Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Offtopic

bsplayer Аватарот од кај мене го зеде или беше претходно. Инаку не се лутам ок си е туку ми е глупо ако си го имал претходно па и јас да сум ставил ист. Ако е така ќе го сменам. Поз

Ајде гледам конкурентите почнаа да се расфрлаат со пари... Ама ако не е се до парите. Очекувам добра сезона.

Offtopic

bsplayer Аватарот од кај мене го зеде или беше претходно. Инаку не се лутам ок си е туку ми е глупо ако си го имал претходно па и јас да сум ставил ист. Ако е така ќе го сменам. Поз
Druze podolgo vreme sum na forumov, a inace definitivno dolgo pred da dojdes ti go imav ovoj avatar i me mrzi da go menjam sea zatoa smenigo ti ako sakas :D

bravo bravo - decinjava krs pravat : nikl's vela jack ... gledam dosta pofalni zborovi i za nasry i za gael ( cudoto od dete ) .. ke gi bide
sega naredno so juve .

pozZ

E DRVO E ama nikoj ne razbira :toe:

abe koe drvo najjak e - setete se na golovite sto gi ima dadeno "minatata" sezona - najomilen mi e protiv evreite posledniot na gosti za epl i protiv west hamm - potoa ke zboruvame ! sega na prijatelskite neka "uziva" posle koa ke pocne sezonata neka se rasturi , dobar e !
sega ne e titi ama moze se da bide - koj drug napagac vo premier igra ko nego - poziciski , mislam na najisturen - kopija ne titi :) sto vi e vas -

pozZ

abe koe drvo najjak e - setete se na golovite sto gi ima dadeno "minatata" sezona - najomilen mi e protiv evreite posledniot na gosti za epl i protiv west hamm - potoa ke zboruvame ! sega na prijatelskite neka "uziva" posle koa ke pocne sezonata neka se rasturi , dobar e !
sega ne e titi ama moze se da bide - koj drug napagac vo premier igra ko nego - poziciski , mislam na najisturen - kopija ne titi :) sto vi e vas -

pozZ
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

mojata prognoza e deka ovaa sezona Nasri i CESK ke rokaat se pred niv i za Nikolche mislam deka ke mu trgne rabotata so prvotimskiot status a btw WOLCHETO E veke ready! to kick ass!!

Адебајор минатата сезона даде многу голови бидејќи немаше кој друг, а да ти асистираа како фабрегас, фламини и сл, срамота е да немаш толку голови дадено.

znaci eve dobri vesti okolu idninata na Ade vo Arsenal.
sega go citav negovoto intervju dadeno za arsenal tv vo koe sto izjavuva deka denovive ke potpisel nov dogovor za Arsenal na uste tri godini .
ponataka veli deka se sto bilo pisuvano za nego i za negovata idnina vo Arsenal ne bilo vistina i deka se bilo izmislica i deka toj vo nieden moment ne pomislil da go napusti Arsenal.Duri veli deka dodeka bil na odmor so negovata familija go imal iskluceno telefonot ne cital vesnici i ne gledal internet pa koga dosol vo Anglija duri togas razbral za spekulaciite.Pa dobro ke mu veruvame.

i eve nesto so mi se bendisa od negovata izjava:
"imame odlicen menadzer ,odlicen tim ,odlicni igraci.Vistina e deka sme mnogu mladi no ako gi stavime nasite srca zaedno i ako rabotime kako semejstvo sigurno ke osvoime nesto sezonava"

eve koj saka da go procita celoto http://www.arsenal.com/article.asp?...ayor+reveals+good+news+about+his+future&f=rss

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom