Jас па мислам дека ке че им ја скршиме кичмата !!!!!!!!!!!јас мислам дека ќе им ја скршиме тиквата!!!!
арсенал !!!!!
се ќе ги намаваме !!!!!!!Jас па мислам дека ке че им ја скршиме кичмата !!!!!!!!!!!
сонне-брату шо велиш ти ,прво тиквата па кичмата а?
хехехехе позз
прави хип хоп - ќе ти правам спотови !!!!!Добри рими..
:pos2::poss:се ќе ги намаваме !!!!!!!
па Арсенал е најсилниот .....
со некои тиквари - се разбира тиквата :pos2:
прави хип хоп - ќе ти правам спотови !!!!!
без платно
yo yo yo man we gonna kick keane ass right in his hole---(можи не е точно граматички ама ме свативте шо сакам да кажам):pos2: :pos2: :pos2:Добри рими..
Хахахаха, ваљда нема таков шо незнае денес Англиски..:pos2:yo yo yo man we gonna kick keane ass right in his hole---(можи не е точно граматички ама ме свативте шо сакам да кажам):pos2: :pos2: :pos2:
,,тежок,, натпревар ,,лесно,, ќе победиме :pos2:Тежок натпревар ве чека со Сандарленд во сабота али мислам дека лесно ке победите ! :smir:
Мала шега на моја сметка :helou:[zEUs];1731132 напиша:,,тежок,, натпревар ,,лесно,, ќе победиме :pos2:
Немој не ме радуј :pos2::pos2::pos2:
Pak mi e dilemata izmegju 6 i 7 ali ovoj pat ideme na 8...Oкеј де,се случуват некој грешки.Немора да го исмејувате право... Тејк ит изи.
Следна победа...пак 4:0?
Под услод: 8 да го дае Адебајор. Од офсајт.. :pos2:Pak mi e dilemata izmegju 6 i 7 ali ovoj pat ideme na 8...
Добро е што се прифача шега на своја сметка, инаку и свите заклучивме дека наредната утакмица газимо иако е тешка :pos2:Мала шега на моја сметка :helou:
Хахахахахахаха, абе шо си ти...:kesa:[zEUs];1731453 напиша:Добро е што се прифача шега на своја сметка, инаку и свите заклучивме дека наредната утакмица газимо иако е тешка :pos2:
yo yo yo man we gonna kick keane ass right in his hole---(можи не е точно граматички ама ме свативте шо сакам да кажам):pos2: :pos2: :pos2: