Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај чуден чоек си бил ти.Венгер да бил стрплив и да му давал повеќе шанси на диара.а зошто?
Тие неколку што ги изигра беше подпросечен па затоа беше на клупа а играше Фламини.Значи ако ТОЈ беше пострплив а не венгер и ако си ја подобреше играта сега ке си беше стандарден првотимец на арсенал затоа не мешај баби и жаби.е сега тој што не сакаше да чека и што самиот побара да биде продаден тоа е негова работа(грешка)
Па нормално.. тој вика Венгер не бил стрплив :pos2::poss::poss:

Епа испадна дека е негова грешка. Он треба да ги одржува сите 22 играчи среќни. А чим Диара сакаше да си оди, значи Венгер негде потфрлил.

па тој преседе 2 сезони на клупата на челзи и не му сметаше - ваму си замина + профит 4 милиони од него :)

а штом не сакаше да остане тоа е тоа најголем успех во животта негова ќе биде купот со портсмут :) :wink:

па тој преседе 2 сезони на клупата на челзи и не му сметаше - ваму си замина + профит 4 милиони од него :)

а штом не сакаше да остане тоа е тоа најголем успех во животта негова ќе биде купот со портсмут :) :wink:
Интересно има повеќе трофејчиња од Арсенал за само пола сезона во Портсмут за последниве 4 години.
Морав сеа, не се лутете.:smir:

Интересно има повеќе трофејчиња од Арсенал за само пола сезона во Портсмут за последниве 4 години.
А зашто рачуваш „ последниве 4 години “? :tapp:

Па последна титула што ја видовте вие навивачите на Арсенал е ФА Купот 2005 со нас во финале. Затоа пишав 4 години. Толку ли е несфатливо?
Сватливо. Ама и тебе треба да ти биде сватливо, дека треба да се губиш од тука! А не тука да ми пишуваш Портцмут имал повеќе титули.

Кога ке тепа Арсенал, нема никој! Кога ке изгуби, еве ги сите....

Хахахаха. Барем не сум полош од тебе, не се лигавам по сите фан клубови. Ајде Челзи тепајте ги Манчестер, или па кога немам аргументи да викам Just Ignore. :aplauz:

Хахахаха. Барем не сум полош од тебе, не се лигавам по сите фан клубови. Ајде Челзи тепајте ги Манчестер, или па кога немам аргументи да викам Just Ignore. :aplauz:
Па нормално дека ке бидам повеќе на страната на Челзи кога игра против МанУнТиттле.. Од секогаш сум го правел тоа. Така да не сери, и губисе од тука!

ПС: Не враќај на поракава, ако имаш нешто адниме на мсн.

Konecno i nesto dobro :):helou:

oд koга титулите мерило за големината на еден фудбалер ? знам доста играчи со многу трофеи со светски првенства па немаат никакови вредности - емерсон ? пујол ? ( европско ) матераци ?

и уште стотина :helou:

за џек - алал да му е нелка расте - ќе го биде !

Top Scorers

• 1. E.Adebayor = 6
  • 2. R.van Persie = 5
  • 3. N.Bendtner = 4
  • 4. W.Gallas = 3
  • 5. C.Vela = 3
  • 7. S.Nasri = 2
  • 8. N.Denilson = 2
  • 9. T.Walcott = 1
  • 10. E.Eboue = 1
  • 11. J.Wilshere = 1
  • 12. C.Fabregas = 1