Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Титни ми на Венгер, ке ти се јави(02569714262323219)...му е бројот...Можи ке те послуша...Ако не кажи ми, ке му се јавам јас....И јас сум против одредени играчи, ама да бидеш против Робин Ван Перси, шо ни останува нас ?!....

Искрено, онака нај нај....Јуанјтед играат најубав фудбал последните 3-4 години, ама тоа не прави јас да навивам за нив...Јас ако сум против некој играч пишам на соодветен подфорум...а не тука...Барем така не учат на факултет...Ако вие немате основно и средно образование, каде се стекнува со таа вештина за процена, штета...Тогаш форумот ни е под напад на хакери...

Ке сторам се што е во моја мок, за да го исчистам овој форум од злите јазици и лоши "навивачи"....

Брафос....значи да те додам на листата...хахахах..
Worca, junajted nikogas ne igral poubav fudbal od Arsenal, da se razbereme.:smir: Mozebi poefikasen ali ne i poubav..

Worca, junajted nikogas ne igral poubav fudbal od Arsenal, da se razbereme.:smir:

Да, ама освојуваат титули....Јас тоа го САКАМ....титули...не ме интересира играта...

Титулите се бројат...

Дали некој знај дека Стоук, во ерата на легендарниот голман Бенкс, играше најубав фудбал...ама не освои титула....Тоа е тоа

И? што е успехот од тоа? :)

Точно, така....Никаков успех...

Титни ми на Венгер, ке ти се јави(02569714262323219)...му е бројот...Можи ке те послуша...Ако не кажи ми, ке му се јавам јас....И јас сум против одредени играчи, ама да бидеш против Робин Ван Перси, шо ни останува нас ?!....

Искрено, онака нај нај....Јуанјтед играат најубав фудбал последните 3-4 години, ама тоа не прави јас да навивам за нив...Јас ако сум против некој играч пишам на соодветен подфорум...а не тука...Барем така не учат на факултет...Ако вие немате основно и средно образование, каде се стекнува со таа вештина за процена, штета...Тогаш форумот ни е под напад на хакери...

Ке сторам се што е во моја мок, за да го исчистам овој форум од злите јазици и лоши "навивачи"....

Брафос....значи да те додам на листата...хахахах..

Не брет јави му се ти гледам си многу близок со него изгледа куќни пријатели сте и кажи му во мое име да го продаде РвП,Бендер и Сонг а да и поздраво го многу од мене
А за тоа дали сум имал средно не е твоја грижа тоа ти гледај си за тебе

Да, ама освојуваат титули....Јас тоа го САКАМ....титули...не ме интересира играта...

Титулите се бројат...

Дали некој знај дека Стоук, во ерата на легендарниот голман Бенкс, играше најубав фудбал...ама не освои титула....Тоа е тоа

А ни нема уште долго да ги броиме изгледа ќе останем на ови што ги имаме до сега

И? што е успехот од тоа? :)
Epa igrata si e super. Ako ne prodadese nekoj igraci sto ne trebase da bidat prodadeni i ako ne bea povredeni nekoj igraci sto bea povredeni ,minatata sezona mozese i da se osvoi EPL a ovaa e totalen promasaj, uste od leto trgna naopaku.

Worca ne ide tituli bez ubava igra be... ama ne ide ni ubava igra bez tituli.

овој пост е посветен на играчиште кое ќе биде легенда , т.е утре другиден кога вие ќе кажувате на некого за вашето време .... затоа погледајте .

( гледам дека се карате безврска и можеби ќе го скокнете мојот труд )

Титулите се бројат...

Само колку титули има да се изнаредат за 1 до 2 години кога ќе созреат сегашниве играчи ехеее. Ама не е се во титулите, едоставно ги засакав Арсенал кога ќе застанам, гледам и уживам како играат, посебно на мал простор со кратки додавања да ти се сврти умот и најдобри акции по земја, а не ко Манчестер трчај трчај набаци од крило гол, кај е ќефот :nenene:

Само колку титули има да се изнаредат за 1 до 2 години кога ќе созреат сегашниве играчи ехеее. Ама не е се во титулите, едоставно ги засакав Арсенал кога ќе застанам, гледам и уживам како играат, посебно на мал простор со кратки додавања да ти се сврти умот и најдобри акции по земја, а не ко Манчестер трчај трчај набаци од крило гол, кај е ќефот :nenene:
Tocno taka. Sega nemame titula 5 godini pa ni izlgeda deka se e u titula i ne deka nee ama treba malku i kejf da ima, da gledas fudbal. E sega moze da se trpi odredeno vreme bez titula ali vise epten 5 godini sto e mnogu mnogu e.

Разликата мегу Јунајтед и Арсенал е во тоа што Фергусон јасно им кажува на играчите што треба да направаат и како да го напраават и доколку не го направаат следува санкции,друга разлика е во тоа што јунајтед си има еден газда не ко нас 30 газди и Ферги располага со големи пари и поголем дел од ветераните ги чуваат не ги продаваат нормално дека нема да ги продадаат и логично мора да имаш играчи што знаат да повлечат и со огромно искуство кое и како може да го пренесаат на помалдите додека Венгер нема ниту доволно пари ниту искусни играчи и се определи скроз на млади и неискусни значи немаме лидери во тимот имаме ајде можда еден ама сега е повреден и немаме никој и губиме тонеме немаме резултати значи виновен е целиот концепт на ВЕНГЕР не можеш со тим направен од 20 милиони фунти да конкурираш на тим направен од 150 милиони значи нема логика нели...Фулам е само индикатор дека таа политика ке направи од Арсенал еден просечен Англиски тим како Тотенхем.
Нормална е фрустрацијата кај нас навивачите но замислете се како им е на фановите од Лондон кој ги плакаат најскапите карти у ЕПЛ да гледаат Rubbish
Ситуацијата ке биде и полоша ако нешто не се смени *Раководството т.с да се продаде тимот Дејвид Дин јасно кажа дека Арсенал тони и така и испадна а сега ние можеме да се тапкаме у гради колку сакаме но тоа е реалноста со нашиот тим:smir:

Така така само плукајте ги сите по ред.
Лани Аде даде скоро 30 гола-годинава не му иде.Плукај!
Годинава РвП дава голови- 2-3 утакмици не му иде. Плукај!
Следната недела кој е на ред. Насри? Аршавин? Или можда Алмунија ако прими некој блесав гол.
Нема проблем редете ги сите. Само не оптоварувајте толку по форумов. Ова е фан клуб наменет е за навивање пред се а не за навреди.

Слободно реплицирајте нема да ви одговорам ке останам на ова.:nenene:

Така така само плукајте ги сите по ред.
Лани Аде даде скоро 30 гола-годинава не му иде.Плукај!
Годинава РвП дава голови- 2-3 утакмици не му иде. Плукај!
Следната недела кој е на ред. Насри? Аршавин? Или можда Алмунија ако прими некој блесав гол.
Нема проблем редете ги сите. Само не оптоварувајте толку по форумов. Ова е фан клуб наменет е за навивање пред се а не за навреди.

Слободно реплицирајте нема да ви одговорам ке останам на ова.:nenene:
Афекат афекат ...
И ти ко гледаш, и Дрвојор ко ке утне шанса викаш „ е да ти ебам мамичето ... “ или сл :) така да аде со право го мразат, тука сум и јас од тие пошто се покажа дека е играч од една сезона и премногу се прецени.
Се направи Тиери Анри, се направи дека толку плата треба да земал и он. Копиле гадно, неќам да го видам па сега ке ми се прави верен, од лето куферите и аут дај боже да се погодат пак оние будали ко лани што даваа 30 милиони.
Од тоа преценување еве што се дешава, кај е цела сезона? ало! на Арсенал му треба некој што ке шиба по 20/30 гола по сезона бе новиот Тиери а не ваков вошкар.
Убао му рекол тој навивачот!
Фан сум на Ван Перси, и едно ке кажам да не беше тој годинава немаше ни за 4 да се бориме ;) а вие плукајтего и кој знае што ке беше ако играше сите овие години стандардно, лом ке праеше.
Инаку се слагам потпуно со постот на Ilussioner.
Треба да се има во тимот двајца тројца стари лисци :)
А не вака ... кога нема константност во тимот и тоа постојано ке увидиш ваљда што е проблемот.
Денилсон како да доби Мотив + по мечот со Рома.
Супериорен и на овој меч, само така нека продожи и да ме демантира. инаку без сомневање ке го биде.
Според мене ни фалат двајца искусни играчи во средниот ред еден АМ еден ДМ од по 27/28 години како Пирес ко дојде во Арсенал.
Во одбрана сме океј последниве мечеви, значи бар тоа добро фунционира мада утакмица на почеток малку забушаваа. Сања разочарува, и сменет заслужено. Сите набацени лопти отидоа аут.
Туре и Галас ни се столбот како централни дефанзивци, само тие нека останат све ке си биде ко што треба. Галас денеска испресионираше.
А едниствен кој не го сакам од бековите е Клиши.
Тој чоек знае ли да оди?
цело време се сопиња и блиску беше до кикс и мечов, мн постојано тоа го праи.
Ајде се надам Гибс за една година ке го седне на клупа :smir:
За Робин пак ке кажам имаше три шанси, две со глава која не му е баш добра страна од неговата игра а една му беше негде од пеналтикот шанса и не беше толку изгледа ситуациија ко што вие ја правите.
Па ако вака критикувате и полудувате сите значи Аде ич не го сакате и едвај чекате да си иде.
Уште на почеток на сезона кажав нешто и сега таа прогноза излага точно. Ке се бориме за 4-то место! мада ус сезоната добив нада дека можеме и више ама ништо.
И ако Венгер намерава да игра исти курац ко оваа сезона слободно нека пакува куферите и да не фантазира ко оваа сезона! И со тие изјави е уби боже уби боже !!! Имаше годинава изјави „ судете ми по сезоната “ ...
лошо му се пишува ако вака продолжи.
али ипак, сум задоволен пошто со таков буџет т.е со толку купени играчи и со најдобрите играчи според мене Хлеб и Фламини што ги продаде и клучни за нас, пак одржува баланс. али зашто да не фрли и некоја пара, сигурно успехот ке биде подобар!
Тоа е тоа! Останеме ли 5-то место, отиде аут све, ке си идат најдобриот играчи и после ке ве видам ко ке играат Бентнер и Симпсон у тим ке кукате за Рвп :smir:
Астон Вила утре ако тепа ке биде 9 бода разлика мислам, да се стегаме некако да биде нерешено или да изгубат, има уште 12 кола имавме 2 ОГРОООМНИ ШАНСИ и пак не ги искористиивме не ми се верува !
Ако пак ги изненадиме и до крај на сезона ке видиме исто ко со и тотенхем пред неколку години, очекувам летото заминување на Аде!
Толку сеа поздрав.

овој пост е посветен на играчиште кое ќе биде легенда , т.е утре другиден кога вие ќе кажувате на некого за вашето време .... затоа погледајте .

( гледам дека се карате безврска и можеби ќе го скокнете мојот труд )

Уживаај брат...веќе е легенда...:pipi:
Имаме тим..немаме уиграност..се надевам кога ќе се вратат повредените ќе се врати оној стар стил на игра со многу додавања во нашата тактика...онаа игра што е во “гените’’ на Арсенал:salut:

Аууууууууууууууу што не се изначитав, какви глупости се тресени, како прво од тоа дека РвП бил најлош, најглуп, најкопук, најтиквар играч во Арсенал, се до тоа дека гејнајтед имале најубава игра...ццц
Премногу сум изреволтиран за сето тоа што е пишано против РвП.Едноставо не му беше денот, менуваше позиции, прво го гледаш лево па десно...постојано имаше играч буквално до него
Како може да се заборави на неговите индивидуални потези со кој ги решаваше мечевите
Башка, она будалоно на гол се свампири и ништо не му поминуваше...то е то одиме понатаму...главите горе ГАНЕРИ !!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom