Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кои финансии бе на она ѓубрено адебајор која плата зима шо кога ке го видам ми се сере од него!
Неможам сеуште да верувам, дечкото ДОЈДЕ У ЛОНДОН и не потпиша за Арсенал. Ова го може само циркузантот Арсен Венгер и целата управа на арсенал.
:tapp:

Не мислам дека оваа политика е резултат на изградбата на стадионот. Венгер ги водеше вака работите и пред тоа, само во последните години финансиски јакнат сите клубови од ЕПЛ, а платите генерално вртоглаво растат во фудбалскиот свет и мора да се одврзе кесето за да се постигне успех.Јас не знам кој тим освоил првенство без да потроши 30-40 милиони фунти за трансфери и 1-2 милиони неделна плата за играчи.

да... но ако го видиш составот на Арсенал од пред 5 год и сега... ќе приметиш какви поискусни играчи тогаш имал Венгер, Арсенал тогаш имаше играчи и за да освојува, а и млади на кој може да се надева во иднина... денес има само млади играчи на кој може да се надева, токму оваа политика е кобна за Арсенал. И факт е дека Арсенал не цути на економски план, допрва мислам дека ќе стигнат вистинските проблеми доколку не освојат ништо годинава

Агентот на Аршавин потврди дека преговорите со Арсенал завршија неуспешно
- Агентот на Аршавин, Денис Лачер потврди дека преговорите со Арсенал се прекинати, фудбалерот нема да го носи дресот на Топџиите...:nesum:

Не можемо еден трансфер добар да напраемо, а бш се израдуав кога дознав дека Аршавин може да дојде.

да... но ако го видиш составот на Арсенал од пред 5 год и сега... ќе приметиш какви поискусни играчи тогаш имал Венгер, Арсенал тогаш имаше играчи и за да освојува, а и млади на кој може да се надева во иднина... денес има само млади играчи на кој може да се надева, токму оваа политика е кобна за Арсенал. И факт е дека Арсенал не цути на економски план, допрва мислам дека ќе стигнат вистинските проблеми доколку не освојат ништо годинава

Точно.
Но пред 5 години со ваквата структура на плати можеа да се дозволат такви играчи.Сега веќе не затоа што и младите играчи од по 20-21 година имаат високи барања а да не зборуваме за поискусните и подокажаните. Затоа треба промена на политиката. ИТНО!

Како е можно дечкото да дојде у Лондон и дане потпише?
Беше и сликан со мобилен во еден кафич ццц...
Се вратил у Русија ... стварно сум многу разочаран иако од првин јас лично си мислев дека не ни е потребен и сега не сум далеку од тоа мислење но ставот на венгер тоа ми е...
Тоа само може Венгер и цела управа на Арсенал.
Аршавин беше пратен за да потпише, а не да се врати.
Се срамам од ова што се деси, овва е смешно луѓе. .. отказ за Венгер и за цела управа на Арсенал... камо да беше Дејн!:toe:

Може не го купивме Аршавин ама затоа ке го земеме унгарецот Mate Toth(17 години) па ке го освоиме Youth cup-от како утеха:tapp:

Може не го купивме Аршавин ама затоа ке го земеме унгарецот Mate Toth(17 години) па ке го освоиме Youth cup-от како утеха:tapp:
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ! :pos2::pos2: хахахахахахахха е сега ме насмеа јако хахахахахахахахахахаха голема утеха :vozbud: ауууууууу хаха :):)
Arsenal are a f**king laughing stock.!!!

sonne напиша:
да резумирам :

- значи професорот е јалнаш , умре таа епоха - кога идеа играчи во Арсенал заради кефот - па можеби со рамзи ...
- ги оправдувам фудбалерите , нормално дека ќебара плата ... без разлика каква ... кога му завршува кариерата го еба некој два % ? - НЕ .
- лут сум оти работава дојде ко сампдорија , фиорентина , патетико и компанија станавме неможеме еден играч да донесеме :tapp:
- во моментов ни треба играч , а не утешни вести цесц ќе се врател порано да му помогнел на тимот :tapp: и РвП се враќаше па немаше една цела сезона во Арсенал - од таквата помош :tapp:
- политиката на тимот .. бла-бла ... не давале плати , не трошеле за трансфери ...

- карик во утд - 18,5 милиони фунти - исплатлив трансфер ? - ДА , кренаа титула никој не му триеше сол на лисецот .
- андерсон , тевез , нани ...

- бенајун , риера ... драпај си курот .. ама има клупа има тим !

нашиве : сега треба рамзи и вилшер да бидат првотимци со 17 години средна возраст и тие ќе се туркаат и надигруваат со папа буба , алонсо , ирланд ...

како и да е јас ќе ги сакам , ама малце ако погледнеме ... еве интересни факти од другите тимови она што треба да се „копира“ за да би имале било каков резултат !

a сега свртување од 189 степени :) во Лондон снег каков немало последните 20 години , А.А ги поминал медицинските тестови и останува двата тима да си кажат последна дума :) ... патем Хидроу затворен како и останатите аеродроми во Лондон :)

a сега свртување од 189 степени :) во Лондон снег каков немало последните 20 години , А.А ги поминал медицинските тестови и останува двата тима да си кажат последна дума :) ... патем Хидроу затворен како и останатите аеродроми во Лондон :)
Да, слушнав.
Снежна бура имало, ако збореше за тоа.
Навивачите отишле на Емирати да го пречекаат за Презентација и сега се вратиле дома така читав.
И Аршавин бил слушнат како се дере на аеродром на руски.
Али џабе веќе, излеа сее готово.:tapp:

"Arshavin is at Highbury House right now!

Reliable sources at the Arsenal Supporters Trust have informed us that Andrei Arshavin is currently at Highbury House, the turquoise carbuncle of an office building the club use near the stadium above the North Bank bridge, the non-matchday box office and the All Arsenal Store. Significantly, it also houses the directors' boardroom. " - The OnlineGooner

Да се носи и Венгер и сите у три пизде матерне да ви ебам клошарите глупи!
http://thegoonerforum.wordpress.com/2009/02/02/arshavin-deal-off/
:nenene::nenene::nenene:
КРЕТЕНИ НЕВИДЕНИ !!!
ОДЕТЕ УБИЈТЕСЕ!
Волку одолговлекување, Аршавин во Лондон, и не потпишал затоа што Арсенал не сакале да дадат поголема плата ццц!:toe:
Абе ај у пизду матер!

Еден играч незнаат да земат бе да ви ја ебам цела управа лузерска да ти ебам и усманов и венгер и свешто пацери едни!
не петто десето сакам да завршиме, така само треба за нас

Знаеф...кажав ... платата ќе е најголем проблем .. иако се надевавме попусто Венгер ќе се снајде не е толку прост и себичен... криза има тој у глаата... извинете вака што пишем за него иако многу го поштувам.. мораф ... мн ме нафура .. сагата цел месец иде неиде ии... ај у ...:tapp:

Arsenal In Ongoing Talks With Zenit Over Arshavin - Report

Despite reports that surfaced earlier indicating the contrary, the Arshavin deal is not off. Zenit and Arsenal remain at loggerheads over the fee indicating that an agreement could still be reached...

Лелеее.Дај бе веќе нека се реши ситуацијава.Имам испит за спремање не можам да учам само ова ми е во глава.

Despite reports that surfaced earlier indicating the contrary, the Arshavin deal is not off. Zenit and Arsenal remain at loggerheads over the fee indicating that an agreement could still be reached...

Лелеее.Дај бе веќе нека се реши ситуацијава.Имам испит за спремање не можам да учам само ова ми е во глава.
Уште има сплет и сеуште ништо не се знае.
Аршавин моментално е на Хајбери.
Ова може само на Арсенал да му се деси. Аууу каква збрка, не се знае ништо очекувам да го задржиме и денес да потпише.
Ниеден аеродром нее отворен, лом е со снегот и мечот со Кардиф ке биде излеа одложен. :toe:

Новите информации се дека Арсенал и Зенит можеби ке се договорат.:helou:

ps. Верувај и мене брат. Многу ке сум разочаран искрено.
Не од тоа дали аршавин ке дојде или не, ама од венгер и таа ебана управа мора све да усерат да напраат драма да незнаеш кај да фатиш.
Еден играч незнаат да земат.
Ајде да се надаме.

хаха уживај брат... ти учи си... Арша не иде -.-... време е за протест од страна на навивачите :toe:

Готово е нема да дојде :(

Како е можно дечкото да дојде у Лондон и дане потпише?
Беше и сликан со мобилен во еден кафич ццц...
Се вратил у Русија ... стварно сум многу разочаран иако од првин јас лично си мислев дека не ни е потребен и сега не сум далеку од тоа мислење но ставот на венгер тоа ми е...
Тоа само може Венгер и цела управа на Арсенал.
Аршавин беше пратен за да потпише, а не да се врати.
Се срамам од ова што се деси, овва е смешно луѓе. .. отказ за Венгер и за цела управа на Арсенал... камо да беше Дејн!:toe:
После подолго време еве и јас да пишам некое мислење.
Читам и неможам да верувам дека тоа се случило и навистина ми е доста од вакви шокантни вести кога во прашање е арсенал.Не знам што се случува али навистина ми е преку глава оваа политика на Арсенал околу трансфериве,да не се сакало да се потроши ни 5 милиони а да се има успеси,епа не иде така тоа мора да се вложи нешто за да се добие , а како што стои работава венгер и смрдлињата околу него сакаат само да земаат пари и да бидат во добивка а не да дадат.
Ах камо да останеше дејвид дин сега ке немаше барем вакви проблеми бидејки под негово раководство имавме класа играчи а што имаме сега ..куп младинци кои ветуваат дека иднината ке биде подобра али од година во година се поголемо разочарување а не воодушевување.Самиот дејвид дин изјави дека венгер мора да купи нешто ако сака да биде 4 место....цццц до кај ни стигна клубов да се секираме за 4 место и да очекуваме кикс на вила,евертон за 4 место наместо да се бориме за титула со ман ливерпул и челзи......:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom