Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Збогум Леман.Еден од подобрите голмани што застанале меѓу стативите на Арсенал.:smir:

"ova e moment koga bilo koj vo karierata saka da go ima postignato..."

Збогум Леман.Еден од подобрите голмани што застанале меѓу стативите на Арсенал.:smir:

vecno ke se sekavame :

villarreal25042006_2.jpg
wenger_villarreal.jpg

znam "na site vi razigruva" srceto , znam site disete podlaboko , znam site gi sakame ....

pozZ

Се разбира,моментот кога ке заплачев,но по неколку секунди ТОЈ ме направи најсреќниот човек и не однесе до првото финале!

ajde edno zbogum i vo ime na fanovite na Man U za mecevite koj gi pravese pointeresni.golman so prav temperament,kvaliteten iako nekogas ce napravese nekoj bezveze kix,no sepak znaese da se izvadi vo takvi situacii.pozz

ajde edno zbogum i vo ime na fanovite na Man U za mecevite koj gi pravese pointeresni.golman so prav temperament,kvaliteten iako nekogas ce napravese nekoj bezveze kix,no sepak znaese da se izvadi vo takvi situacii.pozz

blagodaram , navistina "ova" vredese .... blagodaram na fanovite na man utd :)

mora da si priznaete deka siman bese podobar ne se zaebavam

neznam , taka - taka mi e , ama mad jens mi bese pojak , do blackburn ( onoj smesen gol :) :pos: budala )
neznam denes sum nostalgicno raspolozen taka da jens , pozZ za site !

Се разбира,моментот кога ке заплачев,но по неколку секунди ТОЈ ме направи најсреќниот човек и не однесе до првото финале!

se sekavam k0 sega da bese - so drugarcinja 100 kaj mene sobrani , sudijata sviri penal , site pcujat vikaaat , jas mavam nesto ... haos ... a tatko mi vika levo dolu , jens go "ulovi" i booooooooooo .... FINALE .... ubav mig onaka dolgo da te raduva .....

se citkame ! ...

AJ zbogum i od mene ke mi nedostasuva car bese :salut:

i u finale go faulira eto za crven i mi ide da iskrsim sFe !

kako i da e.. i losi i dobri momenti imase so nego... i so negoviot temperament... mnogu go sakav koga ke se iznervirase za nisto.... milo mi e sto branese za nas...

Арсенал фала за Фламини ... за ИЧ паре се исплаќа (сеа ќе стане уште поголем фудбалер) :D

Арсенал фала за Фламини ... за ИЧ паре се исплаќа (сеа ќе стане уште поголем фудбалер) :D
Оди една страна наназад и се ке ти стане јасно:) гледам во магла си:):pos:

Ја кога читав кј беше ти ... само ви се заблагодарив за Фламини, и ич не се секирајте за замена го имате Денилсон и Сонг :D

Ја кога читав кј беше ти ... само ви се заблагодарив за Фламини, и ич не се секирајте за замена го имате Денилсон и Сонг :D
Moре заблагодари му се на Берлускони,сеа ке дигне данокот,за да може да му ја исплаќа платата:pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom