- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Слабо нафрла? :nesvest:Slabo nafrla.
Ебуе со Сања се најдобрите фудбалери во цела Премиер лига на таа позиција десен бек. :smir:
Слабо нафрла? :nesvest:Slabo nafrla.
Точно и најдобри се на таа позицијаСлабо нафрла? :nesvest:
Ебуе со Сања се најдобрите фудбалери во цела Премиер лига на таа позиција десен бек. :smir:
Босингва?:smir:[zEUs];1870200 напиша:Точно и најдобри се на таа позицијане знам или не сум видел некој подобар на таа позиција
![]()
ех да де и уше оваа да беше ФК ЦСКАБосингва?:smir:
Да одличен десен бек е Босингва има се што му е потребно на еден десен бек брзина сентаршут дриблинг и сл... ама пак Сања и Ебуе сеБосингва?:smir:
Така е ,се слагам со тебе ,тој е еден од најдициплираните играчи кој 100% дава на секој натпревар ,тука е и Евра ,каде што мн ми се допага неговата борбеност ,дисциплина и ангажираност и нема врска што не игра во тимот за кој навивамSanja e mn discipliniran i sekogas gi izvrsuva zadacite koi ke mu gi zadade Venger,nesto koe mnogu mi se dopagja kaj krilen bek.Sepak nema nekoj osoben talent i tehnika.
Точно е тоа мн грешке праа одбраната ама од секогаш било такаНема лоши зборови за Алмунија. После Чех, најдобар голман во ПЛ.
Пенал фати, негов играч гол му даде, вториот гол Галас и Силвестре му ја голтаа прашината на Агбонлахор. Несреќен меч за Алмунија.
Кривицата треба да се бара во одбраната. Многу слаба игра сезонава. Скоро на секој натпревар еден од четворицата позади мора да направи катастрофална грешка. Што е апсолутно недозволиво во тим како Арсенал.
Хахахаха...сеа кај да е ке пише...ftopic: Очекуваме вракање на еден наш најватрен фан ооооооооооооооооооооооооооооооооооо....