Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ке има пренос на а1 од 16 .

stadium.jpg

сандерледнд - арсенал -
b_39.png
b_1006.png

овој натпревар е доста заебан - со оглед на тренерот ( кин сите го паметиме по дуелите со виера - двајцата капитени што не се сакаа нит најмалце :pos: )

тимот е доста добар - што е императив за убав фудбал ! редовно си ги тепаме ( олеснителна околност ) , нашите напаѓачи некни дадоа 4 гола ( уште една добра страна )

тимот :

-----------алмунија

-бак -------коло -----вили ------гаел

-тио -------цесц ----невеш -----насри

------------РвП -------аде

незнам дали им игра џонс ( корпулентен , голем - лани ни даде гол на емирати - имавме надмоќ - за 20-тина минути имавме 3 гоа ( кој 3-тиот беше поништен незнам зошто - потоа израмнија застанаа на здрава игра , апримија уште еден , па црвен за нив ... )

сега е друга сезона , други мотиви ... прогнозирам победа !

повелете на дискусија :

ке има пренос на а1 од 16 .

stadium.jpg

сандерледнд - арсенал -
b_39.png
b_1006.png

овој натпревар е доста заебан - со оглед на тренерот ( кин сите го паметиме по дуелите со виера - двајцата капитени што не се сакаа нит најмалце :pos: )

тимот е доста добар - што е императив за убав фудбал ! редовно си ги тепаме ( олеснителна околност ) , нашите напаѓачи некни дадоа 4 гола ( уште една добра страна )

тимот :

-----------алмунија

-бак -------коло -----вили ------гаел

-тио -------цесц ----невеш -----насри

------------РвП -------аде

незнам дали им игра џонс ( корпулентен , голем - лани ни даде гол на емирати
- имавме надмоќ - за 20-тина минути имавме 3 гоа ( кој 3-тиот беше поништен незнам зошто - потоа израмнија застанаа на здрава игра , апримија уште еден , па црвен за нив ... )

сега е друга сезона , други мотиви ... прогнозирам победа !

повелете на дискусија :
Повреден му е:helou:

Ако ја повторат играта против порто нема да биде доведено прашањето за победникот и тоа ќе биде дебакл за сандреленд. мој тип 3-0 !!!

Se nadevam na dobra igra i na gol od strana na Fabgeras ovoj pat :)
tip 2-1 za nas:smir:

Мислам дека ќе тепаме многу едно 5-0 или 6-0.Таква е играта на Арсенал или ќе изгуби или ќе победи со петарди,шестарди итн.:toe:

Lele Rosicky...kolku mi e zal...eden od moite omileni fudbaler i moj idol i zaedno so Pires, pred se...eden od najdborite na svojata pozicija....ama treba da se bidi optimist...ke bidi mozebi i porano...pozzzzzzzzzzzzzzzzz

p.c. utre ke bidi 4+...a???
:back:

Lele Rosicky...kolku mi e zal...eden od moite omileni fudbaler i moj idol i zaedno so Pires, pred se...eden od najdborite na svojata pozicija....ama treba da se bidi optimist...ke bidi mozebi i porano...pozzzzzzzzzzzzzzzzz

p.c. utre ke bidi 4+...a???
:back:
Прашање е дали во Декември ке се врати.. така да не рачунај пред тоа!

А за утре се знае дека ке победиме, според мене 0-2.
:)

Прашање е дали во Декември ке се врати.. така да не рачунај пред тоа!

А за утре се знае дека ке победиме, според мене 0-2.
:)

Abe
ostaj aman...kolku igraci imame koi ni se vazni a se povredeni...:uvo::uvo::uvo::uvo:

Ej daj kazete be nekoja sigurna...utakmica neshto da se pishi...mora da se fati:salut::salut::salut::salut::salut:.....se nema ich kesh....po po....:toe::toe::toe:

Mikael Silvestre is still awaiting his first taste of action in Arsenal red but the Frenchman is edging ever-closer to his first-team debut.

Сакам да настапи пред Клиши утре. Или пак да го стави во второ полувреме. да видиме како ке се снајде на првиот меч за арсенал!

gun__1219306051_silvestre5.jpg

Компир глава.. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom