Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо така? Ќе се “пензионира“ или во друг клуб?
Па и време му е.Добро па и тие германцине се пензионираат на 40 години,а и што толку леман си го имате алмунија.

Епа се подмладуваат Милан... :D
На гоал.ком е и официјално потврдено!

Flamini ne me aresal nikogas dobar bese taa sezona ama nisto posebno gilberto e car za nego.ako si ode arno ako ostane pak arno.neka gledat arsenal da kupat nekoj dobar sredina ne pak nekoj malaci da zimat.

nekoj od lil e zamenata za flamini(lakom za pari)

Добар беше сезонава,но нема играч што заминал од Арсенал и станал подобар(или останал на исто ниво)*,сите одат надолу:)...Излезе дека е вториот Кешли Кол!
*ja ги проколнувам:)

Рече некој дека Бентнер не го бива?:)

cudoviste ( ima leb i toa mn vo toa dete / si znaeme . sem nekoj skeptik ? :) :smir:

Decki Lehman nema da bide so nas naredna sezona,zal mie za nego dobar bese. :cry:

aa+leman+oprostaj+ga7g74.gif

prostalnoto so publikata na emirati , neznam covekov e prikazna za sebe , eden od najdobrite svetski golmani , ama godinkite ( ocite , brzina ,zar ... ) ne e kako pred 5,6 godini i se razbira ... penzija / we salute you .

Изгледа ви го земаа Фламини! Најтрудољубивиот играч! Кој ќе игра сеа на негово место????????

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3519854,00.html

pederce , MME negovo , ako bre neka lita ...

Добар беше сезонава,но нема играч што заминал од Арсенал и станал подобар(или останал на исто ниво)*,сите одат надолу:)...Излезе дека е вториот Кешли Кол!
*ja ги проколнувам:)

eve logix so logicno resenie izleze : :smir:
ke izmislime nekoj uste podobar ke videte , + nikoj sto si otisol od Arsenal ne izigral nitu eden natprevar ko vo Arsenal :
- vieira
- petit
- cole
- overmars ( kolku mi e maka za covekov ... )
- henry - king henri 14 / za ovoj new da mi e krivo .... :kesa: srem mi e koga go gledam :pos:
-jefers , reyes .... cygan
...

edinstveno na visina na zadacata / onie sto gi prodadoa : fredie i super bob / sto e pravo pravoto e :)

ama toj golemata glava FLAMini moze od buv sokol da pokaze , rabbotnik e , taka da ....

pozZ

Фламини никогаш не ми се свиѓал. Ако сум за Арсенал секогаш сум го мразел и ќе го мразам,ама Венгер че најде некој млад талент и-то е то

Фламини никогаш не ми се свиѓал. Ако сум за Арсенал секогаш сум го мразел и ќе го мразам,ама Венгер че најде некој млад талент и-то е то
Може не ти се свиѓал ама оваа сезона секогаш беше на висина на задачата, само мене ми е криво што не доби шанса некоја сезона порано.

Може не ти се свиѓал ама оваа сезона секогаш беше на висина на задачата, само мене ми е криво што не доби шанса некоја сезона порано.

lozar : brate toa "predavnickoto" vo nego si go "prepoznal" izgleda :)

igrase , ama malce pa zatoa "vaka mu vraka" na wenger , lev bek , levo krilo ... senka na klupa , dobi sansa ja zgrabi i "ne predade" :pos::pos:

pozZ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom