Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
150-ти гол постигнат на Емирати

Robin van Persie’s 47th-minute header against Plymouth Argyle was the 150th Arsenal goal scored at Emirates Stadium.

The Dutchman’s goal brought up the milestone in the 72nd match at the Gunners’ new home.

Gilberto was the first Arsenal player to score a competitive goal at Emirates Stadium on Saturday, August 19, 2006 after 83 minutes of their 1-1 draw with Aston Villa.

Between the Brazilian’s strike and the Dutchman’s header, Arsenal have played 6,391 minutes of Emirates Stadium football (including 30 minutes of extra time against Tottenham in the Carling Cup Semi Final on Wednesday, January 31, 2007) averaging one goal every 42.6 minutes.

извор

Ван Перси - ганер во срце, нека продолжи така. :vozbud:

Wilshere becomes youngest FA Cup Gunner

Браво за Вилшер, уште сега ја пишува историјата.
Можеби ке го стигне на Анри :)
Дај боже :vozbud::vozbud::vozbud:

Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер, прави се за во Лондон да го доведе рускиот репрезентативец Андреј Аршавин, а дека клубовите се многу блиску да договор, потврдил и тренерот на Зенит Дик Адвокат.
“Андреј заслужува да игра во некој од најголемите светски клубови, а свесни сме колку Арсенал го сака. Се подготвуваме на неговото заминување, тоа е играч кој би се вклопил во било кој ударен состав во Премиерлигата“, рекол Адвокат :vozbud:
"There are no negotiations yet," Dennis Lachter said in the London Evening Standard.
"It is the people of Zenit trying to initiate some kind of interest. They are trying to use the media to make the price of Arshavin £20m."

Реално гледано Аршавин не вреди повеќе од 13 милиони фунти. Човекот се до Евро 2008 се немаше покажано, изникна од никаде а во моментов не е во најдобра форма.
Се се базира на неколку добри натпревари во дресот на Руската репрезентација.
А и нема да може да игра во Лигата на шампионите и не е адаптиран на играта во Премиер лигата - огромно коцкање ако потпише.

"There are no negotiations yet," Dennis Lachter said in the London Evening Standard.
"It is the people of Zenit trying to initiate some kind of interest. They are trying to use the media to make the price of Arshavin £20m."

Реално гледано Аршавин не вреди повеќе од 13 милиони фунти. Човекот се до Евро 2008 се немаше покажано, изникна од никаде а во моментов не е во најдобра форма.
Се се базира на неколку добри натпревари во дресот на Руската репрезентација.
А и нема да може да игра во Лигата на шампионите и не е адаптиран на играта во Премиер лигата - огромно коцкање ако потпише.
Многу убаво реков погоре.
Сосема си во право, истото што го кажав и јас.
После некој од форумов ке ми збори малку биле 20 милиони.
А да не почнувам за Економска криза...и самата финанскиска криза во клубот.
Нема да ги набројувам кој лупаше/лупаа глупости, самите тие си знаат. :)

Многу убаво реков погоре.
Сосема си во право, истото што го кажав и јас.
После некој од форумов ке ми збори малку биле 20 милиони.
А да не почнувам за Економска криза...и самата финанскиска криза во клубот.
Нема да ги набројувам кој лупаше/лупаа глупости, самите тие си знаат. :)
Тоа е реалноста. Нас ни фали дифензиф мидфилдер, човек кој што ќе гине на теренот во секој момент и ќе им биде главната глабоволка на противничките везни играчи. Таков фудбалер во Арсенал во моментов нема, а и ако не се донесе, тогаш нема да има убава игра и нема да се радуваме на трофеј (барем оваа сезона). :wink:

Agent Andreja Aršavina, Denis Lačter, tvrdi da pregovori između Zenita i Arsenala o transferu Rusa na Emirejts stadion niu započeli. Lačter kaže da su priču o pregovorima lansirali čelnici Zenita, kako bi privukli i ostale klubove i pokušali da dobiju traženih 20 miliona funti za ruskog reprezentativca. "Ja predstavljam igrača i uveravam vas da bih znao da se nešto događa. Radi se u o ljudima iz Zenita koji žele da iniciraju interes drugih klubova. Pokušavaju da iskoriste medije da bi održali cenu Aršavina na 20 miliona funti, ja to ne bih shvatao ozbiljno."kazao je Lačter.

Na koi da mu veruvame sega :pipi:

Agent Andreja Aršavina, Denis Lačter, tvrdi da pregovori između Zenita i Arsenala o transferu Rusa na Emirejts stadion niu započeli. Lačter kaže da su priču o pregovorima lansirali čelnici Zenita, kako bi privukli i ostale klubove i pokušali da dobiju traženih 20 miliona funti za ruskog reprezentativca. "Ja predstavljam igrača i uveravam vas da bih znao da se nešto događa. Radi se u o ljudima iz Zenita koji žele da iniciraju interes drugih klubova. Pokušavaju da iskoriste medije da bi održali cenu Aršavina na 20 miliona funti, ja to ne bih shvatao ozbiljno."kazao je Lačter.

Na koi da mu veruvame sega :pipi:
Вакви прикзки ке слушаш уште многу време :) ми наликува на Насри сага ова.
Вчера The Sun изјави дека е 12 милиони.
А и така и ке биде, нее никој глуп а посебно не Арсен Венгер да дае непотребни 20 милиони.

Вакви прикзки ке слушаш уште многу време :) ми наликува на Насри сага ова.
Вчера The Sun изјави дека е 12 милиони.
А и така и ке биде, нее никој глуп а посебно не Арсен Венгер да дае непотребни 20 милиони.

Можда не 12 али максимум 15 повеќе Венгер НЕ ДАВА :helou:

:nesum:браат какоф никакоф Хунтелаар бее ...?
ти знаеш ли што значи Хунтелаар за Холанѓанскана државна репрезентација.. Најдобар стрелец у Ајакс у последни 2 3 години на натпревар по 2 гола минимум дааше ...
АЈ што значи кажи ми жити се....бил најдобар стрелец у холандија леле леле јаката лига со 3 тима квалитетни и останатото гол разлика се прај на нив,незнам што гледате во хунтелар толку добро тоа не ми е јасно и не е точно дека никој не го знаел аршавин до европското туку аршавин отсекогаш бил квалитетен играч само не сакаше да ја напушти русија и верувај дека слободно може да му предава на хунтелар ...:smir::smir:

АЈ што значи кажи ми жити се....бил најдобар стрелец у холандија леле леле јаката лига со 3 тима квалитетни и останатото гол разлика се прај на нив,незнам што гледате во хунтелар толку добро тоа не ми е јасно и не е точно дека никој не го знаел аршавин до европското туку аршавин отсекогаш бил квалитетен играч само не сакаше да ја напушти русија и верувај дека слободно може да му предава на хунтелар ...:smir::smir:

Epa Real go zemaa za 20 milioni i samiot fakt deka go zema REAL kralskiot klub so se poznati po toa so samo zvezdi kupuvaat i zatoa mn cesto ne uspevaat da osvojuvaat tituli ali ne e vazno toa ...
ete imash www.youtube.com idi si i gleaj si klipoi na koi Huntelaar dava golovi vidi dali ne e kvaliteten :D
a ne sum kazal za Arshavin deka ne e kvaliteten toa nikako :) mnogu dobar igrac i najveke radi nego Zenit uspea da osvoi lani :toe:
a za Ruska reprezentacija site si znaeme shto se slucuvase i kako izigra na evropskoto Arsha :helou:

Сега само уште да си го дадат Волкот за џабе и се ке биде готово, а Аршавин е извонредна инвестиција само ке му треба малку прилагодување на англиската трава и се ке биде готово....

Добредојде во фан клубов.........

Epa Real go zemaa za 20 milioni i samiot fakt deka go zema REAL kralskiot klub so se poznati po toa so samo zvezdi kupuvaat i zatoa mn cesto ne uspevaat da osvojuvaat tituli ali ne e vazno toa ...
ete imash www.youtube.com idi si i gleaj si klipoi na koi Huntelaar dava golovi vidi dali ne e kvaliteten :D
a ne sum kazal za Arshavin deka ne e kvaliteten toa nikako :) mnogu dobar igrac i najveke radi nego Zenit uspea da osvoi lani :toe:
a za Ruska reprezentacija site si znaeme shto se slucuvase i kako izigra na evropskoto Arsha :helou:
Хмм види вака пратам долго време фудбал и со оглед на тоа што сум доста постар немој да ми кажуваш на мене да гледам клипови од хунтелр туку гледај си ги ти и пали се на него ...се гледа дека слабо сваќаш некој работи (не сваќај како провокација)
уште еднаш ке ти кажам:не споредувај холандска лига со останативе топ лиги,дека давал голови давал не викам не али на ексцелзиор,рода,вилиам 2 на тие и стојков да го пуштиш ке им даде голови..чекај ке го видиме во реал
како второ да те потсетам на некој работи што очигледно не ги знаеш
мајкл овен,касано,рејес,савиола, итн се само дел од звездите што ги купи кралскиот клуб и ги упропасти така да реал фрла пари без врска и никогаш не имале проблем со пари што значи дека 20 милиони за нив се ништо,и диара 20 го платија и сакаш да ми кажеш дека се на исто рамниште со хунтелар,:uvo:...ова болдираново ми звучи како да си воодушевен од кралскиот клуб што дале 20 мил..

Абе трајтеси. Како и дае, факт е дека Аршавин неможе да биде купен од АВ за 20 милиони. Т.е не вреди толку, реално гледано, и земено малце пооипширно.
И во Русија нема три асални тима.

Абе трајтеси. Како и дае, факт е дека Аршавин неможе да биде купен од АВ за 20 милиони. Т.е не вреди толку, реално гледано, и земено малце пооипширно.
И во Русија нема три асални тима.
Точно така се сложувам со тоа дека нема 3 асални тима и дека 20 милиони се многу али да ми кажува некое дете за хунтелар дека бил звезда и отишол во кралскиот клуб што упропасти безброј и уште да ми кажува да гледам клипчиња од него ...ахахахахахахаха тоа може само он зошто изгледа неодамна почнал да гледа фудбал..и останувам на мојот став ,ако е хунтелар звезда тогаш ни аршавин не заотанува многу....хунтелар звездата која на презентација направи една финта.(повеќе не знаеше):uvo: ...позззз

Точно така се сложувам со тоа дека нема 3 асални тима и дека 20 милиони се многу али да ми кажува некое дете за хунтелар дека бил звезда и отишол во кралскиот клуб што упропасти безброј и уште да ми кажува да гледам клипчиња од него ...ахахахахахахаха тоа може само он зошто изгледа неодамна почнал да гледа фудбал..и останувам на мојот став ,ако е хунтелар звезда тогаш ни аршавин не заотанува многу....хунтелар звездата која на презентација направи една финта.(повеќе не знаеше):uvo: ...позззз
На пат е да стана голем фудбалер. Неговите квалитети неможам да ги оспорам, доволно кажува неговите одлични партии во Ајакс, плус да не заборавиме дека два пати ни шибна на нас гол :)
Аршавин е друга прича како што кажа Мартин погоре, Европското беше клучен момент за да го запознаеме кој е и што а дури тој има 27 години.
Фактот што Хунтелар е побарувам од најјаките екипи, кажува се. И плус е млад 22 години, и има доста потенцијал у него. Ке видиме како ке се покаже за Мадрид. Мада јас мислам дека нема да бидне ништо посебно.
И ние бевме у конбинација за него, али ништо не испадна.
И точно дека Реал кој земе упропасти, али ке видиме.
Не беше така и во случајот кога го земаат Хигуаин.
Ете го сега цела сезона можам да речам им е клучен играч. Колку пати само ги извади од бруки...

А бе дечки не нервирај те се,Аршавин не е ѕвезда,а Хунтелар уште помалку од тоа,допрва треба да се докажува,тоа што го направил до сега сеуште е малку....
Neki_coc,не замерувај им на децата,па се уште се млади,ќе научат...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom