Да па и мие тоа дискутиравмо дека одбраната некако не штимаАбе одбраната нее стандардна, тоа е проблемот според мене. Немоеш ти една да го играш Силвестер друга Туре друга Џуру... не иде така.
ПС: i'm back. хехехе :party1:
Е ова ми се свиѓаЕве нешто ретро ,од препознатливата игра на Арсенал--безброј ПРЕЦИЗНИ пасови :helou:
Добри денови беа тоа. Оваа сезона има огромен пад во играта. Се виде тоа во предсезоната. Само за споредба лани во предсезоната Арсенал играше разорно и потоа во Премиер лигата имаше 11 победи од 12 натпревари. Ремито поради Леман и неговата катастрофална грешка. Беа тоа славни денови за кои што верувам дека ќе се вратат.Еве нешто ретро ,од препознатливата игра на Арсенал--безброј ПРЕЦИЗНИ пасови :helou:
Ке биде ке биде[zEUs];1873848 напиша:Да па и мие тоа дискутиравмо дека одбраната некако не штимаа сеа плус и повредата на Сања
п.с Добредојде назат![]()
Со се согласувам со тебе. А и со фактот дека Бентнер нее од калиброт на Арсенал. Реално да збориме, најубаво да се продаде(во тим што може да има поголема минутажа) ем тој ке се спаси од друга страна и Арсенал ке се спаси.jas mislam deka e vreme da se kaze deka benther ne e na nivo za da igra vo arsenal... soocete se so toa. od cesc sum razocaran mng jas mislam od koa e pocnata sezonata nema izigrano 2-3 natprevari ko sho treba... razocaruvacki e faktot deka igravme so diabi-benther a na klupa gi imavme ade i vela...
zavrsi 14 kolo arsenal ima 4 porazi... epa luge pred nekolku godini dodeka venger go praese mladiot tim koj do sea trebase da gazi zavrsija so 11 porazi na 4-toto mesto 8 poveke od totenham... ali sea ni pola sezona ne pominala arsenal ima 4 porazi i kako trgnalo do nova godina ke gi napravi tie 11... i toa da nezaboravime od koj imame porazi...hull,stoke,fulham i vila od koj 2 na domase teren od hull i villa... a sho ke pravime protiv celzi i liverpool ne mi e jasno... inace rasporedot vo ovoj mesec e zaplasuvacki:
Man City - Arsenal
Chelsea - Arsenal
Arsenal - Wigan
Middle - Arsenal
Arsenal - Liverpool
osven so wigan na drugo mesto nemozam da najdam cisti 3 boda... taka da ako ne se sredi sostavot na vreme... ke padneme pod 10to mesto...
Бендтнер во некои елементи од неговата игра ми наликува на Алеадиер.Со се согласувам со тебе. А и со фактот дека Бентнер нее од калиброт на Арсенал. Реално да збориме, најубаво да се продаде(во тим што може да има поголема минутажа) ем тој ке се спаси од друга страна и Арсенал ке се спаси.
Камо Алиадиер да останеше....Бендтнер во некои елементи од неговата игра ми наликува на Алеадиер.
А што се однесува до негов евентуален трансфер, мислам дека Венгер не треба да го продава туку да го прати на позајмица од Нова година па до крајот на сезоната некаде каде што ќе биде стандарден меѓу првите единаесет на секој натпревар. По можност во Премиер лигата, па ако „му појде“ тогаш е добредојден назад во Арсенал, ако не тогаш ќе се „збогатиме“ за некоја фунта. :nesum:
Ако победат на следните неколку натпревари тогаш „нема да има зима за нас“. :pos2:Jas mislam deka fudbalerite ne se dovolno motivirani protiv poslabite ekipi.Koga fudbalerite igraat so tim kako Mancester se obiduvaat da go nadigrat,no so nekoj slab tim ocekuvaat topkata sama da vleze,bez nikakov trud.Ne moze toa taka.Zatoa sum optimist za slednite natprevari deka ke se zasilat i ke napravat serija od pobedi.
Имам исто мислење како тебе....Jas mislam deka fudbalerite ne se dovolno motivirani protiv poslabite ekipi.Koga fudbalerite igraat so tim kako Mancester se obiduvaat da go nadigrat,no so nekoj slab tim ocekuvaat topkata sama da vleze,bez nikakov trud.Ne moze toa taka.Zatoa sum optimist za slednite natprevari deka ke se zasilat i ke napravat serija od pobedi.
Нее тоа причина. Како може МанУре да влага толку сериозно во секој меч? А ние неможеме... иако ич не ги сакам, морам да признаам дека Манчестер се подобри.Имам исто мислење како тебе....
Со Мануре колку бевме борбени,по секоја топка се фрлаа играчите,додека со Вила,чекаа топката во нозе да им дојде.....тоа ти е разликата.