Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На пр. ај иди ти у белимбегово и најди таленти.
Чекај малце....Рој Кин зборува за играчите од страна,не од Англија.Па може и тој да ги убеди да одат кај него бе.Зашто да не,ако им нуди добри услови....ама не,не ја бива околината.:tapp:

Чекај малце....Рој Кин зборува за играчите од страна,не од Англија.Па може и тој да ги убеди да одат кај него бе.Зашто да не,ако им нуди добри услови....ама не,не ја бива околината.:tapp:
Kako ke ides u Sunderlan koga te bara Arsenal...:vozbud:

Па да де он сака од Сандерленд да најде играчи за него али неможе дека нема таленти а и тие заминуваат во големи клубови затоа е мн тешко да се најдат...и затоа даов пример ја.

Kako ke ides u Sunderlan koga te bara Arsenal...:vozbud:
Pa sto da mu pravam jas sea sto on e menager na sanderlend a sto ne e na arsenal...i sto site mladi sakaat da odat vo arsenal a ne kaj nego....
Sto se zamarate so nego i negovi izjavi....otsekogas bil kopile i toa ke si ostane...nema popametna rabota pa ke kazuva gluposti da si privlece vnimanie....
pozz

Какви се глупости има во веснициве.Во Шпиц пишуваше за можно заминување на Фабрегас во Милан образложено со аргументи.Многу апсурдни работи.Шпиц наведуваат дека една од причините за заминувањето на Фабрегас е тоа дека Арсенал имал многу послаб тим од другиве три:pos2:

Какви се глупости има во веснициве.Во Шпиц пишуваше за можно заминување на Фабрегас во Милан образложено со аргументи.Многу апсурдни работи.Шпиц наведуваат дека една од причините за заминувањето на Фабрегас е тоа дека Арсенал имал многу послаб тим од другиве три:pos2:

Не им верувам на Шпиц мн невистини кажуа, не сум прочитал нешо вистинито :nesum:

Па да де он сака од Сандерленд да најде играчи за него али неможе дека нема таленти а и тие заминуваат во големи клубови затоа е мн тешко да се најдат...и затоа даов пример ја.
Па ако нема,нека си бара...како што прави Арсенал.
ПС:Без видео друг пат...ок?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom