Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Клошари бе, како можеле да ја утнат лепенката од фабрика:pos2:

Ај да ве прашам за совет нешто може? (=
Сакам да купам принтер. И вчера отиднав во АМЦ и таму имаше:
Епсон инкџет тонер (3 во 1) кој стварно ми се допадна. Беше многу прост за работа и цената беше прикладна. Ама тој што работи таму ми рече дека МОРАМ со овој принтер да принтам барем еднаш во 2-3 дена инаку ќе ми се исуши цевчето.
Потоа отиднав во НИКО а таму ми рекоа дека треба да се принта барем еднаш во 2 месеца.

Е сега кој е во право (=

незнам., али немој епсон. мене после година ипол ми прекинаа да ми работат боите, само црната работи сеа. HP.

Ај да ве прашам за совет нешто може? (=
Сакам да купам принтер. И вчера отиднав во АМЦ и таму имаше:
Епсон инкџет тонер (3 во 1) кој стварно ми се допадна. Беше многу прост за работа и цената беше прикладна. Ама тој што работи таму ми рече дека МОРАМ со овој принтер да принтам барем еднаш во 2-3 дена инаку ќе ми се исуши цевчето.
Потоа отиднав во НИКО а таму ми рекоа дека треба да се принта барем еднаш во 2 месеца.

Е сега кој е во право (=
Тоа се е релативно. Братучедми принташе еднаш во 5 месеци на епсон принтер, јас земав Канон принтер демек во тоа време поквалитетен, со незнам таму какви технологии да не се затнува толку брзо... и принтав еднаш неделно или еднаш на 2 недели, па ми се затна:nesum:

Фала брат. Сега ќе одам да земам ласерски HP. Барем знам дека ќе си бидем сигурен. Ништо чудно и зашто толку беше евтин Епсонот (4.010 ден)

Можеш да си земеш канон ласерски ако сакаш. Јас го имам моделот Canon iSensys LBP2900. Истата машина со HP 1018 е ама е поефтин пошто HP повеќе за името ... го имам две години.. одличен е.. и користат ист тонер со HP таа серија. Плус имаш капак да го поклопиш и не ти фаќа прашина. Еве слика :

canonlbp2900_1s.jpg

canonlbp2900_2s.jpg

Помош кај да го најдам маусов Делукс м323 и колку пари би ме коштал??
deluxe-m323-optikai-p2-s-eger-piros%7E35802.jpg
:pirat:

Помош кај да го најдам маусов Делукс м323 и колку пари би ме коштал??
deluxe-m323-optikai-p2-s-eger-piros%7E35802.jpg
:pirat:

Најдобар маус (од овие чкартниве)!
Овој е копија на најдобриот гејмерски маус прогласен, Logitech MX 518.
Ја го имам овој Delux повеќе од година, и само бојата ми е избледена од што го користам, и сум презадоволен, при брзи движења на маусот, не забегува стрелката негде у ПМ.

logicalplus_1996_111865405

ovaa maticna ja imam dali mozam da stavam ddr2 ram memorija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom