Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се спаси! Супер.. ај сеа прошетајте малце :vozbud:

Не ми е јасна работата, шо Сонг излезе пред насри во првите 11. Али ајде сигурно Венгер си ја знае неговата работа!

Сега баш чисто сакам да знам дали Волкот со топката отиде во гол аут, или пак тоа беше чисто.

Адебајор, не го кривам. Али утакмицава, не напраи ништо посебно за да го пофалиме..

Примаме втор шокантен гол!:tapp: според мене и колку што успеав да видам Сонг не го загради убаво...тоест му отвори чист пат за да шутне:toe:

Фабрегас, срцето на тимот конечно стрелаше. Еден од ретките ако не и прв со глава, али гол си е гол.

И така, јас задоволен со нерешен резултат. и другпат не се фурајте со резултати!

Не ме изнервира резулатот, повеќе ме изнервира коментаторот! Пошто живе везе си немаат!

Поздрав.

АРСЕНАЛ ФОРЕВЕР!:vozbud:

Gleam forma
trae 2 meca posle pak pagja :S
u pi..u mater :S
ne e ova arsenal so bese :S:jaj:

По се игледа дека и натпреварот со Hull не бил само лош ден ако продолжи играта вака изгледа ни во куп на UEFA нема да се пласираме.Треба да се купат играчи на сите позиции одбрана среден ред и напад. Добро е што не изгубија али и тоа можеше да се случи. Разочаран сум од тоа што не видов никаква акција а камоли 100% шанса.

[zEUs];1738358 напиша:
Абе како немамо квалитет за титулата ова немаше да го кажеш во минатите натревари кога тепавме во 2-3 разлика :nerv:

даваа се од себе , правеа шанси - само не требаше да го вади денилсон , а тоа копукот со ( ВРСКИ - сонг ) заради него голот , два паса во контиунитет немаше , дмц е неговата улога во тимот , не креатор - ко што се замислува , другите одлични РвП ( ме изненади - на толку стартови врз него се тепа денес нешто мирен :pos2: ) адебајор е :zver:-от алал да му е - нека игра вака јас секогаш ќе го поддржувам , голот алмунија не е виновен - тој што го пушти е - ама ајде добро е и вака нека изиграат и против другите вака - добро ( сандерленд изигра одлично се бранеа и си чекаа - )

даваа се од себе , правеа шанси - само не требаше да го вади денилсон , а тоа копукот со ( ВРСКИ - сонг ) заради него голот , два паса во контиунитет немаше , дмц е неговата улога во тимот , не креатор - ко што се замислува , другите одлични РвП ( ме изненади - на толку стартови врз него се тепа денес нешто мирен :pos2: ) адебајор е :zver:-от алал да му е - нека игра вака јас секогаш ќе го поддржувам , голот алмунија не е виновен - тој што го пушти е - ама ајде добро е и вака нека изиграат и против другите вака - добро ( сандерленд изигра одлично се бранеа и си чекаа - )
Немој жити мајка! Вака ако игра....:toe:

По се игледа дека и натпреварот со Hull не бил само лош ден ако продолжи играта вака изгледа ни во куп на UEFA нема да се пласираме.Треба да се купат играчи на сите позиции одбрана среден ред и напад. Добро е што не изгубија али и тоа можеше да се случи. Разочаран сум од тоа што не видов никаква акција а камоли 100% шанса.

ако барем ножеби таму ќе успееме :pos:

шегата настрана - сем овој киксот па и не беа така опасни овие , ама требало да биде - фрст тач ( и лани имавме ама бентнер против евреите :pos2: )

доста не се паничете арсенал е голем тим и самите знете - па на тој стадион ќе гостуваат и другите - донт ворри

оти - влечи по двајца тројца , трча напред назад -

ако сакаш да продолжи дискусијата на мсн ? јас ќе ти аргументирам !
Дада. Одличен беше на натпреваров! Ке му даеме и ракометарска топка и така повеќе ке си го сакаш.

Не го мрзам, али утакмицава ја изигра ептен слабо!

Крај на муабетот.:pipi:

Дада. Одличен беше на натпреваров! Ке му даеме и ракометарска топка и така повеќе ке си го сакаш.

Не го мрзам, али утакмицава ја изигра ептен слабо!

Крај на муабетот.:pipi:

па прексти се во зоки утд , зоки пул ... како сакаш ? твое право јас не напаѓам фудбалери од мојо тим ( тимот за кого навивам ) сем сега сонг што ме изваде од шасија -

уште други 10 - 9 имаш за критика - само тој , бар се обиде ( еднаш лани му успеа . )

не е фер !

И ќе продолжиме со ваквата игра:wink:, а јас сум оптимиста и се надевам дека ќе ја освоиме титулата и ќе завршиме пред ливерпул, ман јун и челзи :wink:

[zEUs];1738358 напиша:
Абе како немамо квалитет за титулата ова немаше да го кажеш во минатите натревари кога тепавме во 2-3 разлика :nerv:
Ova sum go kazal odamna druze pred da dojdes ti na forumov...

Kvalitet ima ama ne dovolno za titula kako sto gledas zatoa sto 5 godini ja nemame osvoeno...:tapp:

па прексти се во зоки утд , зоки пул ... како сакаш ? твое право јас не напаѓам фудбалери од мојо тим ( тимот за кого навивам ) сем сега сонг што ме изваде од шасија -

уште други 10 - 9 имаш за критика - само тој , бар се обиде ( еднаш лани му успеа . )

не е фер !
Јас не мрзам никој играч од Арсенал.
Тоа нека ти стане јасно.
Само ме трогна тоа, кога рече нека си продолжи вака Адебајор..топ е!
Не ги збори за инат работиве, „ ТОЈ ВЛЕЧЕЛ 2 играчи “ и?! дај ајде не ме нервирај, уште толку.. Како и дае, тој е напагач и од него треба да се очекува голови. За жал у последно време слабо му иде тоа. Со оглед на минатата сезона, за понатака ке видиме.

Поздрав.

Имаме квалитет и ќе го покажеме и тоа во најтешките натпревари и ќе освоиме бар 1 титула оваа сезона
АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ
неможе во лосо да се отказуете и да зборите против Арсенал и играчите а после тоа ако победува сите да бидат со нас
ако сте фан ќе сте секогаш не само у добро

Имаме квалитет и ќе го покажеме и тоа во најтешките натпревари и ќе освоиме бар 1 титула оваа сезона
АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ
неможе во лосо да се отказуете и да зборите против Арсенал и играчите а после тоа ако победува сите да бидат со нас
ако сте фан ќе сте секогаш не само у добро
E sega se iznervirav so ekstremno ti-glupiov komentar.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom