Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hleb To Cesc: Join Me At Barca

Ех што се нервирам вака, не дека Фабрегас ќе оди во Барса него изјавата на овој кретенов.:pipi:
Го чека истата судбина која ги снајде сите што си заминаа од Арсенал ( поради не-фудбалски причини ).
Фабрегас останува во Арсенал уште најмалку 3-4 години и џабе ќе трошат зборови таквите како Хлеб. :helou:

Го чека истата судбина која ги снајде сите што си заминаа од Арсенал ( поради не-фудбалски причини ).
Фабрегас останува во Арсенал уште најмалку 3-4 години и џабе ќе трошат зборови таквите како Хлеб. :helou:
Нема нималку респект за тимот, во кој и стана подобар играч. И така сега, нека седи повреден!
Како и сите после заминување од Арсенал се упропастиле, така и овој ке се упропасти.(Мада не беше ништо посебно за играч од средината, 7 гола во 3 сезони) Си имаме подобра замена од него!:helou:

Нема нималку респект за тимот, во кој и стана подобар играч. И така сега, нека седи повреден!
Како и сите после заминување од Арсенал се упропастиле, така и овој ке се упропасти.(Мада не беше ништо посебно за играч од средината, 7 гола во 3 сезони) Си имаме подобра замена од него!:helou:
Да не беше Венгер тој сега ќе си играше во пониските лиги и немаше да ја види славата, ама според стартот на сезоната во Барселона на повидок му е судбината на скоро сите поранешни топчии. :helou:

Фабрегас игра со сцре се гледа тоа на теренот и не ми се веруе дека тој ќе замине некат од Арсенал освен за некој ххх причине замине и тоа за едно 10год. :wink:

[zEUs];1765612 напиша:
Фабрегас игра со сцре се гледа тоа на теренот и не ми се веруе дека тој ќе замине некат од Арсенал освен за некој ххх причине замине и тоа за едно 10год. :wink:
Да бидеме реални, тешко.. чим од сега почна со вакви изјави, можеме да бидеме среќни и со уште 3/4 сезони да биде во Арсенал.
:helou:

НОВО.

Венгер заинтересиран за Frédéric Nimani

Van Persie recovers from injury :vozbud::vozbud:

Fabregas: Мораме да ја зајакнеме одбраната

Galas: Ни недостасува искуство

Од интернационалните настапи:
Bacary Sagna - Romania v France
Cesc Fabregas - Estonia v Spain
Theo Walcott - England v Kazakhstan
Johan Djourou - Switzerland v Latvia
Lukasz Fabianski - Poland v Czech Republic

Браво бе зоки, може да работаш ко новинар у животов гледам дека те бидуе :pos2:

[zEUs];1765812 напиша:
Браво бе зоки, може да работаш ко новинар у животов гледам дека те бидуе :pos2:
Пробав да постирам нешто што е ново поврзано со Арсенал..

Има нешто лошо тука?

Секој ден барем по едно фудбалско име се поврзува со трансфер во Арсенал. Изгледа според овие шпекулации Арсенал досега ги купи сите фудбалери, но не е така. Додека не заврши зимскиот преоден рок и додека трансферот не е официјализиран шпекулациите си остануваат шпекулации. :helou:

usmanov izgleda ke gi prodava akciite sto gi ima vo arsenal izgleda deka konecno krena race (fala bogu)

Се гледа дека Фабрегас игра со срце ама според тоа што го изјави се плашам дека за 2 3 години може да си замине од Арсенал:nesum:
[zEUs];1765612 напиша:

Се гледа дека Фабрегас игра со срце ама според тоа што го изјави се плашам дека за 2 3 години може да си замине од Арсенал:nesum:
Фабрегас уште еднаш ја повтори својата желба да остане во Северен Лондон и покрај неодамнешните коментари дека сака да се врати во Барселона еден ден.
"Сакам да останам овде и сакам да освојувам трофеи и мислам дека ќе се случи тоа годинава"- заврши тој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom