Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сега се чека само на венгер да прати понуда за аршавин
а бери 100 посто доаѓа освен ако вила не прифати 18-че шо ке биде несфатливо

позз

сега се чека само на венгер да прати понуда за аршавин
а бери 100 посто доаѓа освен ако вила не прифати 18-че шо ке биде несфатливо

позз

bary
alonso

neznam koj od dvajcava -
tuka nekade se so godinite - bary postar nekoj mesec , xabi - ugrac sto mn go pocituvam ( makar sto gi mrazam site ostanaty od toj proklet tim )
sutira , krsi , tehnicen , sygurno ke igra ... istoto i zabary + anglicanec e !

pozZ

BRAT BOLJE DA DOE BARRY MN BOLJE KJE SE SNAJDE A ALONSO NE E ZA U PL KJE IDE SEA NADVOR NEMOZE

IAKO NE VIKAM DEKA E DRVO NESO ALI SEPAK ZA RAZLIKA OD BARRY KAZAV :d
A DAJ BOZE DA PRIFATI VENGER ETO + 10 MIL ZA ADE WOW POSLE 3 GODINI PROBENJE ZA ANGAZMAN SEA SAMI GO DAVAAT A AKO NE DOE TUKA KJE IDE U UZBEKISTAN PA AJ NEK KAZE KAJ E BOLJE U ARSENAL ILI UZBEKISTAN?
PA U ARSENAL SITE SE MOLAT ON ZA U UZBEKISTAN xD

ABE BRAT NE ZA TOA ALI NA STR NA ARSENAL NZ ALI NIKAD NISO TAKVI NE PISAT MN RETKO DA NAPISAT SAMO NESO ZA CIJA NEDELA NA TRENINZITE ZA SEA REZERVIVE I ZA TURNIRIVE SO KJE SE A I ZA TOA IZBOROT NNA NAJBOLJE IGRACI DAMN ALI SEPAK IMAAAT USE MN DR STRANI ARSENAL :) A IDETE NA ARSENALMANIA NA VENGER E TAA ILI PAK NA BLOGOT NA ARSENAL TAMU SE TI PISE
ок
луѓе незнам шо се дешава на страната на арсенал ама сегде викаат дека ОФИЦИЈАЛНО г.силва отишол во панатинаикос за 1милион

BRAT BOLJE DA DOE BARRY MN BOLJE KJE SE SNAJDE A ALONSO NE E ZA U PL KJE IDE SEA NADVOR NEMOZE

bary e malce postar ( nekoj mesec ) igra lev , desen , dmc , lev ofanziven half .. po potreba i desen ... xavi : dmc , amc ...

koj dosol dobredosol - prioritet ima alonso ( spored mene ) oti e od pool .

gooner4life напиша:
IAKO NE VIKAM DEKA E DRVO NESO ALI SEPAK ZA RAZLIKA OD BARRY KAZAV :d
A DAJ BOZE DA PRIFATI VENGER ETO + 10 MIL ZA ADE WOW POSLE 3 GODINI PROBENJE ZA ANGAZMAN SEA SAMI GO DAVAAT A AKO NE DOE TUKA KJE IDE U UZBEKISTAN PA AJ NEK KAZE KAJ E BOLJE U ARSENAL ILI UZBEKISTAN?
PA U ARSENAL SITE SE MOLAT ON ZA U UZBEKISTAN xD

ne ni treba voopsto - nisto posebno ... imame nie napagaci -
theo , nikl's , RvP , ade , dudu ... za kurot ni e - majmunceto eto'o

gooner4life напиша:
ABE BRAT NE ZA TOA ALI NA STR NA ARSENAL NZ ALI NIKAD NISO TAKVI NE PISAT MN RETKO DA NAPISAT SAMO NESO ZA CIJA NEDELA NA TRENINZITE ZA SEA REZERVIVE I ZA TURNIRIVE SO KJE SE A I ZA TOA IZBOROT NNA NAJBOLJE IGRACI DAMN ALI SEPAK IMAAAT USE MN DR STRANI ARSENAL :) A IDETE NA ARSENALMANIA NA VENGER E TAA ILI PAK NA BLOGOT NA ARSENAL TAMU SE TI PISE

samo oficijalno ne se ko nekoi: " ... nas e nas e .. " - posle oblekol dres na "drug tim" so broj 16 - radi "simbolika" - arsenal mania - spekulacii o samo toa !!

pozZ

море очи да не му глеам дур го тинтаревме добро му беше а коа почна да игра лондон нешо му бил глуп
за такви треба на суд кај мене па да го бапнам у брегалница 2 у 1 врзување + гланцање ѓон наеднаш
тоа е за него па после ке го прашам дали го сака лондон или не

HLEB SI OTIDE OK DE NEMAM PROBLEM DOBRO DOJDENI SE TIE 15 MILIONI A BRAT (SONNE) ABE ETO AKO DOE MESTO ADE KJE E BOLJE ZASO ADE MN PRI BARA A NEMA DA DAE SE OD SEBE SE PRIMETUE TOA MN SE NAFURA ZASO DOBRO IZIGRA I SEA :x NE ALI ETO KJE DOE TOJ SO WALCOTT I BENTNER WOW KO LUDI KJE TRCAAT A ETO IGRA I RW KO WALCOTT A I 10 MILIONI PA NASRI KJE ISKOCI GRATIS BE :d A I BARRY KJE IAME OD SAMITE PARI DA GO ZEEME NEMA DA MORA DA TROSI VENGER
IAKO FALCAO CEKAM SEUSE NESTRPLIVO DA POTPISHEEEEEEEE AJDE KAJ E USHE U PM VEKE

Со срека на Хлеб во Барселона ....
А, Ако дојде Ето во Арсенал мислам дека ке има феноменална сезона .
-Зошто!?
Бидејки средниот ред на Арсенал е многу добар со креативни играчи како : Фабрегас кој еден од омилените и тој знае да дава добри пасови да центрира и све друга и има други играчи што знаат и умеат да дават добри и брзи топки кон Ето , а мислам дека Ето во таков состав би играл најдобро ...

RESPECT BRAT PA NORMALNO KOA NAJBOLJE IGRAC U SVET E FABREGAS A GO IAME I NOPVIOT ZIDANE - NASRIII- DA NE SE ZABORAIII A IGRACI KO SO SE DANILSON I WALCOTT NZ OVIE 4CA KJE GAZAT SE LANI DENILSON MN JAKO MU STARTUESE SEZONA ALI TOJ EBEN CRVEN KURTON MU JA UPROPASTI DA TI IBAM I SUDINATA I SE U KRV 4 UTAKMICI SO WEBB NI 1 POBEDA A I 1 PENAL PROTIV A SO LIVERPOOL NE UBIJA NISOOO BEEE 3 PENALI CISTI NISOOO PIZDA MU MATER DA TI BAM GLAATA AJ DA NE PCUJAM NOVA SEZONA IMA VREME ARSENAL 6AMPIONI ZA SEKAD :zver::zver:
Со срека на Хлеб во Барселона ....
А, Ако дојде Ето во Арсенал мислам дека ке има феноменална сезона .
-Зошто!?
Бидејки средниот ред на Арсенал е многу добар со креативни играчи како : Фабрегас кој еден од омилените и тој знае да дава добри пасови да центрира и све друга и има други играчи што знаат и умеат да дават добри и брзи топки кон Ето , а мислам дека Ето во таков состав би играл најдобро ...

епа луѓе јас тоа ви зборам цело време
ке го купиш ке го напаиш од ништо ѕвер и после ти вика еј абе мене несто не ми е добро тука ке идам ја у друг клуб
фактички те еб* у гз
и за сите такви шо ни го вртат грбот неам ни трошка респект

позз

епа луѓе јас тоа ви зборам цело време
ке го купиш ке го напаиш од ништо ѕвер и после ти вика еј абе мене несто не ми е добро тука ке идам ја у друг клуб
фактички те еб* у гз
и за сите такви шо ни го вртат грбот неам ни трошка респект

позз

Taka e be brat alal da ti e
i jas toa go vikam ali nekoj ne svaka
dojde u arsenal bese nikoj i nisto izigra dobro edna sezona i
deckoto saka poveke pari ili mestoto ne mu e tuka
za takvi pederi koj begaat ni jas nemam respekt i daj boze nikogas da ne uspeat vo kariera

Za Eto mislam deka nemozete da si ja dozvolite taa plata koj sto toj ja bara kako sto se sekavam na Totenhem a i na Milan i pobara 10m evra godisno :) a toa go pravi zatoa sto nema namera da si odi od Barca bidejki i samiot znae deka nikade nema da mu dadt 10 m evra godisno :)

милан се откажува од аде што значи се чека на договор меѓу нас и барса а ако не биде и од тоа ништо тогаш ''брат аде'' останува кај нас
позз

brat bolje da si ide ade zaso vaka nema niso da naprai za zal

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom