скршена коската треба да помине време, а посебно ако станува збор за таква скршеница, и посебно ако станува збор за фудбалер, кој повторно има напори....Дуду има голем потенционал и може да стане наш лидер на тимот, но се надевам дека оваа сезона која иди, ке биде почесто здрав од колку „болен“
Точно дека можеби бев вулгарен и не ми беа на место неколку зборови односно реченици али тие што ме познаваат знаат дека не сум таков односно тоа го кажав во афект поради твојата реченица (која гласеше од вакви нема ќар) и повторно ке ти кажам дека неможеш да реплицираш затоа што очигледно ме немаш сватено , односно ти свати дека не го почитувам и ценам пандев а јас пишав дека секоја чест за него али не го сакам во тим а ти тоа си го свати многу погрешно.И не беше еден што ме подржа мене 2 беа Zeus i Logix....:pos2:...
толку и од мене за тебе и се извинувам за навредите не беше ништо лично.

Точно дека можеби бев вулгарен и не ми беа на место неколку зборови односно реченици али тие што ме познаваат знаат дека не сум таков односно тоа го кажав во афект поради твојата реченица (која гласеше од вакви нема ќар) и повторно ке ти кажам дека неможеш да реплицираш затоа што очигледно ме немаш сватено , односно ти свати дека не го почитувам и ценам пандев а јас пишав дека секоја чест за него али не го сакам во тим а ти тоа си го свати многу погрешно.И не беше еден што ме подржа мене 2 беа Zeus i Logix....:pos2:...
толку и од мене за тебе и се извинувам за навредите не беше ништо лично.

Ова ти вреди...

Респект....

Незнам баш,Венгер рече дека ке зима искуство...а не млади таленти.
Сепак нот тру.

Реално гледано, Пандев можи да се вклопи во играта, бидејќи сезонава покажа дека се снаоѓа доста добро и како асистент, добро се снаоѓа со дупли пас, прием на топка скоро одличен. Ако се исклучи фактот дека играше покрај пресебичниот Зарате, беше и доста ефективен.

Проблемот е тоа што ќе мора една сезона да ја помини на клупа, бидејќи колку и да го сакаме РвП, времето му врви, а досега не резултираше со екстра сезона, додуше кога повреден тој, кога соиграчите. Доколку и оваа сезона остани под 20 гола, сериозно би размислувал да се смени со Пандев.

Реално гледано, Пандев можи да се вклопи во играта, бидејќи сезонава покажа дека се снаоѓа доста добро и како асистент, добро се снаоѓа со дупли пас, прием на топка скоро одличен. Ако се исклучи фактот дека играше покрај пресебичниот Зарате, беше и доста ефективен.

Проблемот е тоа што ќе мора една сезона да ја помини на клупа, бидејќи колку и да го сакаме РвП, времето му врви, а досега не резултираше со екстра сезона, додуше кога повреден тој, кога соиграчите. Доколку и оваа сезона остани под 20 гола, сериозно би размислувал да се смени со Пандев.

Уште еден За....

Neznam za Pandeva! Ako Dzeko nebude doso, onda se sigurno okrecu njemu! Pandev je stvarno igracina, koji e zadnjih 5 godina igro u slabom klubu i nije svu svoju raskos pokazao osatlima, kroz ligu prvaka, europska i svjetska prvenstva. Pandev je all-around igrac! Ima sve, od ljeve noge koja mu je jaca, zna i sa desnom, odlican pregled igre, odlicnu pass igru, ubojitost u napadu i k tome zna igrat obranu¸ odlican timski igrac!!! Ja bih ga htio vidjet u Arsnalu! Ali mislim da on dolazi jedino ako Ade ode!
Извадено од форум.:)

Респект за тој шо го напиша постов....Значи повеке се сложуваат за тоа...А се гледа то дека тој шо го напишал постот не е МАКЕДОНЕЦ....а ја кажува вистината за Пандев....Значи скоро, велам скоро цел фан клуб е за да дојде,а само 2,мислам не се....

Но сепак In Arsene We Trust

Уште еден За....

off---Шо е ова, петиција за Пандев во Арсенал? Барем анкета да сте ставеле :)

on---Не би се сложил могу дека Пандев ке се снајде во Англија, пред мене некој постира дека треба поголема физичка спремност, воздушни фаули се толерираат, а сите знаеме дека Пандев е малку "нежен" и паѓа по секој дуел доколку ја загуби топката----се разбира ова е мој став, можеби ке го докаже спротивното, доколку замине таму :)

Пандев неможе да го замени Аде,зашто не се исти тип на играч.
Ако го сакате Пандев,ке треба да си замине РвП,а тоа не го сакате,right?:back:
Worca,би сакал да дојде Пандев,но цената е заминување на Робин?

Извини ова се мисли на Пандев така...Ако пандев гине на терен јас сум Кака жими се...
Дечкото незнам дали го гледаше вчера на утакмица а и не само вчера најчесто на секој натпревар особено за македонија одвај се движи а не пак да гине на терен.:nenene::nenene:

Не би кажал дека Пандев гине на терен , тоа ме нервира кај него но знаеме дека ако гине ќе има проблеми со својот КОБЕН ГРБ зашто низ мал конфликт и мал допир одман се жали на таа своја лоша и трајна повреда , но сепак Македонец кој гине на терен... Седловски но ај сега да го зиаме Седловски со 500 години не иде хахаха... ама затоа мислам дека во Ипсвич многу многу го имаат научено Шуму и пасинг и пресинг :pos2: Така да ја сум ЗА Шуму како алтернативен Македонец во Арсенал по Пандев ако не дојде...
АМА ОВА не го сваќајте сериозно зашто само објаснував за кој како гине на терен а не дека ќе доаѓа некој од овие и како ќе биде само кажав објаснував .... и ако има уште некој што гине... ИМА и тоа се МЛАДИВЕ репрезентативци што ни се ... алал им вера на овие новиве како идат во репрезентација се по борбени и поборбени идат... ко на пример Филип Ивановски вчера кога влезе јас не ни знаев како игра... ме импресионираше.... НИШТО од ова не значи дека било кој иде во Арсенал.... :smir: Само си пишав уше еднаш ќе кажам во надоврзување за нашиве репрезентативци

Не, Едуардо го очекува блескава кариера. Сега проблемот е во тоа што ќе биде многу тешко да избори место во првиот тим. Можеби најрационално ќе биде да се даде 5 месеци на позајмица во Динамо Загреб. Таму ќе си ја подобри формата, ќе биде стартер и со малку среќа со повредите ќе го очекуваме назад во јануари.

За заминување не станува збор, таков талент под никаков случај не смее да се продаде.

Никако не би се согласил за ова... како може Дуду да се прати на позајмница ?
Аде , Бендтнер , РвП и Вела :nesvest: И можда Пандев.... не зезајте ве молам
Дуду ни е многу потребен на таа позиција и ќе се избориме за него и следната сезона да ја пројде без повреди и со многу голови :duel:
А ако не успее тоа.... Јануари е тука... ние ќе си земеме некој друг а нека отиде тој на позајмница пола година таму.... :pipi:

хахааха,ѕверови

http://www.fansfc.com/Arsenal/story/12304/2.html

Ова ми стои многу реално :raz:

Бравоо .... ми се свиѓа ова.... за овие два играчи ќе кажам само Браво зашто ми се свиѓаат како играчи а не се можда искусни но се играчи кои имаат доволно играно и имааат квалитет и плус не е еден туку двајца.... и ако дојдат ќе имаат како прво многу добра уиграност меѓусебе па многу полесно ќе се вклопат и во тимот.... и само така да продолжиме па да ги земеме... :vozbud::vozbud:

хахаха.... ајмооо.... Џеко нека не дојде бе ако нејќе...што... нека си седи... Ајде Пандев дојди... да те пробаме.... хаха.... подобар е Џеко... хмм... незнаеме зашто Џеко е друга позиција сте приметиле дека Аде-Џеко но Дуду-Пандев...тоа се компарациите така да неможеме Аде со Пандев да ги споредуваме во никој случај.... ни треба еден ваков играч.... и како што се споменува...Ол раунд.... е ако дојдат вистина...
Вермаелен , Дабо и Матуиди ( мислам вака беа ) и Пандев/Џеко ... па уште еден одбранбен може и еден шпиц... и НИШТО веќе не ни треба... имаме убиствен тим.... а и ќе имаме Македонче у тимот.... :sekss:
Што друго приметив ( офтопиК ).... конечно иаме на нашиов Фан_клуб расправија како во другиве ... па редно беше да се разбудат и нашите страсти :pos2: Јеаах .... хаха :helou:

off---Шо е ова, петиција за Пандев во Арсенал? Барем анкета да сте ставеле :)

on---Не би се сложил могу дека Пандев ке се снајде во Англија, пред мене некој постира дека треба поголема физичка спремност, воздушни фаули се толерираат, а сите знаеме дека Пандев е малку "нежен" и паѓа по секој дуел доколку ја загуби топката----се разбира ова е мој став, можеби ке го докаже спротивното, доколку замине таму :)
против....
:back:

Никако не би се согласил за ова... како може Дуду да се прати на позајмница ?
Аде , Бендтнер , РвП и Вела :nesvest: И можда Пандев.... не зезајте ве молам
Дуду ни е многу потребен на таа позиција и ќе се избориме за него и следната сезона да ја пројде без повреди и со многу голови :duel:
А ако не успее тоа.... Јануари е тука... ние ќе си земеме некој друг а нека отиде тој на позајмница пола година таму.... :pipi:
Освен нив тука се и Аршавин, Волкот, се враќа Симпсон, Росицки...

Сега бидејќи е многу склон на повреди е важно да игра во првенство во кое не се бара голема физичка подготвеност, а тоа е хрватското. Таму се познава со играчите, негов дом е Хрватска. Мислам дека одлично ќе се снајде за потоа да го продолжи тоа што го започна пред повеќе од една година во Арсенал.

Ако остане во Арсенал ќе продолжи да се повредува. Мислам дека 6 повреди се многу ако се земе периодот од половина година. Мора првин неговото тело постепено да се адаптира и зацврсти па потоа спремен да дојде и да му помогне на Арсенал да ја освои Премиер лигата.

Освен нив тука се и Аршавин, Волкот, се враќа Симпсон, Росицки...

Сега бидејќи е многу склон на повреди е важно да игра во првенство во кое не се бара голема физичка подготвеност, а тоа е хрватското. Таму се познава со играчите, негов дом е Хрватска. Мислам дека одлично ќе се снајде за потоа да го продолжи тоа што го започна пред повеќе од една година во Арсенал.

Ако остане во Арсенал ќе продолжи да се повредува. Мислам дека 6 повреди се многу ако се земе периодот од половина година. Мора првин неговото тело постепено да се адаптира и зацврсти па потоа спремен да дојде и да му помогне на Арсенал да ја освои Премиер лигата.

Фаак и ја се согласувам за ова... мора да се опорави ... ама ондак и Росицки исто мора...или пак Росицки ја очекувам 2 3 или па и 4 5 месеци за резерви да игра... нејќу да го видам уше сега во прв тим... не ради друго... зашо ако го видам пак како ќе се повреди ќе се убијам ... :tapp:
ама кога ќе биде спремен... ќе газиме... а немој брат Арша и Волкот сега.... они ни се препотребни како крила... да не ги ставаме во нападот.... Супер си се за крила ... Венгер си ги суреди нив уживај :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom