Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За тебе сум доктор на науки, имам и дипломирано ако те интересира, но што да правам, морам да се спуштам на твое(ваше) ниво за да ме разберите!

п.с. Зиак имаш частење од мене, како им го спушти, алал да ти е!

ne me interesira

Ред Девил, постот ти е избришан, а на следниот добиваш пак бан од темава. Истиот напиши го на темата за Англиско првенство и океи е.

Ај мури ти доста не зеј ного :vozbud:

А бе вашиот повеќе плаче! Види го само кога ќе даде гол(а тоа е ретко, како плаче, како мајка му да му ја силувале 11 ѓаволи)! И немам коњ, некого од вас ќе јавам!

Да да, многу радосници, за второ место ако се радосници браво:pos2:. Магарето си ти, тебе ќе те јавам:baeh:

ОООООООООООООООо, се јави и магарцата. Е тебе ќе те јавам и тоа од позади!

За тебе сум доктор на науки, имам и дипломирано ако те интересира, но што да правам, морам да се спуштам на твое(ваше) ниво за да ме разберите!

za fantom_oh :

mislam deka ova zasluzuva i poveke od ban
pa ovaj nemat dva grama kultura na ovoj treba da mu se zabranit pristap na forumov voopsto

Оставете ги нека серат и нека се веселат. А да ги прашаш од кога се за Манчестер ќе ти речат па од вчера, од лани можда од кога станаа шампиони. Така да не се замарајте пуштете ги нека зборуваат што сакат има уште до крајот на сезоната.

Оставете ги нека серат и нека се веселат. А да ги прашаш од кога се за Манчестер ќе ти речат па од вчера, од лани можда од кога станаа шампиони. Така да не се замарајте пуштете ги нека зборуваат што сакат има уште до крајот на сезоната.

Јас сум навивач на Јунајтед од 1998 година.
А дека има уште многу до крајот, точно е.

za da bides navivac na manusa treba da nemas gram kultura, toa tie kao diploma :vozbud:

Не гради мислење за сите врз основа на 2-3 навивачи кои се поемотивни и поизбувливи. :salut:

Вашите препукувања не се за оваа тема.Ако сакате да се препукувате праќајте си приватни пораки!

Јас сум навивач на Јунајтед од 1998 година.
А дека има уште многу до крајот, точно е.

Не гради мислење за сите врз основа на 2-3 навивачи кои се поемотивни и поизбувливи. :salut:

abe vo pravo si..ama nekako ne se 2-3 kao 20-30 mi izgleda

Чомбе Јунајтед ќе паузира 2 дена.

Кој сака да му прави друштво, нека продолжи во негов стил.

Добар натпревар ке е Ливерпул-Арсенал мислам дека повеќе шанси има Арсенал:wink:

Мора да изиграат добро Хлеб,Фабрегас и Адебајор.Ако киксне некој од овие тројца тешко дека ќе забележиме победа.

Мора да изиграат добро Хлеб,Фабрегас и Адебајор.Ако киксне некој од овие тројца тешко дека ќе забележиме победа.
ee staki i ti sea ne zezaj,glavno e da ne se primi gol znaci odbranata da izigra solidno..iako van persie gledam se vrakja taka da adebayor ne mie mnogu biten.

ajde malku dobri vesti

Едуардо да Силва кој претрпе тешка операција на зглобот од левата нога по 5 недели го извади гипсот.

Клупските лекари на Арсенал информираа дека трауматизираното ткиво и скршената коска на фудбалерот одлично заздравуваат.

По вадењето на гипсот, Бразилецот со хрватски пасош, за две недели ќе отпатува во Рио де Женеиро, каде ќе стартува со процесот на рехабилитација.

lelele...daj boze se da bide vo red.... i daj boze da po4ne da igra povtorno vo skoro vreme... a so liverpool..da ne prognoziram pred vreme... ama se nadevam nema da treba da se nerviram, sekiram... tuku da se raduvam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom