Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
ejj na laptop na graficka geforce 8400m g ima temperatura 65 stepeni tuka nekade,a koga ke igram nekoja igra doaga i do 75
dali e arno ili loso ve molam kazete

ima li nekoja programa za gledajne na temperatura na gigabyte maticna
kazete i na koj link da ja simnam

Ќе може ли некој што се разбира во матични плочи да ми помогне??:smir:

Сакам да земам нова конфигурација само незнам што матична би ги подржувала деловите што ги ставам во конфигурацијата:nesum:
Графичка картичка имам инвидија џифорс 8800 гтх процесор интел кор 2 екстрим рам 4 гб. и хард диск 320гб.
ке може ли некој да помогне?:)

Ќе може ли некој што се разбира во матични плочи да ми помогне??:smir:

Сакам да земам нова конфигурација само незнам што матична би ги подржувала деловите што ги ставам во конфигурацијата:nesum:
Графичка картичка имам инвидија џифорс 8800 гтх процесор интел кор 2 екстрим рам 4 гб. и хард диск 320гб.
ке може ли некој да помогне?:)

Кога ке го најдеш тој процесор и кога ке го имаш у рака, ке ти кажам на што матична да го ставиш, ама воопшто нема да ти се свиѓа предлогот затоа што матичната ке ја најдеш уште потешко од самиот процесор. А у меѓувреме дркај на голи женски а не на струјни кола:pos2::pos2::pos2:

Кога ке го најдеш тој процесор и кога ке го имаш у рака, ке ти кажам на што матична да го ставиш, ама воопшто нема да ти се свиѓа предлогот затоа што матичната ке ја најдеш уште потешко од самиот процесор. А у меѓувреме дркај на голи женски а не на струјни кола:pos2::pos2::pos2:[/quote

конфигурацијата не ја составувам тука во англија ми ја составуваат и ми кажаа дека ги има деловите знае некој за матична или не?

Кога ке го најдеш тој процесор и кога ке го имаш у рака, ке ти кажам на што матична да го ставиш, ама воопшто нема да ти се свиѓа предлогот затоа што матичната ке ја најдеш уште потешко од самиот процесор. А у меѓувреме дркај на голи женски а не на струјни кола:pos2::pos2::pos2:

конфигурацијата не ја составувам тука во англија ми ја составуваат и ми кажаа дека ги има деловите знае некој за матична или не?[/quote]

Тоа е веќе друга работа. Ај чим имаш 4-5000 евра за горење ке ти помогнам за матична... DFI Lanparty X38.

Dali nekoj ima vakov procesor i dali e zadovolen od nego... Dali vredi? Bidejki ke go zamenam stariot 2800+ so vakov: AMD Athlon 64 x2 dual core 5000+ am2.

Dali nekoj ima vakov procesor i dali e zadovolen od nego... Dali vredi? Bidejki ke go zamenam stariot 2800+ so vakov: AMD Athlon 64 x2 dual core 5000+ am2.

Јас имам 4200+ дуал коре процесор еве месец дена сум премногу задоволен си работи супер клокнат е од 2.2 на 2.4 без проблем работи и јас сакав да земам 5000 или 5200+ али јеби га буџет немав повеќе пари.Поентата ми е јас сум задоволен али земи си и добар кулер со него дека греат малце повеќе мојот процесор си работи на 38 степени со кулер Мастер TX.Надам се дека ти помогнав малце малце :wink:

На еден муштерија што му склапав машина со таков процесор, колку што имав време да истестирам ѕвер се покажа. Прво ХР-то за некои 6-7 минути се инсталира (оној делон што пишува уште 39 минути:))

Fala za "review-to". :) Inace sea ke go napraam bomba PC-to so ovoj CPU. Zaedno so nego stavam i nova maticna ploca i 2 Gb RAM, kako i graficka GeForce 8400 GS 512 MB. So odbivanje nekoja cena od prethodnata konfiguracija (od pred 1 god) mi izleguva sevo ova okolu 10.000/11.000 den. I konecno ke go sklopat vo vtornik.

Fala za "review-to". :) Inace sea ke go napraam bomba PC-to so ovoj CPU. Zaedno so nego stavam i nova maticna ploca i 2 Gb RAM, kako i graficka GeForce 8400 GS 512 MB. So odbivanje nekoja cena od prethodnata konfiguracija (od pred 1 god) mi izleguva sevo ova okolu 10.000/11.000 den. I konecno ke go sklopat vo vtornik.
A sto ke te fati tolku pari ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom