Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можете да зборите што саката али АРСЕНАЛ ке бидат шампиони
abe dali ke bidat ili ne ke vidime..za mene sekako se sampioni veruvam i za site navivaci na arsenal. titulite ne se ednistven pokazatel koj kolku vredi..junajted nemoze da se rasprava na toa pole so nas. toa moze so chelsea so liverpool i tn.. so nas NE!!

Oх...на мала душа останав денес:)...............е тоа е играта на АРСЕНАЛ!..Одлична игра на Валкот....мислам дека треба да игра прва постава..десно крило..:)...и Ебуе да си игра на десен бек..пошто Туре не е толку добар во офанзива:)....ајде нека ни се множат:)Г4Л

abe dali ke bidat ili ne ke vidime..za mene sekako se sampioni veruvam i za site navivaci na arsenal. titulite ne se ednistven pokazatel koj kolku vredi..junajted nemoze da se rasprava na toa pole so nas. toa moze so chelsea so liverpool i tn.. so nas NE!!
Во право си, вие сте редоследно од горенаведените на 4-то место и срам ми е да се споредувам со вас!

абе Чомбе, мислам сеа...без претерување на темата, нема смисла...ипак од сите клубови у Премиер само Ман Утд можат да бидат конкуренти на Арсенал и обртно, мислам дека нема смисла така да се плукаме, тоа важи и за нашите, да си ја гледаме чергата и да гледаме напред, нека не ве интересира Ман Утд, Челзи или Ливерпул.:smir:

Секоја чест.

Затоа старите викаат првин рипни па кажи оп.:smir:

Да, а зошто не го применувавте тоа во јануари кога бегавте 5 поени?
тогаш се правевте "Шампиони"

па сега ќе се борите за второ место...е така е ...кој високо лета ниско паѓа...

п.с Сватете го тоа другарски...ништо навредливо само поука за друг пат:smir:

Да, а зошто не го применувавте тоа во јануари кога бегавте 5 поени?
тогаш се правевте "Шампиони"

па сега ќе се борите за второ место...е така е ...кој високо лета ниско паѓа...

п.с Сватете го тоа другарски...ништо навредливо само поука за друг пат:smir:

Aj едно по едно.Бајги не сме се разбрале.

Честитав победа и на фановите на Арсенал и на фановите на МАнчестер.
Каде најде ти мој пост во фан клуб Арсенал каде што нешто посебно изјавувам околу титулата шампион за да вака се залеташ?
Мојот коментар беше ,зошто плукавте сите по Арсенал после 30 минути игра без да почекате да заврши натпреварот,за да видете што ќе се случи.
И пак ќе кажам Првин скоки па кажи оп.
:smir:

Aj едно по едно.Бајги не сме се разбрале.

Честитав победа и на фановите на Арсенал и на фановите на МАнчестер.
Каде најде ти мој пост во фан клуб Арсенал каде што нешто посебно изјавувам околу титулата шампион за да вака се залеташ?
Мојот коментар беше ,зошто плукавте сите по Арсенал после 30 минути игра без да почекате да заврши натпреварот,за да видете што ќе се случи.
И пак ќе кажам Првин скоки па кажи оп.
:smir:
Сосема точно!!! И фанови на Манчестер(меѓу кој сум и јас) ! Доста со тие изјави дека наша е титулата оти ке ве утепам сите ако не освои Манчестер :)!!! Има времеее...........
Немој после сите да плукате по Манчестер ако ги фане некоја кризичка( НЕ ДАЈ БОЖЕ). Поздрав

Е па, нормално дека не можиш да го смислиш.Лом прави кај ќе стигне.Ни сте имале,па ни ќе имате крило како него се додека Венгер увезува Французи од Конго.Вие пцујте а ние ќе си пееме:
He plays on the left,he plays on the right.Oh,that boy Ronaldo makes Arsenal look like shite!Позз....:baeh::helou:

мислам дека овие од ман.уса ја претераа на нашиов фан клуб
има модератори или не да превземат нешто
па да доаѓаат на нашиот фан клуб и уште и да навредуваат мислам дека нема смисла :nenene::nenene:

мислам дека овие од ман.уса ја претераа на нашиов фан клуб
има модератори или не да превземат нешто
па да доаѓаат на нашиот фан клуб и уште и да навредуваат мислам дека нема смисла :nenene::nenene:

treba nekoj od arsenal fan klub da bide moderator pa nema da ima ova

Е па, нормално дека не можиш да го смислиш.Лом прави кај ќе стигне.Ни сте имале,па ни ќе имате крило како него се додека Венгер увезува Французи од Конго.Вие пцујте а ние ќе си пееме:
He plays on the left,he plays on the right.Oh,that boy Ronaldo makes Arsenal look like shite!Позз....:baeh::helou:

лом прае кај ке стигне а? кога вие ќе имате играч како Фабрегас на пример??? или играч како Сања? или играч како Росицки? пак ќе кажам, јачината у нашта екипа е тоа шо има тимски дух и работа...кај вас се е околу роналдо (до лани беше и кај нас исто со Анри), време е да се запрашате, што после тоа кога ќе му падне формата или недај боже го повредат?!?!? кој ќе дава голови?!?!? Ван Дер Сар? :) ајде поздрав...а за песната...не знам шо да ти кажам, смешна е, а ти си уште посмешен!

momci tesko arsenal so vakva igra fakt e deka ne igraat kako sto igraa koga melea se a sea izglea deka padnaa u formata

kako i da... vo kakva i da sme forma..navredive od drugite ... nema smisla...ako ne znaat nesto saalam da kazat..podobro e i da ne se mesat ovdeka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom