Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле се посерав од радост!браво аршавин мајсторе!многу го сакам овој играч!сакав да го земаме но ете дури и кога игра за арсенал ни помага!браво аршавин,браво топџии :smir:

Od povredeni vo odbrana da ti ebam odbrana idiotska. Da bese cela odbrana tuka nemase vakvi golovi da primame. Zal mie za Arshavin 4 gola dade a ne pobedivme...

И кој К.. сега... штооооооооооооооооооо:nerv::nerv::nerv::zid:
Да ги фатам овие од ливерпул од Биг Бен ќе ги фрлам да осетат шо е Лондон:nerv:
ае сепак имавме тим...којшто не беше спремен за повеќе...или мораше судијава 5 минути да дае продужение?
Аеее доста ми се нервози... неможам више... ама 4 погодоци за Арша... и тоа не беше офсајд последниот наш погодок...ама ајде ааајдее...више неможе... ете тоа е светла страна... 4 гола дадени... Арша и Волкот убиствен тандем... Бендтнер и Сонг изиграа задоволително... Дени некако на крај се губеше... а Силвестре доста киксови... аах... ранлива ни е одбранатаа... мора барем Џуру побрзо да се врати... да има или тој или Силвестре па да има и ротација малку бе...:toe:

Свака му част на русинов, не уби.
И како и обично катастрофални одбрани и на двете екипи.
Good Game :smir:

леле лудница натпревар... штета што не победивме :( ...последниот гол можеше и да не го примиме....

btw честитки до аршавин...злато вреди :)

Искрено сега и да не поминете во ЛШ нема да ми е мака:back:

Звер е Арша бе..само му требаше време за адаптација.Многу ми е криво ќе пукнам зошто се извадија Ливерпул,да ги тепавте ќе ни напраевте услуга!

Звер е Арша бе..само му требаше време за адаптација.Многу ми е криво ќе пукнам зошто се извадија Ливерпул,да ги тепавте ќе ни напраевте услуга!
И вака ви направија:smir:

Натпревар со многу грешки,голови и фудбал за око...браво за Аршавин,браво за Арсенал...каква контра на Волкот-Аршавин :nesvest:...4 шутеви кон гол на Аршавин,4 гола...тоа е мајстор...дури и треба Арсенал да жали што пропушти шанса да победи ама ЈБГ :toe: уште едно големо БРАВО

одиме со ред :)

фабијански : одличен со оглед дека прими 4 ама брилијантен ( браво дечко има иднина ) човекот на мечот според јас :)

одбраната сем детенцено гибс , врска немаа посебно црнците :)

средината - солидна : одлично издание на сонг , цесц добар , насри одличен :) А.А најдобриот :)

бентнер ко бентнер одличен за во турново :)

туку друго ме мачеше : дали беше / беа офсајд двата гола на арсенал ? каде се пулл го цицнаа за 100-че :)

честитки !!! браво за децана , се думам ако бевме комплетни какво фијаско ќе беше :) ама и вака е солидно ! браво Ганери

Пак морам да ви укажам честитки за играта иако освоивте 1 поен. Аршавин=ЗВЕР...Од вгодина уште подобар ќе биде, знае како Венгер со него.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom