Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фабијански

Сања - Туре - Силвестер - Гибс

Насри - Фабрегас - Сонг - Аршавин

Бендтнер - Едуардо/Диаби

Може да се победи со ваков состав, а судија ќе биде незаменливиот Кауард Веб. На колку само натпревари го има уништено младиот тим на Арсенал... :tapp:

Имам предчувство дека ќе биде фатален денеска.

Можно е повторно да настапи Ебуе наместо Сања. Не дека не е фит али чисто да добие и тој малце продолжен одмор пошто не е со 100% сили на располагање. Али свака му част. Цела сезона ја изигра од прва до последна минута и во ЕПЛ и во ЛШ и во Фа купот. Ѕвер!!

Ocekuvam samo dobar fudbal vecer rezultatot ne e remnogu vazen.Mozebi ke bide podobro da pobedi liverpul za da go odrzi pritisokot vrz mancester vo premier za da popustat u liga na sampioni :toe::toe:

Кога ги нема Тео,Аде,Рвп,Алмуниа,Клиши,Галас у состав..не ни е баш силен=).Може да се каже добро закрпен состав.:pipi:

Ех како бе брат не е важен резултатот? ако изгубиме ја губиме добрата серија победи ... и што после?ќе падне моралот и самодовербата која највеќе им е потребна на овие млади играчи што се во тимот денеска...:smir:
идеме на наајпотребна победа...колку и да е тешко ќе се бориме :duel:

едит: Кај ја има утакмицата? и ако ја нема на тв дајте линкови

Па кога веќе цела сезона е закрпен составот подобро е да се каже дека е стандарден состав.:toe:

:duel:

едит: Кај ја има утакмицата? и ако ја нема на тв дајте линкови

На А1 бе чоек ја има. Теее и ти неинформиран:helou::helou:

:pos2:па неам пуштено телевизор од утакмицата на астон и Вест хем хахахахаха :)
иначе видов...тоест..гледам на а1 сега... ае со среќа да кажам уше еднаш пред почетокот:smir:

Ај со среќа нека победи подобриот.:)

Како навивам вечерва за Арсенал немате појма:back:

Фала фала :) Навивајте :pos2:
Само да победиме... ќе биде заслужно навивањето :vozbud:

Ајде,ајде БРАВО!!!!!

Можете да издржете!!:vozbud::vozbud:

1 пат во животов вака да навивам за Арсенал...:pos2:
Ајде мора да го издржете и вториот дел.:salut:

Дечки... Сонг ооодличен ееј... незнам ама како денеска игра алал му вера...брао брао... Малку Дени е несигурен кога е под притисок иии Гибз исто така малку...ама сепак тука е Арша и Фабре и Насри а и од Бендтнер сум задоволен...се бори сака да игра ... ретко вака да го глеам да игра... браво браво... очекувам да дадеме уште еден гол... и тоа или Фабрегас или иако е чудо ама... Бендтнер... Бравооо
е за Фабиански... ете што значи сега ... полуфинале и утакмица во премиер.... тоа е... многу голема тензија имаше тогаш...денеска браво...ѕвер :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom